1b, daca luam religia intr-un sens destul de larg. Foarte larg, fara sa ne referim in mod particular la o religie anume, ci doar la existenta unei posibile divinitati. As zice 2a, dar nu cred ca asta e un lucru bun, ci dimpotriva, pentru ca nu "favorizeaza" dezvoltarea armonioasa a unei credinte personale, ci indoctrinarea in religia ortodoxa (in general). 3b, cred ca oamenii vor deveni mai siguri pe ei si mai putin increzatori in existenta unei divinitati omnisciente si punitive. Sper, cel putin... 4. Ce ii intereseaza? Nu stiu. As vrea sa spun " sa se dezvolte, sa evolueze, sa isi descopere potentialul"; din pacate, cred ca cei mai multi sunt prea grabiti ca sa isi mai dea seama ce potential au, ce pot face ca sa devina fericiti, ce le lipseste etc.
1. c
2. a
3. c.
1.Eu respect religia, dar nu vreau sa spun de ce.
2.Scoala romaneasca favorizeaza religia deoarece acest capitol a mai ramas de generatii,, intreg'' si e in interesul societatii din absolut toate timpurile.
3. Vom fi atat de puternici incat nu vom avea nevoie de religie, asta daca se vor distruge genele slabe sau se va da o educatie foarte bine gandita.
4. Oamenii de azi sunt in ceata totala.Vad o lumita in bani si etc. deoarefe fiecare are, chiar in copii, deoarece fiecare are, sau se intampla pur si simplu dar nu prea aloca timp studierii scopului existential si sa se gandeasca la ceea ce fac celor(obiecte, animale) din jur.
1a - de-a lungul istoriei, oamenii de stiinta au avut de suferit din cauza religiei...religia cu stiinta nu se impaca.
2a - om creat de Dumnezeu...nimic de Darwinism.
3b - in cazul in care ne dezvoltam intelectual.
4 - Banul, pentru ca este mult mai bine cu ei...decat fara ei.
Timoteicap6 vr 20/Ferestete de flecaierile lumesti, si de impotrivirea stiintei, pe care au marturisit/o unii si au ratacit cu privire la credinta. Timoteicap4 vers1/Dar duhul spune lamurit vor fi multi care se vor lepada de credinta lor, ca sa se alipeasca duhurilor rele si de invatatura dracilor! tim cap3 vers15/ sa stii cum trebuie sa te porti in casa lui D/zeu care este Biserica, stilpul si temelia adevarului/. 2tim cap3 vers2 Caci oameni in zilele din urma vor fi iubitori de bani, de sine, laudarosi, trufasi, nemultumiti de evlavie, vers3, 4,5, 6, 7.mateicap16 vers 24/Daca voieste cineva sa vina dupa mine atunci sa isi ia crucea sa se lepede de sine si sa ma urmeze./ cred ca ti/am fost de ajutor. ciao
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Keed13456hib8hvh întreabă: