| gigi_9924 a întrebat:

Ziceti-mi va rog un mod mai subtil pentru a intreba o fata daca vrea sa fim impreuna thinking

Răspuns Câştigător
| User a răspuns:

"Vrei sa fii sotia mea?"

6 răspunsuri:
| Shinen a răspuns:

Buna!
Cred ca pe Messenger ar fi Ok.
Succes!

Pa, pa!

| TheCoon a răspuns:

Frate.nu exista un mod subtil de a face asta.Ideea principala e sa NU o faci prin biletele sau alte persoane.Sa zicem, daca esti mai timid, mess-ul ar fi o optiune bunahappy. Daca stii ca te place atunci intreaba oricum, iar daca nu stii doar invit-o in oras si vezi ce iasa.happyAi incredere in tine!

| Cutit a răspuns:

Mie imi plc baieti care ma intrebare repede si la obiect nu sta pe ganduri... daca e o fata mai infipta fa-o repede si la obiect nu o sa se strice relatia intre voi ( cred ); daca e o fata mai firava de felul ei inearca sa fii mai blang adica " auzi... vreau sa te intrebare ceva? eu te plc si as vrea sa fiu cu tine as avea sanse?" s-ar putea sa mearga. Succes :*

| username007 a răspuns:

Pai pur si simplu. daca sunteti in aceeasi scoala ii spui sa vina cu tine si va duceti intr-un loc mai retras, daca nu... oriunde dar retras sa fiehee hee
p.s.nu pune pe altcineva sa intrebe pentru ca o sa pari "pampalau"
si daca o fata te respinge nu te lasa doborat, pe moment ti se pare singura fata de pe planeta, dar gasesti altelebig grin
sper ca te-am ajutat...eu ti-am spus ce cred, nu sunt interesata de funda
succes, te pupkiss

| Sabi07 a răspuns:

Pai spune`i ca iti place de ea si ca ti-ar placea sa fiti impreuna dar fa asta dupa ce v-ati imprietenit cat de cat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune'i ca o vrei in viata tawinking