| blondina2000 a întrebat:

Zilele trecute eu si prietenul meu am ramas singuri. A vrut sa facem dragoste si am refuzat, insa m-a frecat prin pantalon. A incercat sa inpinga cu degetul in interiorul meu de cateva ori. A vrut sa-mi dea pantalonii jos, dar nu l-am lasat. Din ziua aia mor de durere. Toata zona de jos ma doare. De parca m-as fi lovit. E posibil sa fie rupt himenul? De ce ma doare asa tare, chiar daca nu am facut nimic?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Masturbarea de catre partener este contact sexual. Din cate spui tu a fost unul destul de violent si e normal sa te doara. probabil s-a rupt himenul si probabil ai si alte leziuni ale vulvei sau ale vaginului in urma loviturilor primite. Trebuie sa te vada un ginecolog cat mai repede.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Ala din poza e iubi?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai prostii face ti tinerilor, de ce ai permis lucrul acesta?

| corbulalbrosu a răspuns:

Durerea instalata este urmarea maltratarii cu brutalitate a intregii zone vulvare si a unei posibile ruperi a membranei himenului. Probabil iti este afectat si clitorisul care poate fi considerat ca fiind organul cel mai sensibil din constitutia unei femei la fel si muschii vaginali. Durerea o vei resimti probabil si pe parcursul urmatoarelor 1-2 zile. Sanatate.

| Emilian65 a răspuns:

Ti-a curs sange? Daca da, te-a deflorat(ti s-a rupt himenul), dar virgina esti in continuare pana la primul contact sexual.

| kellymcgarry a răspuns:

Salut! Sa va i-a dreacu de animale disperate! Rugativa sa nu dati de mine pe strada JEGURILOR! Pe prietenul tau il poti inlocui cu un vibrator si el pe tine cu mana lui stanga/dreapta!