Scuze pentru raspunsul de mai sus... apoi am citit intrebarea adrestaa de tine mai inainte...pai iubita...cu timpul veti avea o relatie mult mai buna...este prietenul mamei tale de putin timp si inca nu ai incredere in el... daca ti se pare ca se poarta urat cu tine spune-i mamei.nu te ferii ca poate ii faci rau... vorbeste deschis cu ea
Nu spune asta @albastrel...pentru k ii faci rau! O familie trebuie sa fie unita! Vorbeste cu mama ta despre el... spune-i ce nu-ti convine! Vorbeste chiar si cu el...si asa va va fi bine tuturor, nu doar mamei tale!
Buna. Incearca sa nu te bagi in vorba cu el, daca te intreaba ceva sa ii raspunzi, sa nu il ignori, sa nu ii arati ca il urasti( daca e asa) si nu trebuie sa ii zici ca tatal tau era mai bun, ca era altfel sau chestii din astea:X sper ca ti-am fost de ajutor. te-am pupat:*
Poi vorbeste cu el, spune-i problema ca ti-e nu iti place cum se poarta cu tine, ca ar trebui sa fie mai intelegator.
Trebuie sa vb neaparat cu mama ta
sa-i spui cum sta treaba
daca nu vb s-ar putea sa creada ca aty convyne si este may rau
esti destul de mare pentru a purta o dyscutye cyvylizata cu mama ta
pryetenye -dragoste cu de-a syla nu se face
este o treaba delykata ay mare gryja cum abordezy problema cum o explicy
succes este poate putyn spus dar totusy
poate may lasy si tu de la tine nu may fy atat de orgolyoasa
poate mama ta antelege problema ta si rezolva ea sytuatya...
Nu-l baga in seama! Dar atentzie daca vrei sa-i fie bine mamei. macar incearca sa te intelegi bine cu el. incearca sa vb cu el./. poate asa se regleaza lucrurile intre voi!\\
Bafta.