| IDoNotKnow a întrebat:

Ziua buna,TPU! Am o intrebare ciudata dar imi voi face curaj si o voi posta. M-am indragostit de un tip foarte dragut,dar problema e ca vreau sa am o relatie cu el si... vreau ca sentimentele mele pentru el sa ramana vii si atunci cand voi fi cu el. Pe scurt,vreau sa nu ma mai indragostesc de altcineva, vreau un sfat in asa fel incat sa simt iubire doar pentru el. Funda! (va rog sa ma luati in serios).

Răspuns Câştigător
| Cristiann25 a răspuns:

Pai spune-i ca il placi! Nu e nimic ciudat in ziua de azi sa faca o fata primul pas! Nu o sa mai vrei altul odata ce o sa fii cu el pentru ca o sa te indragostesti din ce in ce mai mult ai sa vezi! Funda?

3 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Nu poți fi naivă și nici egoistă... așa că ai grijă. Ceea ce vrei!

| VladGH a răspuns:

Adica ce fel de relatie? presupun ca esti minora, asa-i?

| idAPeDos a răspuns:

Ai putea sa incerci sa vorbesti cu el. Si daca veti fi impreuna cautati lucruri noi pe care sa le faceti, incercati sa plecati impreuna in diferite locuri si nu-l lasa sa te cunoasca imediat, fa-l sa vrea sa stie mai mult, sa incerce el sa te cunoasca, sa aveti mereu un subiect sa vorbiti pentru ca intr-o relatie comunicarea e foarte importanta si atata timp cat veti comunica nu o sa aveti problemehappy.