| dianna367 a întrebat:

Ziceti-mi ideiile voastre si va rog sa fie bune:d..cum pot sa il verific pe iubitu meu daca e acasa? nu am facut asta niciodata si nu e vorba ca nu am inceredere in el, dar am un sentiment ciudat si s-a comportat azi destul de dubios:p. el e la faculta in alt oras si a plecat azi l amiaza cu trenu.in fine, a ajuns si zice ca trebuie sa mearga pana in centru sa isi traga ceva la xerox si sa isi ia nu stiu ce cursuri si ma suna...si m-a sunat dupa 2 ore jumate. el locuieste cu sora lui si cumnatu si nepotica de cateva luni.pe mes nu a putut sta mult si nici web, pentru ca e stricat laptopu lui si nu poate sta mult de pe a lu sorasa si cica ma suna.si ma suna si imi zice ca nu poate vb mult ca trebuie sa doarme cu cumnatasu ca aia mica plange si nu poate sta in dormitor si gata, nb.si v-am zis, am un sentiment ciudat. ce ar trebui sa fac?:p..ms:*:*

Răspuns Câştigător
| FrozEenSoul a răspuns:

Hai sa iti zic eu cv, tu daca o sa il verifici pe prietenul tau, o sa zica ca nu ai incredere in el si o sa provoci probleme. Daca ai incredere in el nu il suni happy (Poti chiar sa provoci despartirea) O relatie se bazeaza pe incredere. Daca il verifici, nu e acasa, cum o sa i-o spui? adica ce o sa spui? + ca o stai si mai "iritata"! Bafta si succes, gandeste-te la ce ti-am scris! happy

3 răspunsuri:
| vasic a răspuns:

Il suni pe fix. Asa afli daca e acasa.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Il suni p nr lu sorusa si ii zici ca esti o colega de facultate.tongue sa ti-l dea putin la tel. e acasa? daca nu. unde s-a dus? cand vine..nush..sau iti pui o prietena sa vorbeascatongue

| sebysebyca a răspuns:

Am senzatia ca te mananca in c... ca pe floarea cioaca.cand o sa-ti dea cu praf de mers, o sa-ti treaca pofta de verificari.stai cuminte ca, calci pe dinamita!