anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1. Cine e mai sofisticat, femeia sau barbatul?
2. Ce trebuie sa stie barbatul despre femeie si femeia despre barbat?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Legiuitoarea
"DIALOGUL deschis FAC doi oameni..."
Esperto, care esti tu esperta, esperto, mai pune mana si pe o carticica de gramatica, poate o sa te fac (acord gramatical facut dupa modelul dumneavoastra) un pic mai esperta decat esti.
Sa ma scuze cenzuratu' ca n-am raspuns la intrebari, da-s mult prea profunde (lucru care-i foarte bine reflectat si de stralucirea raspunsurilor) pentru o minte primitiva ca a mea, si-am zis sa nu risc sa ma fac de ras.

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
1. Amândoi dacă știu să se respecte!
2. Dialogul deschis fac doi oameni să se cunoască.
Bărbatului îi place să curteze iar femeia să fie tandră.
Pa, pa.

| Tp42 a răspuns:

1. femeia, clar. rolling on the floor
2. cred ca cel mai important lucrul e ca barbatul sa inteleaga ca femeile sunt muult mai sensibile decat barbatii.

| Lavynyu a răspuns:

1. Femeialaughing
2. barbatul despre femeie = TOT
femeia despre barbat = nimicbig grin mai ales daca are amantawhistling

| mgtow a răspuns:

Omule eu cred ca femeia e buna la tigaie in bucatarie si barbatul la munca sa aduca bani cum se zice vb (depinde nu toata lumea e la fel sunt si puturoase/si care stau in mizerie) cica femeia traieste mai mult decat barbatul

| baru a răspuns:

Salut. Trebuie sa recunoastem, ca femeia este mai sofisticata, si mai inteligenta, ca si barbatul. Barbatul, trebuie sa inteleaga, ca o femeie, poate sa-l faca din om neom, si invers. Barbatul, din punct, de vedere al femei, trebuie sa fie putin mai frumos ca si porcul. Pe barbat daca-l lasi in apele lui, faci ce vrei cu el. Asa se spune: Sa nu alergi niciodata dupa un barbat, ca tot timpul vine altul. Ca atare: Femeia este cea care conduce, cea care poate sa te termine, cea care, detine puterea intr-o relatie. Trist, dar adevarat Pa

| foxi a răspuns:

Femeia e mai complexa! Ambii trebuie sa stie totul, unul despre altul!

| AdelinaC a răspuns:

1.depinde,deobicei fetele sunt mai fitoase iar barbatii mai mandrii
2.Intr-o relatie de cuplu/casatorie/prietenie femeia trebuie sa stie ca barbatul are rolul de protector al ei, iar ea va trebui sa ii intoarca un respect egal cu protectia si iubirea primita din partea barbatului.Respectul femeii va fi manifestat prin iubirea fata de barbatul ei, fidelitate si sprijin moral.Barbatul trebuie sa stie despre femeie ca ea este datatoare de viata si sa o respecte pentru asta si pentru toate cele ce ii ofera.Respectul va fi manifestat prin protectia, fidelitatea si iubirea ce le va darui femeii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ar fi sa generalizam, as spune femeia. La ea mereu o sa descoperi ceva nou si mi se pare mai imprevizibila decat barbatul. Este mai nehotarata si de multe ori nu stie ce vrea. Pe cand barbatul este mai hotarat si mai usor de "descifrat". Daca ar fi sa luam fiecare om in parte, as spune ca ambii sunt sofisticati. Acum depinde de fiecare persoana in parte, de fiecare personalitate. Ce trebuie sa stie unul despre altul? Sa-ti spun la ambii. Niciodata sa nu credeti despre persoana de langa voi ca este doar sensibila sau ca este doar puternica. Cu siguranta le are pe amandoua.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. ambii
2. trebuie sa stie sa iubeasca ambiiwinking

| foxi a răspuns:

@Bent0108; Dreptate mare ai!

mariana
| mariana a răspuns:

1.-Prima intrebare este cam derutanta pentru ca, a fi sofisticat are radacina in cuvantul "sofistica". Dictionarul limbii romane defineste astfel sofistica: "Folosirea premeditata a unor rationamente false, prin care se denatureaza adevarul". Cuvantul provine din limba franceza:sophistique.
In aceptiunea actuala, a fi sofisticat inseamna un om pretios, alambicat care incearca sa te "abureasca" cu personalitatea lui/ei, dar care in realitate are alt mod de comportare(intre cei 4 pereti ai casei sale).
Dupa mine este pierdere de vreme sa folosesti o asemenea "strategie" pentru ca, nu are nici un rost, adevarul pana la urma tot se afla si asa ti-ai cheltuit energia degeaba, tot tu esti in pierdere.
Tendinte spre fals, au unii oameni "ajunsi", care se imbraca, coafeaza, ingrijesc etc, doar la Paris, pentru a nu avea si altii haine la fel cu ei/ele, un aspect general asemanator cu acela al "muritorilor" de rand, ei/ele /vor sa se priviti /e, cu respect doar pentru aspectele formale ale vietii lor.
Cred ca exista si barbati si femei sofisticate dar eu sper ca, sunt mai putini decat oamenii cu un comportament natural.

2.-Cei doi trebuie sa stie ca, sunt diferiti, atat din punct de vedere fizic, cat si conceptual dar ca, trebuie sa gaseasca "o punte de legatura", care sa-i faca sa se inteleaga reciproc, sa se respecte, sa se iubeasca si sa-si asigure o viata placuta in universul lor familial.
Femeia trebuie sa fie ocrotita de forta fizica a barbatului, iar femeia trebuie sa asigure caldura caminului in care urmeaza a-si creste si educa copii.
Cei doi trebuie sa stie sa fie cei mai buni prieteni, acest sentiment permitandu-le de a putea comunica unul cu altul, pentru a nu intreveni singuratatea in doi, lucru egal cu vieti paralele.
Uite, pentru a va "informa" cum functioneaza creierul fiecaruia, care sunt deosebirile intre modul de a concepe lucrurile, mai jos prezint un link, de unde veti putea vedea realitatea.
Cred ca exista si barbati si femei sofisticate dar eu sper ca sunt mai putini decat oamenii cu un comportament natural.
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~psihologie-psih iatrie/1773/slideshow/afla-cele-mai-interesante-diferent e-dintre-creierul-femeii-si-cel-al-barbatului.html
Dupa ce a-ti urmarit filmuletul cred ca v-ati format deja o opinie, cred ca sunt de pe aceiasi "planeta" si barbatul si femeia doar ca recepteaza altfel lucurile si nu-s devina ei ci, creierul lor, asa cum deja stiti.
Lasand gluma la o parte, cei doi trebuie sa stie, in egala masura ca, viata nu e o gluma si ca, nu poti sa ti-o irosesti, fugind dupa himere, oameni ideali, fara greseli, frumosi, sensibili, ireprosabili, din toate punctele de vedere ci, realitatea este ca, sunt oameni care apar in viata noastra si trebuie sa-i apreciem dupa calitatile pe care le au si sa-i iubim asa cum sunt pentru ca, schimbari majore nu pot interveni, dupa ce ai devenit matur.
Gaseste-ti sufletul pereche, fiind principalul motiv care trebuie sa te ghideze si acesta sa te faca sa vibrezi atunci cand "strunele" tale sufletesti, sunt atinse.

mariana
| mariana a răspuns:

Din pacate link-ul nu s-a copiat bine asa ca-l postez din nou. Scuze pentru greseala.
http://healthy.kudika.ro/......tului.html Daca? (

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Barbatul. Clar. Femeia nu trebuie sa stie nimic despre barbat. Doar unde-i butonul on/off.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce-mi place mie la site-ul asta, ca daca nu simt nevoia sa dau fundita se gaseste site-ul sa o acorde in numele meu. Al dreaku site-ul asta, vrea el sa le faca pe toate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1 ) Depinde si de ce persoane este vorba, in clasa mea pot zice ca fetele [ cu exceptii ] sunt mai sofisticate decat baietii [ tot cu exceptii ].

2 ) Ce trebuie sa stie barbatu despre fumeie smug? Ca pisica blanda zgarie rauwinking.
Iar noi, ca barbatii nu au punctul G la penis.

xoxo