Mnoh, n'are de ce sa-ti fie frica.Cand vine baiatul acela la prietena ta, doar stai pe langa ea si ii spui inainte de asta sa va faca cunostinta...Ea poate spune ceva de genul:
Ea: "Hey, voi va cunoasteti?"
Voi: "Nu"
Ea: "Atunci sa va fac cunostiinta: Ion - Ioana, Ioana - Ion" (un exemplu)
Tu: "Incantata, tu esti din clasa..., nu?"
Si incepeti sa va cunoasteti, ii ceri id-ul, numarul de telefon, mai vorbiti pe facebook, cel mai greu e sa ajungeti sa va "cunoasteti", restul e usor.
Voi va placeti reciproc si pacat ca nu faceti nimic in privinta asta...du-te la el si baga-te in seama, intreaba-l ceva
Pai, de ce nu o pui pe prietena ta comuna sa va faca cunostiinta? Ar fi cel mai usor, si ar fi o buna metoda sa va cunoasteti mai bine(respectiv sa ajungeti impreuna).
As vrea sa fac asta. dar problema e ca prietena mea nu`si cam poate tine gura ... si sigur ii va spune ca de mine e vorba
Da,dar mi-e totusi frica :-s. Daca prietena mea totusi ii va spune ca despre mine e vorba :-s? Nu vreau sa ma considere vreo ciudata
Mersii mult, o sa incerc maine :*
Maine nu se invata!
Noi invatam . trebuie, mai ales maine
Mnoh, n'are de ce sa-ti fie frica.Cand vine baiatul acela la prietena ta, doar stai pe langa ea si ii spui inainte de asta sa va faca cunostinta...Ea poate spune ceva de genul:
Ea: "Hey, voi va cunoasteti?"
Voi: "Nu"
Ea: "Atunci sa va fac cunostiinta: Ion - Ioana, Ioana - Ion" (un exemplu)
Tu: "Incantata, tu esti din clasa..., nu?"
Si incepeti sa va cunoasteti, ii ceri id-ul, numarul de telefon, mai vorbiti pe facebook, cel mai greu e sa ajungeti sa va "cunoasteti", restul e usor.
Pai faci tu primul pas. Incerci sa intri in vorba cu el. Nimic special. Discutii normale. Vezi daca aveti lucruri in comun. Si daca mergi de cateva ori repetat la el sa vorbiti, ma gadesc ca si-o da seama ca nu mergi din plictiseala.
Pai spune-i prietenei tale sa inceapa sal intrebe anumite lucruri cum ar fi daca ii place de tine fara sa spuna ca ai intrebat tu doar de curiozitate asa