| sorina_8895 a întrebat:

Zilele astea am intretinut primul raport sexual...si la inceput am incercat sa o facem fara prezervativ dar nu a mers... iar dupa aia am zis sa folosim prezevativul atunci penetrarea parca s-a simtit a fi mai usoara si a inceput ca totul sa decurga normal... Dar oarecum am o teama pentru ca mai intai am incercat fara prezervativ si nu sunt sigura daca in timpul ala am fost dezvirginata sau nu...si ma tem sa nu am riscu de a ramane insarcinata?!?!?!?! se poate intampla ca menstruatia sa imi intarzie din cauza ca am facut-o pentru prima data? iti poti da seama la un timp foarte scurt daca ai ramas insarcinta sau nu? astept un raspuns...va multumesc...

Răspuns Câştigător
kratos
| kratos a răspuns:

Poti ramane insarcinata doar daca el te-a penetrat si avea secretie care sa contina spermatozoizi. Fa un test de sarcina si vei vedea daca ai ramas insarcinata sau nu! O linie nu, doua da!

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde cat de mult ati incercat fara prezervativ. Daca s-a produs penetrarea, atunci exista un risc oarecare de sarcina. Riscul depinde mai ales de perioada ciclului menstrual in care te gaseai tu.
Menstrautia poate sa intarzie la inceperea vietii sexuale, pentru ca e o situatie noua a organismului la care te adaptezi.
Cel mai repede vei afla daca esti insarcinata cam la 12-14 zile de la contactul sexual facand un test de sange numit gonadotrofina corionica umana.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca nu a mers fara prezervativ la inceput este pentru ca nu erai destul sau deloc excitata, si deci nu erai lubrifiata! Prezervativul fiind lubrifiat, si tu poate deja putin excitata de incercarile lui de a intra, a mers mai usor! Dar, e foarte posibil sa fi ramas gravida, pentru ca in faza de excitatie, la barbati se elimina 2-3 picaturi de lichid preejaculator, care poate contine pana la 50 de milioane de spermatozoizi! Fa un test de sarcina peste 2 saptamani! Nu mai risca aiurea! Fa doar sex protejat! Si nu neglijati preludiul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Test neaparat.