Stiu cum e.
principala greseala este ca ai facut cum a spus ea.
logica care e: daca ea te iubeste, iti va respecta prieteni, te va accepta asa cum esti, si nu va risca sa te piarda.
id: skriptskript mai schimbam vreo cateva vorbe acolo daca vrei.
Cum iti asterni asa dormi. nu-i de la mine nu te stramba, asa se spune! 91' sa inteleg k e anul de nastere asa ca esti la inceputul vietii, si nu trebuie sa te stresezi k nu se vor rezolva problemele! asta sa fie pentru tine inca o lectie de viata adaugata la dosar! incepe cu inceputul! intoarce-te la prietenii tai! incet incet! nu le cere imposibilul k n-o sa.l ai! incet.(nici roma nu s-a construit intr-o zi) cat despre relatii, cand vine vreo fata vine. deocamdata pe primul plan e intoarcere la prieteni! alege unu si prin el ajungi la restul. bafta mare si cand t vei intoarce la ei, schimbati atitudinea de catel ce ai fost si fii mai cu capu pe umeri! femeile te pot ridica la cer, dar tot ele t trimit in iad! ai grija data viitoare cui ii incredintezi viata
Exact la fel am facut si eu si tot in situatia ta sunt si eu acum.n-ai ce sa faci, uneori asa e viata iar cand ajungi sa iubesti prea mult si esti dezamagit doare foarte tare.nu trebuie sa te dai batut sau sa intri in depresii,trebuie sa iti faci noi prieteni, sa iesi cu ei, sa te distrezi si sa treci peste tot ce-a fost.Prieteni ne poti avea si pe noi, suntem aici si putem vorbi oricand cu tine.nu stiu de unde esti k poate am putea iesi undeva si poate am reusi sa fim mai multi. capu sus ca totul va fi bine.
Anonima17191 întreabă: