Daca tot te preocupa intrebarile de pe TPU si le faci subiecte pe blogul tau,ti-as recomanda sa incerci sa fii prezent zilnic pe site,intrebarile care "te lasa masca" abunda!
Pentru ca fiecare intrebare este un strigat mut de ajutor,fiecare intrebare este un copil scapat de sub controlul parintilor,un copil care are nevoie de ajutor si pe care nu-l asculta nimeni,un viitor adult problematic,o frana serioasa in societatea viitoare.
Daca ai fi inteles acest lucru simplu,ai fi cautat cu orice mijloc sa sari in ajutor,ii ajuti pe ei,te ajuti pe tine,pe copii tai din societatea de maine!
Sa judeci,sa-ti dai cu parerea si sa comentezi pe margine, e usor, toti o fac.
Sa ajuti, e greu, uneori imposibil.
La ce fel de akcent ai tu e clar ca esti de prin moldova..."pai tu de la botosei" lasa tineri sa se planga cum vor ei de ce dracu exista acest site pentru ce?
Sefu', fara suparare, ai fost abuzat de moldoveni, ti-au violat muma, ti-au jefuit garsoniera, ceva?
Sunt prea calm degeaba incerci sa ma provici nu am nimic cu moldoveni doar ca trebuie sa se trezeasca cate 1 ca tine asa smecher de smecher sa comenteze aiurea mergi frate si bea un pahar cu bere sau vin si ia-ti femeia de buci si taci din gura
Nu incerc sa te intarat, caut sa imi expic rasismul la un om care, prin posturile sale, dovedeste ca trece oleaca peste medie din punct de vedere al inteligentei.
Fiecare face ce vrea..adica daca prefera sa se fwuta in loc sa invete, e treaba ei si a parintilor ei, face ce vrea cu viata ei...parerea mea
Intr-adevar,au facut o greseala.dar cine esti tu sa ii judeci in halul acesta? Dumnezeu? Oh no..Pana la urma,ei au facut ''aceasta greseala''ei sa si-o asume!
Nu ti se pare ca esti un pic cam obraznic, atat timp cat mai in fiecare fraza care ai spus-o apare cate o jignirie.
In loc sa faci subiect de barfa, pe tema aceasta, mai bine ai frecventa TPU-ul mai des si ai ajuta, nu ai demigra
Bwa oameni nebuni la cap, omul asta are dreptate cum sa ramai insarcinata la 15 ani? Ganditi si voi putin...