Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună! Aș vrea și eu să știu ce materii se fac pe profilul tehnician în turism -intensiv engleza.
Buna, stiti cumva unde as putea vedea ultimele medii de admitere la Universitatea Titu Maiorescu București? Sau daca stie cineva care a fost ultima medie cu care s-a intrat la Științe Economice?
De ce acte este nevoie la contestatie? (Evaluarea Nationala)
Buna! Imi puteti spune ce licee invata dimineata din lista de mai jos? Ma intereseaza si daca au clase de Germana. Colegiul National "Sfantul Sava" Colegiul National "Gheorghe Lazar" Colegiul National...? (mai mult)
Cum se fac contestatiile electronice la Evaluarea Nationala 2023?
Învăț limba japoneză de 3 ani și nivelul meu este de N5. Doresc să ajung la măcar N2 ca sa pot lucra, dar mi se pare extrem de dificil. Am aplicatii, manuale, caiete de lucru și dictionar plus...? (mai mult)
Salut! Astazi am sustinut proba de bacalaureat la geografie si vreau sa vin cu o intrebare, la subiectul III am avut de citit din tabel si sa facem cateva calcule, din cate am vazut in tabel intre numere...? (mai mult)
Daca am scris asa la bac la istorie si am pus `Prin urmare` la cauza, se puncteaza ceva? Prin urmare, stăpânirea noului Principat autonom a constituit o preocupare constantă a politicii externe...? (mai mult)
Ce inseamna expresia ''te impiedici cu stangu in dreptu''?
Buna TPU! Stie cineva care e treaba cu admiterea la liceu de anul acesta? Cand se stabilesc mediile de intrare?
La bac, la biologie unde ai probleme cu ADN si ARN, daca am scris la punctul c, unde trebuia sa vin eu cu o intrebare si s o completez, daca am scris: "Cate nucleotide contin uracil?" Si am raspuns,...? (mai mult)
Ce probe se dau pentru admitere la liceu la turism și alimentație?
Salut. Stie cineva daca se mai dau competente daca vreau sa ma mut la un alt liceu pe alt profil? Exemplu : stiinte ale naturii la mate info
Dacă media de intrare la liceul dorit și la profilul dorit este de 5, 97 și eu am luat 5.92, am șanse sa intru?
Salut! As vrea sa intru La FMI UNITBV. Am vazut ultimele medii la taxa care sunt: 2020-8.11 2021-6.90 2022-6.80. Credeti ca am sanse anul acesta cu o medie de in jur de 7.60 sa intru la taxa?
Buna! Sunt din Pitesti si am o intrebare pentru pitesteni:la E.N am luat 9, 55 la romana si 10 la mate, media finala fiind 9, 77. Ce imi recomandati sa fac contestatie la romana[eu vreau la Odobescu...? (mai mult)
Buna! Am luat 7.85 la EN. la romana si ma gandesc daca sa fac sau nu contestatie tinand cont ca am 8.05 la matematica si media finala ar fi 7.95. Sunt din Prahova si as fi vrut sa fac naveta la Ploiesti...? (mai mult)
Franceza sau germana? De la toamna pot opta intre ele, insa nu stiu ce sa aleg.Voi fi intr- o clasa de engleza intensiv, asta inseamna ca stiu perfect engleza.Germana am inceput sa invat, dar cred ca...? (mai mult)
Bună ziuă, TPU! Întrebarea este adresată celor care au terminat /s- au retras de la UVT(Universitatea de vest din Timisoara), dar pot raspunde si cei de la alte facultati, daca stiu raspunsul. Mentionez...? (mai mult)
Buna, dacă sunt clasa a 8 a și vreau sa intru la arte la Tonitza și mi-a ieșit media de admitere finala 8.50, iar anul trecut s-a intrat cu 8.65 am șanse să intru?
Buna! V- ați simțit vreodată rău din cauza notelor primite în facultate? Tocmai ce am primit rezultatele pentru două examene și simt că nu am primit notele in mod corect. Am depus contestație,...? (mai mult)
Daca mi-a transpirat mana la bac la romana și s-a patat un cuvânt îmi poate anula lucrarea?
Care sunt poveștile/basmele voastre preferate?
Salut TPU! Îmi poate spune cineva dacă există vreun liceu de băieți în Costești? Și cum se cheamă?
Buna. Daca am terminat cu media 9 si vreau sa ma transfer de la mate info la filologie la alt liceu si ei sunt 32 in clasa, credeti ca ma vor accepta? Exista vreo sansa sa mi se respinga transferul? Precizez...? (mai mult)
Daca la bac am gresit numerotarea paginilor gen in loc sa scriu 1/6 am scris 1/7 si dupa am corectat adica din 7 am facut 6 se considera semn?
Salut, am si eu o întrebare, contează nota de la evaluarea națională ca sa intru la profesionala la Pascani la Busuioc sau Unirea?
Pentru cine este din Buzau(RM Sărat) pot intra la Liceul Ștefan cel Mare cu media 5, 95?
Bună, am o întrebare, peste o săptămână trebuie sa susțin lucrarea de licență și am predat- o profesorului coordonator, problema este ca am mai găsit câteva greșeli între timp dar eu deja...? (mai mult)
In Bacau ce licee au postliceala?
Buna! Registrul de evidenta A proiectelor sau AL proiectelor? Intr-un act oficial am vazut ca e scris cu A, de asta intreb. Poate am luat-o eu razna si nu mai stiu cum e corect. Multumesc!
Dacă am fost exmatriculat pentru acumularea unui nr mare de restanțe și doresc anul acesta sa ma transfer la o alta facultate ( tot același domeniu ), mi se păstrează și anii din trecut? Sau trebuie...? (mai mult)
Buna, ce diferente se dau la filologie blingv engleza, eu am studiat engleza in a 9, 10 si a 11, am terminat profesionala si merg mai departe prt bac...
Buna! Sunt la Contabilitate și Informatica de gestiune. Fac și modulul pedagogic. Ce materii pot preda și unde? La liceu? Multumesc!
Urmeaza sa ma inscriu la facultate, la Robotica in Bucuresti pe domeniul Inginerie Industraiala. Voiam sa aflu ce fac mai exact la Industrial Engineering (Lb Engleza). Multumesc!
Salut, azi am avut bacul la matematica si am taiat o fractie cu o linie oblica in loc de una orizontala.Credeti ca are cum sa mi se anuleze lucrarea?
Salut TPU. Care sunt cauzele pentru care se poate anula Evaluarea Nationala?
Buna TPU, in ce consta mai exact interviul de aptitudini socio umane de la admiterea asistenta sociala? Rog mai multe detalii
Credeti ca o sa mai scada anul asta mediile de admitere la facultăți?
Ati auzit pe cineva care a avut lucrarea la evaluarea nationala anulata?
Buna TPU, sunt la profil economic, tocmai ce am terminat clasa a 9, simt ca acest profil nu este pentru mine si as vrea sa ma transfer la stiinte sociale, cum procedez?
Salut! Știți cumva dacă se anulează lucrarea la bac dacă observatorii s-au semnat pe prima pagina de examen dar pe a doua pagina de examen a rămas doar numele lor?
Buna ziua. Fata de anii 2021 si 2022 s-a mai adaugat materie la logica pentru bac? multumesc
Salut TPU. Eu acum trec clasa a 8 a. Și ma gândesc cu frica la treaptă. La matematica ma descurc zic eu, asta pentru ca nu am luat niciodată media generala mai mica de 9:40 (ba mai mult am terminat...? (mai mult)
Bună ziua! La proba a 2- a a examenului de licență și anume la proba susținerii publice în fața comisiei a lucrării de diploma este necesar sa mă prezint doar cu prezentarea powerpoint a lucrării...? (mai mult)
Poți intra cu media 6.90 (dosar) la Politehnica București? Dacă da ce facultăți ar fi? (Buget)
Doresc să intru la o facultate prin care pot deveni profesor dar toate specializările care se încadrează sunt IF (învățământ la zi). Dacă nu mă prezint fizic la cursuri, doar la examene mă...? (mai mult)
Oare sa fac cursul de Psihologie la Institutul Eurocor sau nu? Costa 700 de lei și e în format digital. Eu îmi doresc mult sa îl fac dar nu știu dacă merita și daca chiar ma va ajuta în...? (mai mult)
Salut! Daca am gresit numele liceului cu o singura litera la inscrierea pentru bac, imi poate anula?
Salut, am dat pre admitere la upb mecatronica si am intrat in lista de asteptare, sunt 296 admisi si eu sunt pe locul 25. Sunt sanse sa nu se inmatriculeze 25 de oameni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!