Presupun ca si unde sta... fa'i o surpriza si du-te la el.si de aici depinde totul de tine... nu strica sa incerci. succes!
De acord cu MissD.
nu rezolvi nimic la telefon sau pe mess...asa ca mai bine ia-ti inima in dinti si du-te la el acasa.
Hahaha pai asta e, ori esti un model foarte urat (stai linistita ca daca esti model asta nu inseamna ca esti si frumoasa) sau esti fffffff P/r/_/a/s/t/a/ oare ad.tpu imi vor valida raspunsul?
Se pare ca-i un caz pe care relatia n-a mers pe sinceritate absoluta. Mi se pare ca el are un motiv bine intemeiat pe care-l avea de inainte.Esti sigura ca nu-i casatorit sau ca nu mai avea pe nimeni? Eu cred ca ori avea de inainte pe altcineva ori era casatorit si nu ti-a spus.
Buna eu sunt un baiat care mi s-a intamplat aceeasi poveste
Prietena mea a plecat la buc pentru un timp iar eu m-am reintanlit cu o fata care am fost impreuna si care am tinut la ea.
M-am indrgostit din prima din nou cand am vazut-o iar prietena care era plecata ma sufoca cu telefoanele ii spuneam aceleasi lucruri ca am treba ca vreau sa fiu singur.
Ea venea la mine si ma astepta acasa asa ca daca o sa te duci la el o faci degeaba.
Incearca sa il prinzi cu fata care este si sa aleaga atunci vei sti cu cine vrea sa fie.
Poate fi doar o obsesie fata aia de care o sa plictiseasca
Multumesc fetelor (MissD si cora). insa nu stiu daca asta ar fi varianta cea mai buna dat fiind faptul ca nu vreau sa par o disperata, mai ales ca el sta si cu parintii lui. si nu, desigur ca nu e casatorit si nici nu avea pe cineva. mi-as fi dat seama mult prea repede( ii stiu parintii, colegii de la job, si mai toti prietenii)deci este exclus.
Iar in ceea ce'l priveste pe "atotstiutorul" observ clar ca nu le stii chiar pe toate. si poate ar trebui sa-ti recomand alte activitati pe care ai putea sa le faci atunci cand te plictisesti grav. toate bune!
Pentru anonim. sa inteleg ca "fata respectiva"a fost doar o obsesie pentru tine? cum s-a terminat povestea? oricum, mi se pare totul atat de absurd pentru ca eu intodeauna am fost f sincera cu cei din jurul meu si nu reusesc sa inteleg cum de un barbat poate fi atat de las (dupa 4 luni de vis, in care mi-a dovedit ca ma iubeste). ma simt ca si cum as fi o rezerva pentru el, atata tot. daca e sa judec la rece, as zice ca nu ma merita. dar tot ce vreau e sa fie sincer cu mine, sa aflu adevaratu' motiv.si sa nu traiesc toata viata cu un sentiment urat, acela ca am dat cu picioru' unei relatii frumoase.
KatiMe27 întreabă: