De unde esti fata draga? hai ca iti dau eu atentie... da-mi id-ul tau daca vrei!
Lol primi 2 care ati raspuns va credeti la matrimoniale?
Faza e ca DACA o stai cu el dar sa nu profite de tine si sa ii fi o victima sau alta pe lista in pat ...
Plateste`i cu aceeasi moneda.nu`i da mesaje cateva zile.si incearca sa stai mai mult pe langa el.sa vezi ce ii place. ce nu. poate aveti lucruri in comun.si o sa zica ''wow si mie imi plac chestiile astea:O.Esti chiar super'' ceva de genu
poate o sa mearga:*
bafta
take care:*
Rachid....pant3ran3agra...fata intra pe site sa ne ceara sfatul si voi sariti repede pa ea ca vreti id`uri?Daca vreti id`uri va dau eu
ps:id`uri de baieti
Poate ar trebui sa incerci metoda "ingnorantei".Fi indiferenta cu el ceva timp si daca el te va cauta si va insista sa vorbeasca cu tine, inseamna ca a avut intentii serioase, daca te va "uita", atunci lasa-l ca nu merita atentia ta.Doar sunt atatia baieti pe lumea asta ce naiba Doar nu o fi el singurul
Cred ca ar trebui sa-i arati putina indiferenta din partea ta. sa vezi daca apare un interes mai mare fata de tine. sau vreo schimbare
Inca daca ii "bad boy" arata-i ca si tu esti o "bad girl". asteapta intitiativa din parea lui, pentru ca cu asa baietei e cam greu, pot sa-ti distruga sufletelul, si apoi sa plingi...in perna. Bucura-te de ceea ce ai, timpul totul va arata.va trebui sa fii cu el, vei fi, ai si tu pretul tau, si nu te da la capul tuturor.