Sincer nu gresesti. sa stii ca si in jurul meu sunt cam tot aceleasi discutii si chestii dace nu numai ca ma fac sa consider persoanele respective false dar si proaste pe deasupra. si mie mi se pare totul foarte aiurea adica, in ziua de azi un "te iubesc" se zice mai frecvent ca un buna ziua. si chestia asta ma scoate din sarite. prietena aia a ta vrea cam multe, si cu unul si cu alalalt. parerea mea e sa o lasi in pace sa isi dea ea seama de cat greseste, iar cel mai probabil va pierde pe unul dintre ei (doar nu poti fi cu aman2).
Nu gresesti!
chiar ai dreptate dupa parerea mea...
mereu se intampla asa... ori baiatul chiar tine la fata dar ea s-a plictisit de freza lui [cum spune-i tu mai sus] dar ramane cu el pentru ca "cica" nu vrea sa-l faca sa sufere...
ori fata tine la el si pe el in doare fix in cot de ea dar sta cu ea ca sa nu zica ca nu are prietena... ori nu le pasa nici unuia de celalalt si gata.
asta e...
nu avem ce face...
cica ei sunt "emancipati" ))
Nu gresesti, asa si trebuie sa fie, dar sunt cazuri ca si acestea, unde nu e dragoste adevarata, ci numai atractie fizica. daca apare altul "mai frumos" atunci repede pe ala, deci clar ca e numai atractie fizica pe langa astea este si varsta. sa fim seriosi adolescentii nu prea stiu cu adevarat ce e aia dragoste adevarata( si eu sunt adolescenta, desi imi iubesc mult iubitul cu care am o rel de un an si, eu cred ca m-am maturizat, adica asa consider eu si am aflat ce e iubirea adevarata). fiecare isi intalneste dragostea la momentul potrivit. faza cu suferitul nu stiu in ce masura este adevarata, pentru ca sa fim sinceri persoana de langa tine totusi trebuie sa simta ce simti cu adevarat pentru el, daca nu oricum este vreme pentru o alta relatie. poate o sa zici si despre mine ca sunt superficiala pentru ca gandesc asa dar nu putem obliga pe nimeni sa iubeasca pe cineva si pana la urma fiecare trebuie sa-si gaseasca propria jumatate si pana acolo este drum lung, trebuie sa treci prin multe ca pana la urma sa fi fericit.
Desigur sa imprastiat stilul asta de doi bani peste tot, dar nu asa ar trebui sa fie. Stiu foarte multe cupluri care o duc minunat impreuna. Sunt acel grup de pitipoance si cocalari care nu vor putea iubii vreodata din cauza la fitele si superficialitatea lor si restul care inca mai stiu sa iubeasca si sa simta.
Nici eu nu suport moda asta!
linarkfts întreabă: