| Yee a întrebat:

Yee(Salut)! Oare merita sa iesi cu iubita in oras de Sfantul Valentin, avand in vedere ca iti consumi timp, bani si (eventual) neuroni cand ai putea sa stai singur si sa faci ce vrei ca in melodia aia de la Noaptea Tarziu.

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta este scenariul perfect, al unuia foarte zgarcit laughing

| T0T a răspuns:

O pun pe ea să plătească. Ce bani?

| Freya1 a răspuns:

Te-a obligat cineva sa iesi cu vreo fata sa ii faci cinste cu un suc?
Daca ai de gand faceti jumatate jumatate daca esti asa zgarcit si nu poti plati un suc.

| Pool77 a răspuns:

Ehh, daca pe tine te dor aia 10 lei pentru o cafea si un suc, atunci da, intr-adevar sunt bani aruncati degeaba.
Pai, timpul ala tot il consumi degeaba acasa, nu e tot una?
Neuroni? De ce? Esti surclasat de femei?
Esti intr-o relatie? Ai mai fost? Ca daca e sa-mi dau cu parerea, n-ai fost niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cam asa e nu prea meritã sã o scoti in oras, mã scârbesc chestiile astea fancy. Daca totusi ai o iubitã, o chemi drace la tine acasã la un vin bun, o muzicã buna, vã indopati ca porcii cu ciocolatã ii arãti "romantismul" nu fite cadouri si restaurante laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

+ dacã nu ai iubitã, poti face astea si singur (iti imaginezi cã ai una) rolling on the floor

| NameHarris a răspuns:

Date bolnavlaughing)

| munteanuionvictor a răspuns:

Fiecare ar trebui să se simtă liber să petreacă cum vrea.

Răspuns utilizator avertizat
| marian37 a răspuns:

Depinde. Poti ieși cu prietena fără a consuma bani. Timpul il investesti: afara e aer curat, faceţi mișcare. Nu știu melodia aceea, dar eu fac ce vreau mereu. Nu ma controleaza nimeni. Încearca experiente noi apoi trage concluzie: a meritat sau nu.

| Wilma a răspuns:

Asa e