| Cretzu_CreTzu_1991 a întrebat:

Zic pe scurt. Am stat 2 ani cu ea , am facut tot ce a vrut ea , mi-am lasat toti prietenii pana si ocazia sa muncesc si sa am bani pentru ea , tot ce mia interzis am fost de acord sa nu ies sa nu fac aia si aialalta, ea a facut exact contrariul la toate chestiile, si dupa ce ne-am despartit neam mai vazut de vreo 2 ori ca "amici" dar ne comportam ca iubiti, chestia e ca ea a uitat totul in cateva zile tot ce a fost intre noi mam mirat ca mai stie cum ma cheama, acum in momentul de fata stau de unul singur ca nu mai am nici un prieten , beau si incerc sa-mi fac un amic o amica sa am cu cine vb sa ma descarc si inca n-am reusit sa fac asta , ma izolez singur in casa mai ies sa plimb cainele si atat ca in rest n-am unde merge ca as merge oriunde da nu singur de capul meu. Intrebarea e ce pot sa fac sa mai uit? sa cunosc oameni sa fac ceva ca doar la ea ma gandesc si la ce a fost si imi fac singur rau. Stiu ca nu e un sfarsit de lume asta da ma doare prea tare vreau sfaturi pareri orice sa ma ajute. Multumesc

3 răspunsuri:
| Neworder21 a răspuns:

Stiu cum e.
principala greseala este ca ai facut cum a spus ea.

logica care e: daca ea te iubeste, iti va respecta prieteni, te va accepta asa cum esti, si nu va risca sa te piarda.

id: skriptskript mai schimbam vreo cateva vorbe acolo daca vrei.

| DNSK a răspuns:

Cum iti asterni asa dormi. nu-i de la mine nu te stramba, asa se spune! 91' sa inteleg k e anul de nastere asa ca esti la inceputul vietii, si nu trebuie sa te stresezi k nu se vor rezolva problemele! asta sa fie pentru tine inca o lectie de viata adaugata la dosar! incepe cu inceputul! intoarce-te la prietenii tai! incet incet! nu le cere imposibilul k n-o sa.l ai! incet.(nici roma nu s-a construit intr-o zi) cat despre relatii, cand vine vreo fata vine. deocamdata pe primul plan e intoarcere la prieteni! alege unu si prin el ajungi la restul. bafta mare si cand t vei intoarce la ei, schimbati atitudinea de catel ce ai fost si fii mai cu capu pe umeri! femeile te pot ridica la cer, dar tot ele t trimit in iad! ai grija data viitoare cui ii incredintezi viata

| MarTZius a răspuns:

Exact la fel am facut si eu si tot in situatia ta sunt si eu acum.n-ai ce sa faci, uneori asa e viata iar cand ajungi sa iubesti prea mult si esti dezamagit doare foarte tare.nu trebuie sa te dai batut sau sa intri in depresii,trebuie sa iti faci noi prieteni, sa iesi cu ei, sa te distrezi si sa treci peste tot ce-a fost.Prieteni ne poti avea si pe noi, suntem aici si putem vorbi oricand cu tine.nu stiu de unde esti k poate am putea iesi undeva si poate am reusi sa fim mai multi.winking capu sus ca totul va fi bine.