| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a întrebat:

Zice ca ma iubeste, dar se culca cu alta... Ce sa fac?!

Răspuns Câştigător
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Cand vad genul asta de intrebari, innebunesc!
Daca e prima dragoste si ai pana in 17 ani te iert! In rest, n, nu, nu!
Cum adica ce sa faci? Iti dai seama cam cat respect are pentru tine cand o calareste pe alta? (scuze de limbaj, dar na, m-o luat trendu').
Nici macar nu m-as chinui sa ii mai raspund la telefon, mesaj, buzz pe mess. Sau sa ii explic. Pentru ce? Tu atata meriti? Iti dai seama cat te injosesti tu in fata lui? Cum poti respecta o persoana care nu vrea respect?
Ok, sa presupun ca o explicatie ar fi faptul ca nu te culci cu el, trebuie' sa o faca. Adica relatia cu tine se bazeaza pe cuvinte, declaratii si cu cealalta pe schimbul de fluide? Ghici care dintre relatii este mai "profunda"? Crezi ca daca te culci tu cu el, se va schimba? Nu paria pe o pasare de pe gard, zboara mereu!
Vezi-ti de drum. Baieti sunt.

31 răspunsuri:
| BUBULINA a răspuns:

Te minte
uni au vorbe dulci in ei
nu fi naiva sa crezi
altu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paraseste-l?!

| Ruxy a răspuns:

Despartirea e cea mai buna solutie. Stiu ca e greu, dar e sanatoswinking
Mult curaj si o sa vezi ca o sa fie bine!
Baiatul asta nu te merita daca face asa ceva!

| Welcome.to.my.word a răspuns:

Te desparti de el.Deoarece daca nu o faci te crede "fraiera" si profita de tine!
straight facee dureros dar ...nu ai ce facesad

nony
| nony a răspuns:

Menaje a ´truawinking

| bluerose a răspuns:

Si poti accepta asa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inveleste-i sa nu raceasca. laughing

| Flav a răspuns:

E-o gluma asta? Adica, inca mai intrebi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi cred ca ar trenui sa vb cu el si sa-i zici ca nu esti genul de fata care sa suporte asa ceva si dk chiar te iubeste cum spune sa ramana cu tine. daca nu accepta atunci sa-si vada de drumul lui fiindca nu te meritabig grin

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Lasa-l...nu are rost sa-ti bati capul.

| kh1ss a răspuns:

laughing si tu mai vb cu el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te culci si tu cu alti trei, sa-i faci in necaz si sa-i arati ca esti mai rea laughing

| turist a răspuns:

Dai papucii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor...nu am raspuns.

| SweetCandy a răspuns:

In ii tai.....stii u cerolling on the floorrolling on the floor
glumesc...
lasa-l in pace daca e tont...sa stea cu aiarolling on the floor

| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ explică:

Tocmai i-am dat papuciilaughing

| Georgia_2863 a răspuns:

Asta te tine in loc de la a nu-i da papucii? ca iti spune ca te iubeste? Ia-l peste picior, spunandu-i ca te-ai indragostit de altul care spune mai frumos te iubesc laughing si da-i papucii

| rap4life a răspuns:

Cum adica ce sa faci, odata ce o... pe alta schimbal
Mereu dupa un ALTU' tot un ALTU' vinebig grin

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Povestea-i veche de cand lumea, pentru ca nu intotdeauna dragostea si sexul sunt ok complementare, ci uneori, pe cine iubesti, nu vrea sex, si alteori, ai sex fara iubire, din multe, varii motive circumstantiale! N-ai spus daca voi faceti, daca merge, daca, daca, daca... Incearca sa aveti o discutie sincera si lamuritoare, si apoi, decizi! Success! Mai scrie-ne!

| idanna a răspuns:

Pai atunci scuza-ma ca-ti spun...scuipa-l!

| sorin a răspuns:

I-a masuri

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu draga mea, nu te iubeste, daca te-ar iubi nu s-ar duce la alta, parerea mea e sa ai o discutie serioasa cu el si ...pa.

| liliana83 a răspuns:

E ca si cum te-ar trada de fata cu tine daca stii ca se culca cu alta.
lasa-l si nu vei regreta.acum depinde cat il iubesti... e decizia ta.

| denisa_4752 a răspuns:

Clar..sai- dai papucii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-i dai papucii. el traieste in harem? sau poate te tine de rezerva?

| ismayl a răspuns:

May nu te lua dupa astia de sub minewinking iti spun sincer din experienta. eu nu ma duc la prietena mea sa ii cer sa se culce cu mine pentru ca pot sa o fac si mai tarziu adica oricum va accepta dar eu nu o fac din respect si ma duc cu alta. nu cu panarame...

| lostcontrol12 a răspuns:

Spune-i pasbig grin

| alexusfabio a răspuns:

Buna. Poti sa ii platesti cu aceeasi moneda, dai culcate si tu cu alt barbat si vezi daca ii convine... Daca comenteaza. dai si doua palme... daca ii convine. discutati si incercati sa va limitati doar la voi doi...

| dianka_4861 a răspuns:

Nu te merita...

| princesyta a răspuns:

Daca esti sigura ca se culca cu alta?! atunci de ce sa mai continui? nu fi naiva! te va crede o fraiera si apoi va profita la maxim de tine. oricat l-ai iubi tu nu ar trebui sa mai fi cu el... lasa-l si gaseste-ti pe altul... pup