| sorina_8895 a întrebat:

Zilele astea am intretinut primul raport sexual...si la inceput am incercat sa o facem fara prezervativ dar nu a mers... iar dupa aia am zis sa folosim prezevativul atunci penetrarea parca s-a simtit a fi mai usoara si a inceput ca totul sa decurga normal... Dar oarecum am o teama pentru ca mai intai am incercat fara prezervativ si nu sunt sigura daca in timpul ala am fost dezvirginata sau nu...Si ma tem sa nu am riscu de a ramane insarcinata?!?!?!?! Se poate intampla ca menstruatia sa imi intarzie din cauza ca am facut-o pentru prima data? Iti poti da seama la un timp foarte scurt daca ai ramas insarcinta sau nu? Astept un raspuns cat mai repede...va multumesc...

Răspuns Câştigător
| DonGiovanni a răspuns:

Dezverginata esti sigur da insarcinata nu cred... oricum fa un test de sarcina sa vezi.

3 răspunsuri:
| deeea28 a răspuns:

Dezvirginata ai fost sigur. Iar de sarcina, nu stiu. Ciclu din cate stiu eu nu poate intarzia decat din motivul unei sarcini. Daca ai facut-o inainte cu o saptamana de ciclu, S-AR PUTEA. sa nu fii insarcinata. Dar ca sa fii mai sigura si sa nu ai surprize, fa un test de sarcina la 2-3 saptamani dupa contact. Succes.

| Marry:X a răspuns:

Buna. Dezverginata esti sigur:X. Cu sarcina exista o posibilitate mica deoarece exista acel lichid care contine 50 de milioane de spermatozoizi. Eu zic sa iti faci un test de sarcina in 2-3 saptamani.Pa pa:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa sex protejat.Mai ales daca abia ti-ai inceput viata sexuala. Daca nu te "intelegi" bine cu prezervativul incearca alte metode de protectie: plasturi, pilule. Nu te juca cu asa ceva ca nu se stie niciodata. Din cate ai spus se pare ca nu mai esti virgina, iar posibilitatea de a fi insarcinata este minima daca el nu a ejaculat in tine.In timp scurt nu iti poti da seama daca ai ramas insarcinata.In cateva luni insa, da! Cat despre menstruatie aici e cu dus si intors.Depinde la un organism la altul.Ar trebui sa fii mai informata despre aceste lucruri din moment ce ti-ai inceput viata sexuala. Te pup