| mickeye a întrebat:

1. Cine credeți că e vinovat de mineriadele din România?
2. Dar pentru tinerii uciși în timpul Revoluției din 1989?
3. Pro sau contra Ion Iliescu?
4 Și ce părere aveți de faptul că acești criminali sunt în libertate, bine mersi și vor să conducă România?

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

1- Iliescu care după ce i-a adus în Bucureşti le-a şi mulţumit. 2 - Iliescu cu siguranţă ajutat de Militaru şi cei din jurul său.
3- Cum aş putea să fiu pro după tot ce a făcut în ţara asta?
4- Aparatul de partid ( comunist )funcţionează, aparatul de propagandă la fel iar prostime există destulă ca să înghită dezinformarea de pe TV - urile tovarăşilor.
Am o speranţă mare în tineret şi partidele de dreapta care sunt singura şansă alături de restul populaţiei care mai gândeşte ( încă liber ).

2 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

1. Cine credeți că e vinovat de mineriadele din România?
Lista este foarte lungă...

2. Dar pentru tinerii uciși în timpul Revoluției din 1989?
În 1989, nu a fost nici un fel de revoluție!
3. Pro sau contra Ion Iliescu?
Iliescu este la cimitirul elefanților ...nu mi-a plăcut individul, după ce am înțeles ce era de capul lui.
4 Și ce părere aveți de faptul că acești criminali sunt în libertate, bine mersi și vor să conducă România?
Despre cine vorbești?
Oricum, un nebun, de la balamuc, pus președinte, este mai puțin toxic, pentru țară, decât Băsescu.

| Dumnezău a răspuns:

1.FSN-ul,in frunte cu tatucii lor spirituali, Ilici si Roman.Sa amintesc ca FSN era compus din PSD si PDL de astazi?
2.In 1989 n-a fost nicio revolutie.A fost un puci,orchestrat de puterile straine,ce doreau acapararea pietei romanesti, la fel ca toate celelalte est-europene, iar procedura de scoatere de la putere a cizmarului a demarat imediat ce i s-au nazarit niste idei, care contraveneau grav intereselor financiare ale occidentului, nemultumit de demersurile sale.Mult prea lunga povestea, pentru a o putea detalia aici.Iliescu a fost o simpla marioneta, chiar si cand s-a format comitetul de urgenta, pe 22.
3.Total contra acestui personaj anost, demn de gri in istoria Romaniei.

4. Tati, Iliescu e pa din 2004.Asta nu poti intelege tu.La mineriade si revolutie, Crin avea 30 de ani, Ponta, cred, vreo 18, respectiv 20.Basescu insa, era subsecretar la MT atunci, cum am mai evidentiat pe site.USL-ul vrea sa conduca Romania,insa scopul lor primar, pentru care lupta atat de indarjit e debarcarea lui Basescu.Un scop nobil daca ma intrebi pe mine.Iar Basescu se face nevinovat de mult mai multe faradelegi decat oricine din USL, chiar si Nastase.El a reusit sa le mascheze foarte bine si sa ascunda cadavrele sub pres; pentru acest machiavelism elaborat, il felicit, da' i-a sunat sorocul.Trebuie sa plece, e imperios necesar.In liberate sunt si cei ce au furat sub egida FSN, PDL, PNL, PSD sau CDR.Nu fi naiv si nu fi postac al portocaliilor, nu exista motive solide pentru asa ceva.