anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziua buna! Am participat la un concurs candva prin Aprilie si am vazut o fata de care mi-a placut. Mi-am adus aminte de ea acum cateva zile si am intrat in vorba pe calculator, nu mai stiu cum, dar a fost scurt. Avem interese comune, cum ar fi chitara, genul de muzica, dar in acelasi timp suntem opusi, ea fiind tipul sociabil, iar eu mai retras. Nu ma cunoaste, nu suntem prieteni pe Facebook si eu nu prea stiu cum m-as putea apropia de ea. Niste sfaturi ar fi utile happy

Mersi anticipat.

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Varule, iti fac cadou cel mai bun link cu, probabil, cea mai fumoasa incercare de apropiere.
Watch out!
http://opencube.ro/weird-dream/

| anonim_4396 explică (pentru grab):

Varule, cred ca mi-ai gresit varsta =). Nu am inteles de ce mi-ai trimis post-u ala. Pe mine nu ma prea ajuta :c.

| grab a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca scrie omul acolo de o experienta interesanta de a lui de cand avea 15-16 ani. Tu cati ai ca nu am retinut? Oricum, daca faci abstractie de limbaj, intamplarea e foarte draguta si totodata tragic-comica!
Succes!

Sunt batran, am 14. Mersi de raspuns happy

| grab a răspuns (pentru grab):

Deci ti-a placut pana la urma? happy

Intr-o masura. Am uitat sa dau funda doar...

12 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Baga-te in seama cu ea online. daca merge si aveti subiecte de discutat, vorbiti la telefon, apoi roag-o sa iesiti la o cafea, ceva.

| anonim_4396 explică (pentru Ea12345):

Nu beau cafea, dar mersi pentru sfat ^.^

| grab a răspuns:

Mai pe scurt daca vrei sa o cuceresti, compune-i o melodie si canta-i-o cand se astepta mai putin. Daca ii da o lacrima inseamna ca esti un viitor Cobain.

Ce sa-i cant, ca inca nici nu stie cine is. big grin

| grab a răspuns (pentru anonim_4396):

O sa afle din semnatura cantecului ulterior happy
Crede-ma ca nu dai gres.
Stima!

| MCG a răspuns:

Vorbeste mai mult cu ea!

| Láríìśàá a răspuns:

Uite un sfat : Poți să o întrebi ce îi place să facă în timpul liber sau poți să întrebi care e melodia ei preferată. Discută cu ea despre ce nu-i place la prietenii ei sau invers, nu uita sunt multe fete pe pământ. Baftă.