Draga, mea daca inveti asa cum spui nu stiu ce staf sa-ti mai dau, decat sa iesi afara cat mai des cu colegii pentru a te recrea altfel o vei lua razna
Trebuie sa consideri invatatul ca pe ceva util, care iti va folosi in viitor, cu cat cunosti mai mult, cu atat sansele tale de reusita in viata sunt mai mari. Una dintre ele este cunosterea limbilor straine, aici este un site care face invatarea foarte interesanta.Nu trebuie sa faci nimic, doar sa dai drumul lectiei si sa asculti.
www.terralinguas.com
multa bafta
SA asculti muzica in timp ce inveti.Eu asa invat si eu sunt a8a si ma distrez si invat foarte bine crede-ma anul acesta numai 9 si zece peste tot si olimpiada pe judet. fundita? poate o sa mearga daca imi dai fundita.
Când scrii acasă şi ai mai mult timp ca în clasă sub dictarea profesorului, încearcă să foloseşti mai puţine degete, doar 3 pentru. a ţine instrumentul de scris şi totodată să controlezi şi caligrafia. Din câte ştiu eu, în stilul recomandat de mine, viteza scrisului creşte pentru că mobilitatea mâinii devine mai mare. În rest, încearcă să inviţi vreo colegă în weekend şi să vă faceţi temele împreună, schimbaţi idei, îndepărtezi rutina pregătirii, vă şi distraţi după... Încearcă să iniţiezi un fel de modă printre colegii tăi să ieşiţi împreună cu orice ocazie ivită: e ziua lui X, mergem toţi la cofetărie sau unde vi se pare vouă adecvat, Y a scăpat de corigenţă, mergem toţi la bulgăreala in parc, vine serbarea şcolară sau concursul Z: ne adunăm câteva fete (+/- băieţi) să organizăm un scurt moment de dans (hip-hop, rap, aveţi destule modele pe youtube etc.) cu care să reprezentăm clasa sau să încercăm măcar asta. Rugaţi-o pe profa de bio să vă dea să realizaţi voi acasă planşe mari, pe carton (câte 2 elevi la planşă de pildă) din manual contra unei note mai mari sau a măririi mediei sau organizaţi un fel de concurs pe clase pe teme şcolare, cu ajutorul dirigentelui sau a unui alt profesor mai apropiat de voi, care să vă mobilizeze pe toţi din clasă (la şcoala mea funcţionează de minune ambiţia asta de a fi cea mai bună clasă de la un anumit nivel, mai ales că se simt şi ceva avantaje pentru câştigătoare)... poate aşa va mai reveni cheful. Iar toate reunirile astea şi apropierea de câteva persoane, ţi-ar putea aduce şi ceva fiori de iubire Succes!
Daniela, iti multumesc pentru sfat, dar nu am probleme cu invatatul prea mult, cu toate ca asa invat mereu. mihaelatamy, mai ascult muzica in timp ce scriu temele si e tare cool; fac temele si bine si ma si distrez, cand invat nu ma pot concentra cu muzica, in schimb si nu retin nimic si nu pot sa va dau fundita deoarece ca anonim nu am aceasta posibilitatepune si u o intrebare anonim si vei vedea. cryout, un sfat bun, pe care-l stiam de mult, dar nu functioneaza asa ceva la mine decat daca parodiez lectiileRaya, iti multumesc frumos, dar nu pot sa scriu cu 3 degete, doar cu 4, dar e in regulasupravietuiesc, multumesc tuturor si vrea sa spun ca nu ma intereseaza baietii, momentan, inca ma consider prea mica pentru o relatie.
Bravo! mi-a placut ce a szcris al 2lea raspuns anonim! ma numesc anda...nu stiu sa-mi fac cont de aceea nu nici nu am! ca sa reusesti sa scrii cu 3 degete exerseaza scrisul! ca sa iti placa scoala. uitate la lucrurile frumoase inteseseaza te descopera! iar ca sa invetzi mai repede si eficient e simplu gandeste-te la lectie. apoi citeste de mai multe ori cu voce tare.si mai arunca odata o privire! gata! mutlta bafta!
Adi1987 întreabă: