| Crizata a întrebat:

XD. Hey. Help me! Am si eu o problema in "dragoste". Waii dar ce batai de cap mai da dragostea asta. Bun. Sa incepem povestea. Primul prieten. Primul prieten de care m-am despartit acum 2 ani. [vina mea]. m'a rapit. terminand clasa a 8-a. in seara in care am avut banchetul. m'a sunat si mi-a spus sa ies afara [inca il mai iubesc.]. si am iesit. foarte jenant sa spun ce am facut [nu va ganditi la prostii dar asa sunt eu. mai rusinoasa xD ]. ee nha. m'a sarutat si am stat putin impreuna deoarece. nu puteam ramane mult din cauza profesorilor. dupa 20 min am iesit iar si dl "vinovat" m'a rapit rolling on the floor. adica nu m'a rapit ca am plecat de buna voie dar am plecat sa "ma invetze" sa conduc dracia aia de scuter. acum e grav [nu va ganditi la prostii!] ne'am oprit intr'un loc si. m'a tinut in brate. ne'am sarutat si. partea cea mai grava. ne'am impacat. inca il iubesc foarte mult. dupa 2 ani. pentru el simt ceva mai special. [oare pentru ca a fost primul?]. nu stiu ce sa fac. sa ramanem impreuna sau nu? imi este frica sa nu sufar iar. dupa acest baiat am plans foarte mult timp. oare el mai ma iubeste? sar doar "isi bate joc de mine"? HELP ME! Dau Funditssa!

Răspuns Câştigător
| cezy9693 a răspuns:

Poate ca el te vrea inapoi au trecut 2 ani el a crescut si tu ai crescut poate si-a dat seama cat demult tine la tine doar toata lumea face greseli pe care dupa o vreme le regreta! asa probabil i s-a intamplat si lui poate in seara banchetului sia strans curajul si a venit sa-ti spuna ce simte dai iubiri o sansa si daca nu merge bine intre voi nu vei ramane toata viata cu gandul cum ar fi fost daca iai fi dat o a 2 sansa...mult noroc!

7 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Da.incearca sa fii iar cu el
timpul a treqt poate s-a schimbat si el si nu va fi nevoie sa suferi
iar

| Luori a răspuns:

In viata pierzi multe lucruri nemaipomenite doar din cauza ca iti este frica sa riste.

Ca sa castigi ceva trebuie si sa risti sa pierzi.

Daca in cazul tau, consider ca il iubesti, poate ca merita; este decizia ta. Orica ar fi ea, fii sigura ca nu gresesti. Fii precauta, nu te lasa orbita si ai grija mare happy

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Buna.Noi nu putem stii daca el te mai iubeste sau nu, de asta iti poti da tu seama:daca e atent cu tine, sincer, te respecta, te cauta des si multe altele.
Acum, depinde si de ce v-ati despartit, eu zic ca daca va iubiti puteti incerca sa va dati si a doua sansa.

| alone a răspuns:

Eu pentru primul meu iubit nu mai simt nim dar au trecut 3 ani d atunci, an primi 2 mi-am plans d mila ca nu mai st cu el si an ultimul an am facut gafe mai mt decat an toata viata mea deci iubirea pentru el sa dus...sii ceva daca nu risti nu poti sa castigi asa ca asumati un risc si ramane d vazut c va fi

| mihaela_7412 a răspuns:

Daca te-ai impacat asa a vr inima ta e posibil sa il mai iubeste dupa atata timp daca esti sigura ca si el te iubeste si u tii al el
merita sa incerci pentru ca dragostea tine, si e frumoasa cand exista si dragoste si respect aa si inceredere, succes fa ce iti sp inima incearca sa vezi daca se merita incearca sal testezi

| anonima10 a răspuns:

Mai bine sa regreti ce ai facut, decat sa regreti ca nu ai facut!tongue

| michyy a răspuns:

Risca mai mult... ce atata. daca stai toata viata timida nu o sa ajungi nicaieri. asa ca curaj. viata e scurta