Dezverginata esti sigur da insarcinata nu cred... oricum fa un test de sarcina sa vezi.
Dezvirginata ai fost sigur. Iar de sarcina, nu stiu. Ciclu din cate stiu eu nu poate intarzia decat din motivul unei sarcini. Daca ai facut-o inainte cu o saptamana de ciclu, S-AR PUTEA. sa nu fii insarcinata. Dar ca sa fii mai sigura si sa nu ai surprize, fa un test de sarcina la 2-3 saptamani dupa contact. Succes.
Buna. Dezverginata esti sigur:X. Cu sarcina exista o posibilitate mica deoarece exista acel lichid care contine 50 de milioane de spermatozoizi. Eu zic sa iti faci un test de sarcina in 2-3 saptamani.Pa pa:*
Fa sex protejat.Mai ales daca abia ti-ai inceput viata sexuala. Daca nu te "intelegi" bine cu prezervativul incearca alte metode de protectie: plasturi, pilule. Nu te juca cu asa ceva ca nu se stie niciodata. Din cate ai spus se pare ca nu mai esti virgina, iar posibilitatea de a fi insarcinata este minima daca el nu a ejaculat in tine.In timp scurt nu iti poti da seama daca ai ramas insarcinata.In cateva luni insa, da! Cat despre menstruatie aici e cu dus si intors.Depinde la un organism la altul.Ar trebui sa fii mai informata despre aceste lucruri din moment ce ti-ai inceput viata sexuala. Te pup
AlexEjmecheru întreabă: