Nu a intrat nici o prietena!
Asta-i minciuna toata ziua.
Cred ca astea au fost semnele ca nu prea a fost incantata
Nu a mai intrat pe mess, ti-a inchis telefonul...ei bine, se pare ca nu prea i-a convenit ce i-ai marturisit.Parerea mea e ca daca mai continui asa, o sa pici de prost, pentru ca se vede ca ea nu e interesata.Tu nu ai avut curajul sa ii spui in fata ca o placi, nici ea nu are curajul sa iti spuna ca nu te place, poate pentru ca e mai timida.Incearca sa te orientezi spre o fata care stie ce vrea si de asemenea, ai si tu grija sa spui lucrurilor pe nume, in circumstantele potrivite.Nu merita sa te umilesi mai mult...Bafta
Nu mi-a inchis telefonul, aici am gresit eu cand am scris, eu am spus bine, mai vorbim si am inchis
Buna!
E suparata, ca asa sunteti voi baietii badarani!
Ii lasati mesaje pe mess!:-oo Doamne.:-o!
Unde e iubire? Admiratia? Comunicarea?
Pa, pa
Da nu va luat iasa de copil ca si aia a mintit, chiar crezi ca a intrat o prietena sa fim seriosi! Si aia daca era o prietena asa buna facea haz de necaz. Iubire? pai cum sa vorbesti de iubire cand el nu a petrecut o zi cu ea admiratie da ar fi avut si poate are, despre comunicare poate e timid... a gresit il incurajam sa treaca peste e mic nu stie, invata. Sa nu o iei in nume de rau, dar cred ca ai fost prea dura cu el
Dc gasiti voi calea asta mai usoara? Normal ca e suparata! Puteai sa te duci sa ii spui in fata. Asa sunteti voi si nu se va schimba nimic. Mai bine iai cere scuze.
Parerea mea.
Pai la fete trebuie sa le spui cea ce simti
Numai decat in fata
E suparata ca nu iai spus in fata
INTALNESTETE cu ea si ia-o de mana si spune-i adevarul
Nu cred ca e neaparat suparata, poatre e doar foarte timida, si poate simte acelasi lucru insa nu are curajul sa-ti spune in fataa..eu asa cred. oricum e de apreciat ca ai avut tupeul sa ii spui totusi, chiar daca nu ai ales cea mai buna metoda. succes in continuare!:*