Trebuie a intelegi ca nu poti sta cu el NON STOP numai fi asa de dependenta de el cand iese cu pr lui iesi si tuh cu prietenele tale
Esti dezamagita, deceptionata? s-au nu il iubesti cat ar trebui? atunci vorbeste deschis cu el, si lamuriti situatia pana nu e prea tarziu si nu se mai poate face nimic.
Exact aşa păţesc si eu. Suntem de un an impreună şi când imi zice că e afară imi ia tot cheful. Imediat mă gândesc cu cine si de ce.
Da, şi eu cred că e vorba de gelozie. Odată ce ti-e luat " mau-l " e cam greu să te comporţi la fel.
Nu o să ajute o pauza, poate chiar va inrăutătii situaţia, dacă ai incredere in el nu trebuie să iţi faci griji când iese cu băieţii.
Incearcă să iti distragi atenţia atunci şi să nu te mai enervezi.
Poii.eu cred ca din cauza ca esti putin "geloasa".de fapt nervoasa pe el.cand iese cu baietii si din astea. daca sunteti de atata timp`, inseamna ca e ceva intre voi, daca si din partea lui nu`i racdeala. incearca sa nu le dai importantsa momentelor in care nu prea ai chef de el. incearca sa nu te gandesti acolo.ci la amintirile placute cu voi...insa daca.se intampla sa iti faca si scarba cand il saruti din cauza ca te`ai pliktysit si nu ai chef de el, lasa`l.ca nu e iubire adv.si te`ai km saturat.
Deci.parerea mea e ca.a intervenit putin monotonia si tra trecut peste asta daca tii la relatia ta, pentru ca in toate relatiile se intampla.si daca ajungeti la o despartire.iti vei da seama at daca iti e mai bine fr el...si au mai intervenit si putin nervii din cauza ca iese cu baietii, insa daca il iub si nu e rece cu tine, tra sa intelegi asta :d!:
Funda?
Mutubal întreabă: