| andyutu23 a întrebat:

Zicetim si mie statusuri de orice fel dar sa predomine cele de dragoste va rog. fundita pentru cel mai bun

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine.

Visez doar la tine… visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini?

Esti totul pentru mine. Ai aparut in viata mea pe neasteptate, m-am indragostit de tine pe neasteptate. A meritat!

Tu esti visul meu… unicul meu vis… as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii, sa te strang asa de tare incat TU si EU sa devenim un singur suflet.

Daca as putea sa rearanjez alfabetul, as pune tu si eu impreuna.

Sa iubesti, inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt.

Daca as amaneta un gram din dragostea mea pentru tine, ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva…

Esti cel mai dulce vis al meu. Te iubesc pana la cer si inapoi de un infinit de ori.

Dragostea… Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o !

As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine!

Gandeste-te la cel mai dulce lucru, inmulteste-l cu infinit, aduna o eternitate si vei stii cat imi lipsesti.
Exista 4 etape catre fericire : 1.eu 2.tu 3.inimile noastre 4.noi doi impreuna.

Poti sa-ti spun astazi ca te iubesc? Daca nu, pot sa-ti spun maine? Dar poimaine? Pentru ca te voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Credeam ca viata este nedreapta cu mine si mi-a dat multe motive ca sa o urasc. Dar acum cum as putea uri viata asta minunata care mi te-a dat pe tine?

Cuvintele nu imi ajung, asa ca inchide-ti ochii, apropie-te de ecranul telefonului… saruta-l, eu sunt de partea cealalta si te sarut… atat de mult te iubesc.

De Ziua indragostitilor vreau sa-ti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit… pentru ca pur si simplu nu are final!

Nu mai am nevoie de concediu pentru ca tu esti vacanta mea si cu gandul la tine calatoresc prin cele mai ascunse locuri… pe care doar iubindu-te le pot descoperi.

.

" Daca pe cer ar fi o stea pentru fiecare minut in care ma gandesc la tine, ar fi lumina mereu ! "
Prima data cand te-am vazut mi-a fost frica sa te ating, prima data cand te-am atins mi-a fost frica sa te sarut, prima data cand te-am sarutat mi-a fost frica sa te iubesc, acum ca te iubesc mi-e frica sa nu te pierd… "

" Te iubesc si te v-oi iubii mereu, esti sufletul din mine, esti viata mea si sper ca mereu sa fie asa…… "

Te iubesc ca pe propria-mi viata! Stii de ce?! Pentru ca tu esti viata mea…. "

" A B C D E F G H I J K L M.mi-e dor de tine ! "

T- tandra
E- eleganta
I- irezistibila
U- unica
B- blanda
E- eterna
S- scumpa
C- curajoasa…
Cand te crezi singur…. gandeste-te ca…. persoana iubita te urmareste la fiecare pas… :
Cine iubeste si tace, nici dracu n-are ce-i face… "
" Ca o ploaie in desert ai aparut… Am simtit ca ma pierd intr-un sarut… M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor… M-ai facut sa te ador…
Dragostea este ca atunci cand nu vrei sa dormi pentru ca realitatea este cel mai frumos vis… "

" Dragostea este singurul joc care se joaca in 2 si ambii casiga… "

" In lume sunt 8 minuni… 7 dintre ele le stie toata lumea dar pe a 8-a o stiu doar eu… aceea esti tu…. iubirea mea ! "

Statusuri de dragoste 128 " Gura ta alaturi de-a mea se transforma intr-un sarut! Un sarut
de-al tau e un vis , un vis pe care eu il iubesc! Te iubesc si te voi
iubi mereu , iubirea mea , dulcea mea iubire… "

Statusuri de dragoste 129 " Nu te speria!Sunt la spital!m Mi-au gasit ceva la inimaFii fara grija, operatzia nu a reusit.Nu te-au putut scoate din inima mea caci acolo vei ramane mereu!

" Numai langa tine viata mea e roz…. TE IUBESC ! "

" Pentru ochii tai ti-as da si luna si marea, pentru ochii tai imi plange acum inima. As vrea langa ei sa fie doar c ne leaga pe noi doi, langa ei sa fie doar dragostea mea si a ta… "

" As vrea sa dorm pe parfumul trupului tau, sa ma topesc cand atingerea ta ma arde, iar sarutul meu sa soarba dulceata buzelor tale…TE IUBESC ! "
Maine de as pierde tot, eu stiu ca in inima ta tot timpul voi avea un loc…"

" Aseara am visat trei stele…numai una era mai stralucitoare ca celalalte…una erai tu, alta eram eu, iar ultima era cea mai stralucitoare… dragostea ce ne unea…. "

" Nimic nu e mai frumos decat IUBIREA …iar iubirea e mai presusus de orice ! "

" I loved you once, I love you still, Always had and always will… "

In lumea mea care e o mare intrebare tu esti raspunsu fara ezitare….te stiu din cartile de basme si povesti….cat de tandru esti……prin felu in care iubesti stii ca ma innebunesti… "

" Oricate necazuri atrag la mine, peste toate trec daca te am pe tine.Tu esti viata mea.Langa tine uit de necazurile toate.Tu imi dai putere sa merg mai departe !

*Daca saruturile sunt valuri/ Iti voi da o mare./Daca imbratisarile sunt raze/ Iti voi da un soare./ Daca prietenia ta e o stea/Iti voi darui toata galaxia /Pentru ea.

" As vrea sa colorez padurea, Sa pot s`o fac in mii de feluri, Sa pot sa intalnesc iubirea, Ce se coboara dinspre ceruri… "
" Daca vei sta pe gandurii si te vei intreba, de ce traiesti un tainic glas iti va raspune :sa lupti, sa speri si sa iubesti… "
" As vrea sa fiu zapada ,sa ma topesc pe trupul tau,sa ma evapor si sa ajung in cerurii sa le spun ingerilor k si si pe pamant exista raiul! "
" Tu boca a lado de la mia se transforme en un beso! Un beso de ti es un sueno , un sueno que eu lo amo! Te quiero y te voy amar siempre, mi amor, mi dulce amor…
" Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare.Se spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare. Se spune ca vantul bate nu atunci cand iubesti?ar cand frunzele se misca, sa stii doar, ca, TE IUBESC! "
" Nu arunca nici o vorba in vant, traieste intens fiecare cuvant… "
" Chiar nu vad cum ar fi o noapte fara zi, chiar nu-mi imaginez cum as fii eu fara tine ! "
" Dimineata e o alta senzatie, o alta vreme, o alta ora, la care eu te-as saruta fara oprire… "
" Noaptea e lumea noastra luna e stapana Universului, iar stelele ne privesc atunci cand ne sarutam… "
" Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima… "
" Iubirea este o stofa a naturii, brodata de sentimente… "

***Uneori am nevoie de dragoste, uneori am nevoie de singuratate, uneori de zi , alteori de noapte, uneori de frig , uneori de caldura dar intotdeauna am nevoie de tine!
" Lasa timpul sa treaca ca sa faci treaba sa mearga… nu te grabii… vei reusi! "
" Cei care incearca sa isi inece necazurile in bautura uita un lucru: necazurile stiu sa inoate… "
" Ca sa poti sa iti depasesti instinctele, trebuie sa stii sa iti controlezi vointza! "
" Cei care te critica nu v-or decat sa te schimbe… pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata ! "
" Nici tu nu te cunosti, candva ve-i fi surprins de tine ! "
" Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti…nu de teama ca le-ai putea pierde,ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le ! "
Esti la fel de bine venit ca si telefonul care suna in timpul sexului
"
Numai dupa invidia altora iti poti da seama de propria ta valoare… "
" Din lipsa de experienta m-am oprit la atat ! "
" Cand ii bate norocul la usa, lenesul se plange de… prea mult zgomot ! "
" Eu sunt bogat, dar nu ma consider fiindca imi lipseste esentialul… "
" Daca vezi pe cineva fara zambet……da-i unul de al tau… "
Primul semn de senilitate este sa crezi ca le sti pe toate… "
Cel cu limba prea ascutita risca mereu sa-si taie singur beregata… "
" Adevarata valoare a unui om este: cat l-ai pretui daca ar pierde tot ceea ce are… "
"Daca nu ne pasa de viitor, nici viitorului nu-i va pasa de noi…"
" Nu-ti lasa vorbirea sa mearga mai departe decat gandirea! "
" In orice mare iubire este si un pic de orbire,
dar in nici una mai multa ca in iubirea de bani… "
" Desi traim si luptam impreuna, fiecare moare singur… "
" Unii oameni se tem asa de mult de moarte ca nici nu mai apuca sa traiasca! "
" Adevaratul castig in viata este viata, nu banii… "
" Suntem inclinati sa credem nu ceea ce este adevarat,
ci ceea ce ne place… "
" Azi este prima zi din restul vietii mele… "
" Daca cei ce traiesc in tari comuniste ar avea sa manance cat au de inghitit, ar duce-o mult mai bine… "
" Punctul tare al multor personalitati este ca au ajuns
sa-si cunoasca si sa-si depaseasca slabiciunile… "
" Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor… "
" Traieste cu grija, viata n-are "roata de rezerva"
" Sfaturi putem da, dar minte nu! "
" Imi este calauza oricine e mai nebun decat mine… "
" Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om
nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea! "
" Cea mai sigura cale spre bucurie este sa cauti sa faci o bucurie altuia… "
" Nu te compromite… nu te ai decat pe tine! "
" Nu stii ce inseamna arta de a invinge… sa fi fierbinte chiar daca afara ninge… "
" Viatai scurta merita sa o traiesti…. confrunta toate greutatile ce le intalnesti e foarte important…. sa inveti cum sa trisezi… sa nu abandonezi un joc pe care il pierzi… "
" Inca un an din viata a trecut… am trait doar cum am vrut! "
" Fii elegant, nu te vinde pe nimic… "
" Primul semn al unei stari inapoiate, din punct de vedere al culturii, este intoleranta. Cand cineva crede ca numai el are dreptate… "
" Nimeni nu te poate tine in inferioritate fara consimtamantul tau! "
" Unii oameni cred gresit ca opusul dragostei este ura, cand de fapt este indiferenta! "
" Fiecare om mare a invatat mai intai ca trebuie sa asculte,
de cine trebuie sa asculte si cand trebuie sa asculte! "
" Greselile copilaresti nu sunt facute de regula de … copii!
" Un om trebuie sa fie destul de mare sa-si recunoasca greselile,suficient de destept ca sa invete din ele si indeajuns de tare ca sa le indrepte! "
" La doua zeci de ani domneste sentimentul, la trei zeci de ani vointa, iar la patruzeci, judecata! "
" Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! "
" Este foarte bine ca esti un om "cu picioarele pe pamant"
Dar nu uita ca trebuie sa le mai si misti! "
" Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata! "
" Ca sa ajungi mare nu este suficient sa fi puternic,
trebuie sa mai si stii cum sa-ti folosesti aceasta putere! "
" Cel mai sigur semn ca cineva nu este important
este silinta cu care isi da importanta… "
" Nimeni nu creste daca ingaduie mereu altora sa hotarasca in locul lui! "
" Cine nu iarta distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi! "
De perfectiune te-ai plictisit…dar imperfectul aduce cu el intodeauna o schimbare infloritoare… "
" Infrangerea nu este decat a celor care o accepta! "
" Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii! "
" Cel ce scrie, transmite, cel ce vorbeste comunica,
cel ce gesticuleaza convinge! "
" Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca stii care jumatate! "
" Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea;
cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri! "
" Daca te uiti sus vezi cerul, daca te uiti jos vezi pamantul, daca te uiti in spate nu vezi nimic, dar daca te uiti in zare vei vedea o armata de succese… "
" Daca barbatu’ ar fi bun de ceva, femeia nu l-ar insela… "
" Nu face azi ce poti lasa pe maine… "
" Cand doi se cearta, al treilea… e martor… "
Decat intelectual, mai bine un amarat de miliardar ! "
Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face…
***ntr-o lume nebuna nu trebuie sa fi sanatos
***love is my name,and sex is my game…let the name and play the game!
***Iubirea este arhitectul universului.

***Nu jigni femeia care te refuza pentru.ca TU nu ai fost convingator…
***femeia sta cu tine pana pleaca cu altu.
***traim intr o lume unde nebunia este normala
.
***Atunci cand ai ramas fara puteri.schiteaza un zambet scurt. asa de gura lumii…Si uita de tot!
Tacerea are glasurile ei de intelepciune; ascult-o.
Viata e data sa fie traita si curiozitatea sa fie pastrata vie. Niciodata, pentru nimic in lume, sa nu intorci spatele vietii.

4 răspunsuri:
| bartoLomeu a răspuns:

Daca vrei de dragoste:ca sa fiu cu tine timpul din intreaga lume nu ar ajungeas vrea sa te sarut sa te ating si sa te simt as vrea sa iau in brate si sa ramanem impreuna o viata doar no doi fara primejdii si fara ploi

| HateLove a răspuns:

Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor

Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc…

Cum e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cea pe care o iubesti il iubeste pe altul? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.

Cand sufletul meu nu va mai fi, cand clopotul va bate sa parasesc pamantul cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul cand viata pentru mine nu va mai exista numai atunci si eu pe tine te voi uita.

Sunt vorbe ce ne lovesc.sunt lacrimi de dor,iubiri se nasc si mor,am inima pustie, am sufletul amar, n'am pic de fericire, te'astept, dar in zadar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Dacă mi-aș putea linge sfârcurile, n-aș mai avea nevoie de tine. Dar până atunci, te iubesc."

| FlorinBv_7630 a răspuns:

Statusuri de dragoste : If I had to choose between loving you, and breathing. I would use my last breath to say I LOVE YOU.
I love 3 things: the sun, the moon and you. The sun for the day, The moon for the night and You for-ever.

Întrebări similare