1-a.(pentru ca la calculator poti sa asculti muzica; sa citesti; sa te uiti la tv si mai poti vorbi si cu prietenii; as renunata la toate numai la el nu) si...
2-b.(pentru ca nici nu consumi curent; nici nu te dor ochii de la privit in monitor intruna; si poti sa stai in ce pozitie vrei avand cartea in mana-in pat; la birou; cu picioarele pe pereti; etc.)
Raspunde sincer nimeni nu v-a rade de tine uite la mine : 1. a. 2. a. nu radetzi va rog
Calculatorul. si tot ce depinde de el. caci in el pot gasi si carti si muzica si televizorul daca e sa zic asa :d
si prefer lectura traditionala, sa stau pana la 2 dimineata in pat cu o carte buna si o cana de ceai
La calculator poti asculta muzica, poti citi carti si te poti uita la TV online. Dar nu-mi pot imagina cum ar fi sa nu mai pun vreodata mana pe o carte... Asa ca:
1. C si 2. B
Mi-ar lipsi foarte mult cartile daca nu ar mai exista, sincer, ma regasesc in ele.si ma ajuta sa cred ca nu totul e asa de...dezamagitor cum pare...si binenteles la intrebarea a 2-a raspunsul este b.
E cu totul altceva sa ai o carte in mana...petru mine cel putin, avand in vedere ca le-am testat pe ambele.as alege cartea
Sper ca raspunsul meu sa fie multumitor
Te-am pupat.pa pa
Mi-ar lipsi cartile pentru ca prefer lectura "traditionala", cum ii zici tu.
Mie mi-ar lipsi cu siguranta cartile, am crescut cu Basmele lui Ispirescu si cu Amintirile lui Creanga, si prefer bineinteles lectura traditionala.
Sincer?
1. a ( pentru ca la calculator pot sa si ascul muzica.si sa ma uit la tv si sa citesc )
2. b ( e mai simplu asa )
"Carte.Vesnicie in sicriu de hartie"(Valeriu Butulescu). Omenirea asta a trait mii de ani fara televizor, combina, calculator. Daca maine ar surveni un black-out total am sta la lumina lumanarii citind carti...ar fi frumos si liniste...
Sincera sa fi fiu la 1. a si b... iar la 2. a si b... sper sa nu va apucati de ras
C-in special cartea de psihologie si cartea de introducere in asistenta sociala.
Raspunzand la prima intrebare, cred ca mi'ar lipsi cartile si calculatorul. Cat despre a doua, prefer sa citesc traditional. Sa simt cand rasfoiesc o carte