anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziceti-mi si mie un mod un pic mai frumos de a parasi o fata

Răspuns Câştigător
| Yamatooo a răspuns:

Nu face ce ti-a zis Ramoniqtzz pentru ca o sa te creada un porc. vorbeste cu ea despre orice si mai spre finalul dischutiei deschide un subiect despre relatia voastra si spune-i:mai vrei sa fi cu mine? sau imi pare rau dar nu mai simt nimic pentru tine... sper sa nu te superi dar o sa mai fim prieteni buni!

5 răspunsuri:
| Ramoniqtzz a răspuns:

Nu`i mai acorda atentie si vorbeste`i mai nepasator si o sa te paraseasca ea

| BlueHusky a răspuns:

Fa in asa fel incat sa se combine cu cineva, nu e simplu, dureaza e obositor si enervant dar daca chair nu vrei sa sufere... functioneaza 100%

| lavi94 a răspuns:

Orice mod ar fi, daca fata are sentimente pentru tine nu conteaza cum i-ai zice.ca ea tot va fi suparata, dezamagita etc.
Incearca sa vorbesti cu ea si sa i spui ca numai sti nici tu ce vrei de la viata, ca esti foarte bulversat si ca ai multe pe cap, si ar fi mai bine sa luati o"pauza". Si orice ar fi sa i zici ca vreti sa ramaneti prieteni sa nu va purtati pica unu altuia.
Bafta

| Jelly_7813 a răspuns:

Ar trebui sa ii spui motivu de ce vrei sa te desparti de ea si sa ii spui ca nu mai vrei sa fiti impreuna dar sa ramaneti amici sau ceva de genu.nu ii buna ideea ca sa nu mai vb cu ea. o sa creada ca tiai batut joc de ea

| Tr4fYc4n7D3PuFuL37y a răspuns:

Pai si eu am trecut prin asta si i-am zis m-am gandit si m-am gandit si mi-am dat seama ca vreau sa fiu un pic mai liber o vreme fara relatii si ceva de genu asta dar chiar vr sa mai simt aerul de afaralaughingasta am mai improvizat eu si i-am mai zis nu te supara o sa ramanem in continuare colegi/prieteni

Întrebări similare