| Hohenheim a întrebat:

Yo, intrebarile de genu' "iubesc o fata dar nu stiu daca ea ma place".
Frate, nu veni aici cu intrebari de genul, nu o sa-ti zica nimeni daca te place sau nu. Daca vrei sa schimbi ceva in faptul ca o placi, spune-i lucrul asta in fata. Ia-ti genitalele [laughing] in dinti si spune-i-o, daca si ea te place, o sa aveti o poveste de dragoste frumoasa pana la adanci batraneti (cum sa nu), dar daca zice ca esti prea cocalar pentru ea, asta e frate, du-te si taieti venele sau whatever cocalarii fac cand sunt refuzati, glumesc. Viata merge inainte, o sa mai intalnesti multe fete asa ca nu e nevoie sa te disperi. gandeste-te la acest refuz ca o poveste pe care o sa o poti spune nepotilor cand o sa ai 80 de ani (desigur spunand ca ea a acceptat, ai tras-o de cateva ori, dupa care ai lasat-o ca un mare futacios ce erai la 13 ani).
Baieti, primul cocalar care posteaza ceva despre gramatica mea gresita, hai sa-l bombardam cu Stupid!

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Le lipseste rabdarea.
Le lipseste siguranta in ceea ce fac.
Le lipseste experienta.
Se grabesc sa creasca,isi pierd capul,nu accepta refuzul,nu stiu sa-l manuiasca,le fuge pamantul de sub picioare!
Astia sunt si noroc de TPU ca au macar unde sa-si spuna amarul,ca altfel si-ar innebuni prietenii sau ar suferi in singuratate ca niste orfani!
Multi nu vor face ceea ce ii sfatuiesti,multi te vor injura,multi te vor ignora,dar ei sunt multumiti ca,undeva,s-au descarcat.
Si, parca, e mai usoara viata...asa simt!
Cand eram eu de varsta lor aveam o prietena in loc de TPU( si-o mai am si acum), ei prefera sa ceara ajutor virtual.Bine ca au de unde, parerea mea!

| 5465449634649634769347 a răspuns:

Ba sa mori tu? Chiar atat de mult te-au suparat copii aia? Tu ce c*cat faceai la 13 ani? Nu descoperisei TPU ca umpleai si tu saitul cu astfel de intrebari.
Nu mai critica copii, ignorai!

| Hohenheim explică (pentru 5465449634649634769347):

Cred ca asa as fi facut. laughing
Oricum, intentia mea a fost doar de ai ajuta.