| 1People a întrebat:

Ziceti-mi cum iti dai seama de o fata care e... C... A si una care nu estethinking Argumente Dau funda! Ma refer din comportament

Răspuns Câştigător
| ghiCIne a răspuns:

Da' de ce te feresti sa zici pe fata "curva"? sa se inteleaga.
Iti dai seama din mai multer privinte daca este sau nu, nu doar din comportament.
Imbracamintea vulgara, exagerat de decoltata, flirteaza cu multi baieti, ii invarte pe degete dupa bunul ei plac pentru anumite favoruri, rade fals doar ca sa fie in centrul atentiei.

Iar cea onesta, evident, e opusul a tot ceea ce am spus.
E mai retrasa sau are doar grupul ei de prietene, isi vede de treaba ei, interactioneaza mai rar cu baietii, are o educatie potrivita, se distreaza mai rar, e acasa la o ora decenta. Sunt situatii si situatii.

4 răspunsuri:
| x3CuteGirl a răspuns:

Esti Prost? huh?

| 1People explică (pentru x3CuteGirl):

X3cute girl dai drumul in rasa ta de copil trist daca raspunzi doar pentru puncte taranca ordinara si nesimtita

| Betty18 a răspuns:

Nu este adevarat cu fata onesta...nu este o regula ca trebuie sa fie mai retrasa. O fata cuminte se poate distra oricand, oriunde, si sa vina acasa la orice ora caci daca e cu capul pe umeri nu va face greseli! Cunosc niste fete(prietene cu mine) care stiu sa se distreze, merg in cluburi, ies cu baieti si sunt virgine...au 19-20 de ani laughing) :-J Sunt la facultate anul 1.

| x3CuteGirl a răspuns:

Sa ma lingi unde nu ma bate soarele