Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 5 Decembrie 2024 sunt:
Va rog mult cineva sa ma ajute sa l gasesc pe omul ala. Era o reclama (o imagine) sponsorizata dar numai stiu la ce anume, era un barbat de vreo 40- 60 de ani, avea par alb, ochelari si se uita în ...? (mai mult)
Ieri am dat traseul la 8 dim si l- am luat si voiam sa va întreb dacă poate fi gata pana azi permisul ca sa îl ridic direct de la oficiu sa nu mai astept pana vine poștașul Tin sa menționez ca sunt...? (mai mult)
De pe site uri pot învăța chimia de la liceu?(sunt pe profil științe ale naturii)
Pentru a trece la buget trebuie sa mai completezi ceva vreo cerere sau daca te califici te trec automat? Am lasat diploma de bac inca de anul trecut...deci mai trebuie sa fac ceva sau doar astept?
Dacă mă mut în altă clasă din modulul 2 în a 9a, mai primesc bursa socială monoparentală? sau pot sa re completez toate documentele
Cum pot sa transfer copilul de la grupa mixta la grupa mica la aceeasi unitate de învățământ? Ce motiv sa scriu?
În clasa a douăsprezecea, la câte absente nemotivate rămâi repetent? Am înțeles ca s-au făcut niște schimbări în regulament anul acesta dar nu știu care
Este cineva care a studiat recent / studiază la IPCHM la Iasi? As vrea sa ma înscriu pentru a doua facultate și vreau sa mai pun niște întrebări în privat.Multumesc!
Buna TPU, daca am fost la taxa si acum trec anul 2 cu media 9.43 trebuie sa completez eu ceva sau ma repartizeaza ei la buget?
Bună. Am o întrebare. As vrea sa dau bacul la psihologie in anul 2027 (acum sunt clasa a10) vreau sa mă apuc de acum să învăț toată materia de psihologie, pentru ca oricum materia de la romana...? (mai mult)
Salut,am o întrebare,pot sa primesc bursa de reziliență si sociala in acelasi timp,ma încadrez in amandoua, mulțumesc
Ce naiba inseamna Deep State? De cand cu alegerile la americani, aud cand si cand expresia asta... La ce se refera? E o organizatie sau ce?
Bună tuturor, expresia " stare de dezagregare " este corectă?
Hei, am nevoie urgent, cand să fac cataloagele școlare, fie electrice fie normale, când se fac? Dau funda la cel mai rapid răspuns
Buna, deci va rog ajutati- ma sa gasesc o reclama, îmi tot aparea o reclama sponsorizata pe Youtube pana ieri, era o poza gen si era un om cu par alb în cap parca, de vreo 40- 60 de ani care se uita...? (mai mult)
Cât de aglomerat este în general la sediile fan Courier?
Am un vas farmaceutic gradat de 10 ml cât inseamna o masura?
Ce pot sa fac daca nu am primit loc la cămin la USV Suceava și nu am bani de chirie? Nu stau in Suceava și naveta nu pot sa fac.
Dacă vreau să mă mut în modulul 2 pe alt profil în altă clasă dar în aceeași școală, pot să aleg clasa în care vin? Si cum se procedează?
Bună ziua! Unde aș putea găsi rezultatele obținute la examenul de bacalaureat pentru sesiunea din anul 2012 - 2013?
Toata lumea stie acum ca SUA si China isi incordeaza muschii una la alta, fiind cele doua superputeri actuale ale lumii. Rusia coborand pe locul 3. Insa ce nu inteleg eu si sunt curios sa aflu... Care...? (mai mult)
Daca in liceu am facut doar TIC, ma ajuta pentru admiterea la o facultate de informatica? Sau trebuia sa fac neaparat informatica in liceu
Buna TPU. Pentru a trece la buget la facultate (am obtinut 9.46) se tine cont de varsta?
Salutare! Știe cineva dacă UCV-ul organizează vreo festivitate de deschidere a anului universitar? Sau mergem direct la cursuri pe 1 octombrie?
Buna TPU, daca eu ma voi transfera intre module la un alt profil iar eu am medie de bursa aici la profilul la care sunt si iau bursa, voi lua si in cealalta clasa? Mentionez ca am aflat ultima medie ...? (mai mult)
Buna tuturor! Caut in disperare si eu DOOM3 si nu-l mai gasesc online, poate vine cineva aici cu vreun link magic de unde il pot achizitiona, am nevoie neaparat! Multumesc!
Ce diferențe trebuie să dau dacă vreau să mă transfer de la un liceu tehnologic pe un liceu teoretic profil mate info?(Sunt la resurse naturale și protecția mediului domeniu industrie...? (mai mult)
Hei, TPU, ca să fie funcțional și ca să arate ora exactă sau perioada exactă a zilei spre ce punct cardinal sau cum trebuie așezat acest ceas solar mai exact?! :) https://ro.vivre.eu/p- 5272841/cadran-...? (mai mult)
Buna ziua, luna trecuta am incarcat online o cartela Lyca mobile iar luna asta s-a reincarcat automat, cum as putea sa anulez sa nu se reincarce si luna viitoare automat?
Salut! Anul acesta voi termina liceul economic și mă gândeam să dau la Inginerie Economică. Ar fi o alegere ok? Sau sa continui pe ASE?
Salut TPU! Daca de exemplu, sunt in anul 1 la facultatea de constructii si instalatii Iasi si la sfarsitul anului vreau sa ma transfer la cea din Bucuresti imi pastrez anul si trec in anul 2 sau il...? (mai mult)
Când începe anul universitar la politehnica în ceea ce privește masteratul?
Vouă cum vi se pare biologia? Eu pur și simplu nu o înțeleg, nu pot reține atât! Nici la geografie sau istorie nu stau mai bine, de fapt la toate materiile care necesita tocit! Este cineva care...? (mai mult)
Salut, m-am înscris la postliceala înainte de bac și voiam sa știu dacă o sa primesc vreo bursa.
Buna ziua! Ați putea va rog sa mi oferiți o lista cu licee din România care predau limba spaniola, chit ca este bilingv spaniola sau doar au ore de spaniola.
Bună, cât timp ai la examenul Cambridge pentru partea de Reading and use of english? Dar pentru Writing? Se dau separat sau una după alta în aceeași sala? Între probe exista pauze? Maine am examenul...? (mai mult)
Salut, eu sunt clasa a 12 a si doresc a urma o cariera in marina civila, la UMC sau Mircea cel Batran. Dar am auzit ca daca vreau sa practic meseria, va trebuie sa fiu apt medical...Eu am probleme cu...? (mai mult)
Salut! Aș avea nevoie de o părere legată de facultatea de construcții și instalații Iași. Aș vrea să continui studiile de master la aceasta facultate dar ideea e că eu licența nu am făcut- ...? (mai mult)
Ne aflăm într-un război Geoclimatic/meteorologic? Ce se întâmplă în Europa?
Bună ziua! Vin și eu cu o problemă, sunt disperată. Am fost admisă la unul dintre locurile cu fără taxă și trebuie să depun documentele în original pentru confirmarea locului la buget până...? (mai mult)
Câte ore avea ziua ( o zi ) în epoca medievală?
Care credeti ca e cea mai grea si care e cea mai usoara optiune pentru materia la alegere de la bac?
Salut. Sunt clasa a 12 si as vrea si eu cateva recomandari pentru ceva carti cu toata materia la istorie pentru a ma pune pe invatat.Multam
"BINE ATI VENIT LA SCOALA" va urez cu intarziere. Asadar intrebare pentru elevi si nu numai. Va mai amintiti cand ati dat de greu la mate? Parca prin a 7- a se impute treaba? Cum se procedeaza pentru...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o problema destul de serioasa. Astazi impreuna cu inca 3 elevi am vorbit cu proful de religie sa mergem la sala de sport pentru ca suntem de alta religie. La si 35 am venit inapoi in...? (mai mult)
Buna! Stie cineva daca te poti transfera de la Facultatea de Litere la aceeasi facultate doar ca in alt oras? (master) Nu gasesc nimic pe site- ul facultatii. Rog frumos cine detine informatii sa...? (mai mult)
Buna! Stie cineva daca te poti transfera de la Facultatea de Litere la aceeasi facultate doar ca in alt oras? (master) Nu gasesc nimic pe site- ul facultatii. Rog frumos cine cunoaste sa imi...? (mai mult)
Bună.Am aproape 13 ani și mi- a întârziat menstruatia 3 luni. Nu m- am pupat cu nimeni și nu am întreținut niciun fel de act de sexualitate.Este normal? În ultimele 3 luni m- am îngrășat foarte...? (mai mult)
Salutare. Sunt clasa a10- a, economic, iar dupa ce termin liceul si iau bacul (sper) vreau sa merg sa fac cursuri ori de impegat, ori mecanic de locomotiva. Intrebarea mea este, daca ma angajez, pot...? (mai mult)
Am fost admis la facultate (UTCB) si peste 2 saptamani incepe facultatea, dar m- am razgandit si as vrea sa mai astept un an (gen sa inghet anul sau ceva) si sa fiu sigur ca inca am locul acolo si sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
J0B0MAT întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?