Sincer as vrea sa am si eu o prietena asa dulce ca tine.Din cate ai povestit esti foarte de treaba dar nu sunt aici sa flirtez asa ca zi baiatului sa treaca pe la mine sa vedem daca mai vorbeste asaPai sa nu mai suferi ar trebui sa iti gasesti pe altcineva care stie sa te aprecieze si sa iti ofere si el la randul lui ce ii oferi si tu si cu timpul va trece... faptul ca e prima relatie ar trebui sa iti ridice putin moralul deoarece mai sunt altii care stau la coada si tu ai toata viata inainte
Nu-mi dau seama daca incerci sa te descarci sau chiar vrei un raspuns la intrebari, la care oricum nu se poate respunde.
Pai gaseste pe altu sa te consoleze si sa-ti aline suferinta! Nu-i cujmpara nimic nu merita nu te strofoca pentru el!
Ce om...gandeste-te ca nu a existat si ca nu e prima ta dragoste, gandeste-te ce rau ti-a facut, nu merita o sa gasesti pe cineva care sa te aprecieze, ai grija data viitoare si sa nu ai foarte multa incredere in toata lumea, ca urma urmei se dovedesc a fi... si nu e foarte mult 4 luni, desi da poate ajungi sa iubesti, gandeste-te poate era si mai rau.Nu te merita, el s-a facut de rahat, nu tu ca vezi doamne a vorbit ca un mare porc.Nu-i mai scrie mesaje si lasa-l,o sa gasesti pe cineva care sa fie cum iti doresti, o sa te iubesca, s-ar putea sa mai dai peste dinastia, ai grija, vezi mai bine cine tine cu adevarat la tine.Gaseste-ti ocupatii, iesi cu prietene in prezenta carora te simti bine, asculta ce iti place si suferinta si durerea trece, il vei uita
Eu sunt mai mare ca tine cu un an dar o sa vezi ca vei trece in viata prin multe obstacole, oameni sunt rai nu numai baieti in general si fetele prietena ta uite ce iti face, dar nu ma mira, te inteleg si eu am trecut printr-o asa prietenie, in fine.e dabea prima relatie o sa vezi k o sa mai ai prieteni iubiti pana o sa ajungi la o relatie definitiva. 4luni, dar gandeste-te ca alti au iubite de 5-6-7 ani si le lasa pentru una de-o zi eu am o prietena care a fost parasita dupa 5 ani..nu te mai gandi fa-ti de lucru ocupa-ti timpul cu orice altceva iesi cu fetele, prietenii e greu dar o sa uiti totu e sa ai tu bunavointa si sa vrei iti doresc mult succes pupii
HappynewCenusa întreabă: