| EuCuTine a întrebat:

Zodia berbec cu ce zodii se intelege mai bine ( ca si relatie)? Un sfat sentimental din partea uni berbec big grin

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu sunt berbec.

| gigiro a răspuns:

Eu sunt din aceasta zodie si pot sa-ti spun ca in general, ma inteleg bine cu toate zodiile, dar afectiuni si compatibilitati mai mari am tot cu berbec, cu sagetatorii si cu gemenii de a doua si a treia decada. Nu ma inteleg deloc bine cu capricornii si cu taurii.

| EuCuTine explică:

laughing) da acum 2 -3 zile m am certat cu o fata pesti cu care nici nu am inceput macar sa avem o "relatie". Cum trebuie sa "abordezi" o fata din zodia pesti sau sagetator?

| EuCuTine explică:

Multumesc pentru link happy

| andreyxplode a răspuns:

Aceste doua semne adora activitatea si raman optimiste chiar si atunci cand sunt supuse la cele mai grele incercari. De obicei semnele care sunt foarte diferite, opuse chiar, se bucura de o comunicare excelenta si de o intelegere aprofundata. Independenta Berbecului si spiritul de pioner al acestuia ii atrag pe Gemeni, care de asemenea pretuiesc independenta. Cei doi nativi pot crea un echilibru de invidiat: Berbecul doreste sa experimenteze cat mai multe lucruri iar Gemenii sunt dispusi sa discute despre acestea. Impreuna ei pot realiza o serie de descoperiri pe care nu le-au putut realiza separat.

Gemenii pretuiesc intelectul si libertatea. Berbecii adora sa se implice in proiecte noi, iar Gemenii isi vor petrece timpul cu cercetarea motivului pentru care partenerii lor s-au implicat in proiectul respectiv. Este foarte important ca Berbecii sa aloce un spatiu intelectual considerabil Gemenilor.

Berbecul este condus de planeta Marte, iar Gemenii sunt condusi de planeta Mercur. Cele doua reprezinta Pasiunea si respectiv, Comunicarea. Cele doua semne se completeaza reciproc, realizand un tandem excelent. Berbecii trebuie sa intelegea ca Gemenii iubesc un argument coerent si viabil, nu o dominare sau insulta.

Berbecul este un semn de Foc, iar Gemenii este un semn de Aer. Aerul intretine focul si il face sa izbucneasca, adica nativul din zodia Gemenilor il ajuta pe Berbec sa-si valorifice intregul sau potential. Cu siguranta Gemenii vor avea energia necesara pentru a tine pasul cu ideile salbatice ale Berbecului. Combinatia dintre adevarata pasiune si puterea intelectului face ca nimic sa nu mai fie imposibil pentru cei doi.

Care este aspectul pozitiv al relatiei Berbec - Gemeni? Abilitatea lor de a coopera ca un tot unitar. Impreuna ei ar putea invata mult mai mult decat separat.

| Trufa_7676 a răspuns:

Noi berbecii ne intelegem cel mai bine in relatiile de prietenie cu leii si sagetatorii. In relatiile amoroase cu fecioarele si balantele.

Cu pestii nu m`am inteles niciodata, consider ca sunt mult prea romantici si in acelasi timp insistenti.

| forte a răspuns:

Eu, personal, ma inteleg foarte bine cu Sagetatorii.(in relatii de lunga durata)
Apoi, ca prietena cu gemenii.:*

Dar cu sagetatorii chiar cred ca sunt compatibila.:d
cauta si pe net, din cate m.am informat eu, si pe net spune ca berbecii cu sagetatorii se inteleg chiar mai bine decat berbecii cu leii, si ca, chiar e dragoste adevaratatongue
Plus ca nu pot sta certati prea mult timp.

| butterfly energy a răspuns:

Sunt berbecutza si cel mai bine m-am inteles pana acum (in relatii amoroase) tot cu nativii din berbec.hee hee Exista o atractie. ciudata
winking
propuneri am avut si din partea zodiilor leu si rac insa tot berbecutul meu ma incita mai tare.love strucklaughing

| pepy63 a răspuns:

Nu sunt berbec, dar am citit ca esti compatibil(a)cu leu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Leu, sagetator[prietenie] si in relatie cu fecioara sau pesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine te uiti la horoscop si iti da si compatibilitatea zodiilor happy

| Constanta_Grigore_1973 a răspuns:

Zodia berbec cu care alta zodie se intelege mai bine