| Yee a întrebat:

Yee(Salut)! Exista pedofili, exista necrofili, dar oare exista obiectofili( oameni ce au relati cu obiectele)?

Răspuns Câştigător
7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Oameni ce au relati cu laptop urii nu ati gasit? sunt unicat din nou

| Hammurabi a răspuns:

Presupun că nu e vorba de jucării sexuale, că și astea sunt obiecte, nu?
La un search pe net am găsit informații despre persoane obsedate să facă sex cu mașini, aspiratoare, hotă de aragaz (să mor dacă îmi pot imagina cum ar veni asta), calorifer, ursuleți de pluș, imprimantă, copiator, etc.
Acum, dacă stau să ma gândesc, cred că orice om normal, atunci când se enervează se transformă într-un obiectofil.
Permanent auzi pe câte unul "îmi bag p*** în..." și poate urma o listă interminabilă de variante de obiecte. laughing

| sofisis a răspuns:

laughing)))
Am dat si eu un search pe Google ...am dat de unu care are o relatie de lunga durata cu o locomotiva pe aburi laughing))))
Dar a inselat-o cu cateva alte masinarii carora le-a reparat cate ceva si a ajuns sa le aduca in pat laughing)))))

| munteanuionvictor a răspuns (pentru sofisis):

Ești destul de amuzantă. Îți dau nota 9.

| N0xEterniS a răspuns:

Objectophilia - is a form of sexuality focused on particular inanimate objects.

https://en.wikipedia.org/wiki/Object_sexuality

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totusi chiar si daca fac sex cu obiectele se poate clasifica ca masturbare, dar existã care aleg sa faca sex cu roboti si femei din silicon. Nu stiu daca se poate clasifica ca o orientare sexuala

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Conform declaratiilor lor nu e vorba numai despre sex. Ei sunt realmente amorezati de acele obiecte. Se giugiulesc, fanteziile lor sunt tot despre acele obiecte, le sunt fidele si se simt prost daca "flirteaza" cu alte obiecte. Spunea una ca e indragostita de nu'sh ce cladire din New York si are o replica in miniatura a cladirii din exact acelasi material. Spunea ca stau in pat, se giugiulesc, ies in oras... exact cum am face-o noi cu partenerul de viata.
Deci este o orientare in toata regula se pare.