| xxxxTipaxxxxBrunetaxxxx a întrebat:

Yo:
buna

Un baiat de care imi place:
buna
cine esti?

Alina Alinutza
o fata
baiatu:
de unde?
eu:
bucuresti
ma interoghezi cunva?
baiatu:
da vreau sa stiu
eu:
o fata de pe fb
ma numesc Alina
tu?
eu:
incantata
Asadar salut TPU! Cu cateva luni in urma am vb cu un baiat de pe fb. Tin sa mentionez ca baiatu sta la doua statii de mine. SCZ TPU ca te deanjez dar credeti ca am gresit vorbind cu el in felu asta. Nuj probabil s-o fi suparat dn cauza ca i-am zis cu interogatu crying. Nuj nu ma pricep sa vorbesc cu baietii asa bine ca voi crying. vA ROg dn suflet sa ma ajutati!crying. Va multumesc mult! credeti ca ar fi in regula sa vb dn nou cu el sa-i zic buna si chesti din astea? Ce-ar trebui sa-i zic va impor crying. Funda! Daca vreti sa mai ma sfatuiti sau cv va astept la id: fata_cu_cu ochii_caprui14. Mentionez k nu stiu sa ma prea descurc cu baieti help ma refer la conversatii ma rusinez mereu chiar si pe fb. Voi ce metode folositi?

2 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Nu trebuie sa te ingrijorezi, probabil el acum este multumit ca a aflat cine esti, si ca stie ca daca vrea ceva de la tine unde te va gasi. Intelegi?

| Oanaaw a răspuns:

Ok in primul rand
niciodataaa
niiicioodata sa nu pari obsedata
pentru ce sa se supere ca ai intrebat aia? nu trebuie sa le cazi la picioare asa fug ei repede.fi putin jucausa nu te lasa asa ca asaa nu au nici o provocare si te lasa asa cu una cu douaaa
app doar dupa conversatia asta ti'a placut de el? mm asta nu prea e placut e simpatizat.mai vorbeste cu el si vezi daca iiti place
si daca cumva te batjocoreste sau te ia peste picior spune papa genul asta nu merita
nu spun ca trebuie sa iti dai aere doar sa nu te lasi ft usor
sper ca te'am ajutat