anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Zilele trecute m-am intalnit cu primul baiat din viata mea, ne-am despartit fiinda eram niste copii, aveam 16 ani.Am stat impreuna 1 an jumatate.
El sta in Anglia de cativa ani, si acum de cand ne-am vazut parca s-au trezit in mine niste sentimente, el mi-a spus ca nu m-a uitat chiar daca anii au trecut. E cel mai sincer om pe care il stiu, si mereu a stiut sa ma faca sa ma simt cea mai frumoasa fata si cea mai importanta persoana pentru el.
Azi a plecat iar in Anglia si mi-a zis ca daca nu pleca si-ar fi dorit din suflet sa fie iar cu mine, si daca vreodata o sa imi doresc sa merg la el, ar fi foarte fericit.
Dar astea sunt doar vise, eu provin dintr-o familie foarte credincioasa iar familia lui e de alta religie, cand eram mici nu prea conta pentru mine, dar acum conteaza.
Si are alte conceptii despre viata, diferite de ale mele.Pe o parte inteleg ca strainatatea l-a schimbat, dar nu e omul care sa se dea prea mult dupa celalalt.Asa ca cuplu ne-am intelege daca as ceda eu foarte mult.
Si nici mama mea (care este si prietena mea cea mai buna) nu ar concepe ca eu sa mai fiu cu el, mi-a zis ca trebuie sa merg inainte nu sa privesc inapoi.
Dar cu toate astea nu imi pot lua gandul de la el, voi ce credeti despre asta?

4 răspunsuri:
| Noname1465 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-ti asculti inima si sa nu iti pese de cei in jurul tau!

| ungurubulan a răspuns:

Apoi fata mea ascult-o pe maicata toata viata si stai langa ea. daca vrei un lucru lasa religia deoparte si pe ai taii si risca daca nu ristii nu castigii in viata asa e, maicata si-a facut datoria te-a crestu te imbracat de acum e vremea sa te descurci tu asa ca daca ai salar si stai pe banii tai nu mai exista mama si tata! ia decizile de 1 singura cand te maritii nu vei sta cu mama si tata vei sta cu barbatu ales... eu nici o data n-am ascultat de ai mei si iar iti zic ca nu sau bagat nici o data nici cu o vorba nici macar 1 sfat asa e cel mai bine parerea mea
tu alegiwinking

| sorina_4932 a răspuns:

Eu zic sa faci ce iti spune inima.pentru ca nu mama ta sta cu el.nu tatal tau sta cu el. tu stai cu el.si eu zic ca nu e o piedica religia intr-o relatie. daca crezi ca te iubeste cu adevarat si tine la tine.eu zic sa stai cu el si sa faci ce iti spune inima

| Barajag a răspuns:

Cand iubesti cu adevarat nu mai ti cont de nimic, asta cred eu, insa daca iti respecti religia nu esti obligata sa faci nimic impotriva ta. Tu crezi cel mai bine ce trebuie sa faci, iar un exemplu iti voi da:daca as fi fost in locul tau si as fi iubit acel baiat cu toata fiinta mea, as fi acceptat unele conditii impuse de el, insa totul tine acum de gandurile talehappyBafta!