anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Well, de ceva timp imi place de un baiat.Ne cunoastem de mai mult timp. E cu un an mai mare.si sta putin mai la vale de mine. D. Vorbim prin mesaje. da nu stiu ce sa mai cred.are perioade de cateva zile in care nu mai da niciun semn de viata.Nu stiu ce vrea de la mine.si ce ar trebui sa fac.Cand ne vedem ne salutam.vorbim.da...nu stiu.E schimbator.Si e si genul de "bad boy"care nu pare sa reziste cu o singura fata.Nustiu ce sa fac ca sa'i captez atentia.

7 răspunsuri:
| rachid_4824 a răspuns:

De unde esti fata draga? hai ca iti dau eu atentie... da-mi id-ul tau daca vrei!

| Encore a răspuns:

Lol primi 2 care ati raspuns va credeti la matrimoniale?straight face
Faza e ca DACA o stai cu el dar sa nu profite de tine si sa ii fi o victima sau alta pe lista in pat big grin...

| GeO_2554 a răspuns:

Plateste`i cu aceeasi moneda.nu`i da mesaje cateva zile.si incearca sa stai mai mult pe langa el.sa vezi ce ii place. ce nu. poate aveti lucruri in comun.si o sa zica ''wow si mie imi plac chestiile astea:O.Esti chiar super'' ceva de genu

poate o sa mearga:*

bafta

take care:*

| anaid a răspuns:

Rachid....pant3ran3agra...fata intra pe site sa ne ceara sfatul si voi sariti repede pa ea ca vreti id`uri?laughingDaca vreti id`uri va dau eulaughing
ps:id`uri de baietilaughing

| yanny`s a răspuns:

Poate ar trebui sa incerci metoda "ingnorantei".Fi indiferenta cu el ceva timp si daca el te va cauta si va insista sa vorbeasca cu tine, inseamna ca a avut intentii serioase, daca te va "uita", atunci lasa-l ca nu merita atentia ta.Doar sunt atatia baieti pe lumea asta ce naibahappy Doar nu o fi el singurulwinking

| marsy a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-i arati putina indiferenta din partea ta. sa vezi daca apare un interes mai mare fata de tine. sau vreo schimbare

| InGeRaSh_5771 a răspuns:

Inca daca ii "bad boy" arata-i ca si tu esti o "bad girl". asteapta intitiativa din parea lui, pentru ca cu asa baietei e cam greu, pot sa-ti distruga sufletelul, si apoi sa plingi...in perna. Bucura-te de ceea ce ai, timpul totul va arata.va trebui sa fii cu el, vei fi, ai si tu pretul tau, si nu te da la capul tuturor.