| deea_2834 a întrebat:

Zilele astea ma certam cu prietenul mau si mi-a zis ca prefera sa se masturbeze decat sa facem sex.nu imi dau seama daca e adevarat sau a vrut sa ma enerveze?

4 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Poate ca a vrut sa te enerveze, insa a zis un lucru foarte urat care pe mine m-ar pune pe ganduri.straight face Daca tine la tine cu adevarat nu iti poate spune asa ceva, putea foarte bine sa iti transmita mesajul pe care il voia prin alte cuvinte nu sa te jugneasca asa. Nu mi se pare normal ce a facut, insa nu stiu ce fel de relatie aveti voi, daca este un lucru obisnuit sa va enervati si sa va spuneti chestii de genul asta si nu aveti nicio reactie, crezand ca este normal ce faceti e problema voastra, insa o fata care vrea o relatie linistita si fericita nu isi doreste langa ea un baiat care sa ii reproseze astfel de lucruri.

Eu zic sa te gandesti bine si sa iei o decizie inteleapta in legatura cu relatia asta!

Succes!

| AnNe a răspuns:

Vorbeste cu el dupa ce se incing spiritele si spune-i ca te-a ranit tare daca e in continuare egoist incheie relatiasad

| ɹαℓυ a răspuns:

Posibil sa fi spus la nervi acest lucru. Oricum daca el vrea doar sex inseamna ca nu te merita si poate ar fi mai bine sa-ti gasesti pe altcineva care sa te inteleaga si pe tine. big grin

| Firefly a răspuns:

Indiferent cum ar fi zis-o nu ar trebui sa ramai nepasatoare la acest comentariu.Pare a fi sunat ceva de genul "oricum nu am nevoie de tine"