| nobody_9468 a întrebat:

"Zi'mi si mie de ce vrei sa ma impac cu ea? daca tinea la mine nu'mi mai facea fazele din seara aia, si gata! nu ma mai intereseaza din partea mea sa'si gaseasca altu...nu mia insista nu ma mai impacbig grin:, sa mor eu daca o inselam mai ziceam, dar >asa?"--Exact asa a scris ex'ul meu intr'o ora un bilet pe o foaie prietenei mele.Deci de abia acum am realizat cat de mult tineam/tin la elsad.

I'am facut acele faze/figuri fiindca eram 100% sigura ca a doua zi va veni sa'si ceara scuze si sa ne impacam. dar doar i'am zis ca nu's proasta nimanui si ca nu vreau sa mi se puna eticheta in scoala de fraiera, de fapt nu m'a inselat, doar a chinuit o pitipoanca si desi stiam ca nu e in stare sa me insele, am facut mare tam-tam!
Greseala meacrying ideea e ca ne facem rau unul altuia.Nici nu ne mai bagam in seama, adica azi s-a coportat ca un "nimic", a luat'o pe una de mana fugind cand s-a dus in spatele scolii si a inceput iar sa stea cu gasca la care a renntat pentru mine. a facut toate astea doar ca sa'mi fie ciuda mie, adica... mi-am dat seama, ieri a venit unu la scoala cu bicicleta si m-am plibat si eu pe la scoala cu ea si am stat si cu respetctivu'... aha, mi-am dat seama!happy
Acum problema ar suna asa... daca ma duc in spatele scolii(sunt sigura ca ma voi apuca iar de fumatcrying ) ce sa fac? adica probabil ca va fi si el acolo, eu una vreau macar amici sa ramanem... dar oricum nu ma duc sa discut cu ellaughing. Toate astea s'au intamplat de luni.

Scz, cred ca v'am plictisit... dar simteam nevoia sa spun ce am pe suflet, adica de 2 ore incontinuu tot citesc foaia cu ce a scrissad

Răspuns Câştigător
| Aiamica a răspuns:

Ma...
Si eu mi-am dat seama ca tineam / tin la ex`ul atunci cand l-am pierdut straight face
Gandeste-te bine daca tu chiar ti la el sau doar e vorba de atasare straight face
Incearca sa ii arati ca nu iti mai pasa...
1. indiferenta doare cel mai tare
2. vazand asta el o sa inceapa sa vorbeasca cu tine, usor usorstraight face

Mult noroc! :*

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu cred ca ti prea mult la el doar ca se zbate orgoliul in tine. O sa-ti treaca!

| nobody_9468 explică:

Stiu, intodeauna problema mea orgoliulsad
Cand il vad parca imi vine sa ma duc la el si sa'i spun"bhai omule pe mine chiar ma doare si chiar vreau sa fim impreuna"insa de fiecare data apar "prietenii" lui, care au avut si ei o parte din vina ca ne'am despartit...crying

| SexyChick a răspuns:

Offf.
aman2 ati gresitstraight face
cred ca cel mai bine e sa incerci sa vorbeti cu el despre asta si poate asa va impacati happy
daca se comporta asa inseamna ca ii place de tine inca si vrea sa te faca geloasa si sa iti para rau oh go on
sau daca nu ai curaj sa il abordezi in realitate spune-i pe mess ce simtiwinking

| SexyChick a răspuns:

Da nasoala faza cu prietenii lui
stiu cum e sa se bage oh go on
ori ii spui pe mess ori la telefon
lasa orgoliul deoparte macar odatawinking
e vorba de fericirea ta :*