Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Daca am gresit numele liceului cu o singura litera la inscrierea pentru bac, imi poate anula?
Salut, am dat pre admitere la upb mecatronica si am intrat in lista de asteptare, sunt 296 admisi si eu sunt pe locul 25. Sunt sanse sa nu se inmatriculeze 25 de oameni?
O întrebare pentru cei care sunt sau pentru cei care au dat bacalaureatul la liceul Emil Racoviță din Baia Mare. Merită să mă mut acest liceu pe profil de turism și alimentație chiar daca nu sunt...? (mai mult)
Daca am luat competentele, dar sa zicem ca nu iau bacul la istorie, in toamna dau doar la istorie?
Deja de o saptamana ma framant cu o greseala la examenul la Lb. Romana... La B, partea de grila m- am panicat la un exercitiu, asa ca am scris a in caseta, am taiat si am scris in dreapta b. Pe la...? (mai mult)
Salut! Zilele astea am avut examenul de bacalaureat si mai mult ca sigur îl voi pica. La mate o sa iau 5- 5, 50, la romana 5, 50- 6, iar la biologie 6- 6, 50. Intrebarea mea este:mai are rost sa...? (mai mult)
De unde se pot descarca toate variantele de bac din care se extrage cel ce se da?
Buna! Cum credeti ca vor fii mediile de admitere la licee in 2023. Mai mari sau mai mici decat cele din anii anteriori. Tinand cont ca mediile 5-8 nu se mai iau in calcul
Bună, dacă anul asta nu ma înscriu la facultate și ma voi înscrie anul viitor, mai pot aplica la buget?
Se poate folosi la bac biblioteca bits/stdc++.h in loc de iostream?
Bună ziua! Cine ma poate lămuri în următoarea situație? Astăzi am avut bacalaureatul la mate, iar când am cerut încă o foaie, am scris pe prima pagină apoi fără sa îmi dau seama am lăsat...? (mai mult)
Daca este semnat de director carnetul de elev pentru anul 2022-2023 dar stampila nu se vede atunci poate sa primeasca reducere la biletele de tren?
Salut, după cum știți s- au dat deja examenele, dar tocmai acum am realizat ca la cel de la romana, la exercițiul 9 (asociere), am scris autorul și numele cărții asociate. Elementul comun și secventele...? (mai mult)
Salut, după cum știți s- au dat deja examenele, dar tocmai acum am realizat ca la cel de la romana, la exercițiul 9 (asociere), am scris autorul și numele cărții asociate.Voi lua jumătate de ...? (mai mult)
Daca am dat prima proba la Romana si consider ca iau sub 6 si nu ma duc la următoarele probe, pot da toate probele in toamna?
Buna ziua! In propozitia " Am facut tot la examen, gen." Care este functia sinctatica si morfologica a cuvantului " gen"?
Hey, imi poate sugera careva un manual, culegere, ...etc, care sa cuprinda enzimele din corp, toate lucrurile ce se intampla chimic in corpul nostru, va rog? Am deja Corintul si ceva atlase dar vreau...? (mai mult)
Ajutor vă rog! Am dat evaluarea națională săptămâna trecută și din greșeală am dat cu stiloul peste un cuvânt dintr- o cerința astfel încât l- am tăiat cu o linie orizontală (mi se pare),...? (mai mult)
Dacă scriu litera "i" cu un cerculeț deasupra, îl considera semn la bac?
Ce se intampla daca la evaluarea nationala iau 5.50 la romana si 4.50 la matematica?
La sociologie la bac la grila este doar o singura varianta de răspundă sau mai multe?
Buna ziua! Stie cineva cu ce medie se intra la liceul Vasile Conta? Si daca acolo din ce clasa nu se mai preda matematica,fizica, biologie si chimie?
Buna! Am mai multe carti noi (si unele aproape noi) pe care as vrea sa le dau, o parte sa le vand. Stiti unde as putea face asta? Am mai incercat la un anticariat, dar suma primita este una foarte mica...? (mai mult)
Ce facultăți sunt in București cu medie de admitere de la 6.00?
Ce parerea aveti de Facultatea de Biologie? Salariile lor in strainatate sunt ok?
Am dat bacul la romana azi si la un moment dat am uitat sa pun un cuvant fara care o fraza nu facea sens, asa ca am facut o acolada si am pus cuvantul deasupra frazei, poate fi anulata lucrarea din cauza...? (mai mult)
Buna! Stie cineva care a fost ultima medie de admitere la taxa de la Facultatea de Biologie din Bucuresti?
Salut! Are cineva cartile pdf sau materiale pdf pentru olimpiada nationala biologie proba practica(cls. X)?
La examenul de bacalaureat, la proba istorie se considera semn liniile de la secole? De exemplu: secolul al XV-lea cu liniile sus si jos...
Azi am dat Bacul română și eu în loc să despartă curcubeu' zisai "cu*r cubeu" fix așa. Nu mai apucai nici să dau foaia sa repar, că le luă profesoara repede. Oare ce părere o avea când va ...? (mai mult)
Vor scadea mediile de admitere la liceu 2023? Ce parere aveti?
Buna, am terminat anul asta clasa 11 la profesionala si am fost la același liceu, sa continui la zi, pentru ca liceul are si liceu, nu doar profesionala. Ma tranfer pe tehnician veterinar, dar mi-...? (mai mult)
Buna.Azi am susținut proba de bac la romana.Am inceput sa scriu un cuvânt dar din cauza emoțiilor am gresit prima litera (am gândit una si am scris asta), am modificat- o dar nu se înțelegea foarte...? (mai mult)
Buna, la bac la sinonimul pentru "de buna seama" am scris " buna voie". Credeti ca o sa se puncteze?
Buna TPU, mi se poate anula lucrarea la bac daca la eseu, in loc de intaia noapte de razboi am scris intaia zi? Am scris asta de 2 ori la inceput si final. Cat mi se poate scadea?
Salut, doar eu sunt strèsat si speriat din cauza evaluarii nationale? Cred ca am gresit prea mult sau ca am facut semne dar probabil este imaginatia mea. Ma gandesc intruna ca mi- ar putea fi anulata...? (mai mult)
Stiti pe cineva caruia i s-a anulat lucrarea la evaluarea nationala?
Am dat bacul acum și am tăiat o virgula cu o linie orizontala, dar am tăiat și propoziția de unde era virgula cu alta linie, oare se considera semn?
Hei TPU. Azi am dat bacul la română și am o întrebare. Am avut 3 greșeli în toată lucrarea și la una, am vrut sa tai și ghilimelele și la prima vedere pare că am subliniat un pic cuvântul....? (mai mult)
Salut! Are ceva ca am pus titlul la opera lui Rebreanu la Bacul de azi? Nu l-am subliniat.
Buna, am si eu o intrebare. astazi la examenul de bacalaureat un profesor mi- a zis sa ma semnez in partea de sus a paginii pe un rand punctat, l- am intrebat sa ma semnez sau sa- mi scriu numele. Acesta...? (mai mult)
Buna! Dupa ce am terminat proba scrisa de la bac, m- am dus in fata sa predau lucrarea, dar profesorii erau in spate sa semneze nu stiu ce si mi- au zis ca pot sa ii astept in fata. Cand m- am intors...? (mai mult)
Stiti vreodata sa se fi anulat vreo lucrare la Examenul de cls.8-a, Limba Romana si din ce motiv? Ma stresez de o saptamana deoarece la grila a trebuit sa tai...
Dacă am scris numele invers la EN de exemplu Marian Florin in loc de Florin Marian, imi poate anula lucrarea?
Ce program ai la seral?
Ce parere aveți despre "MANAGEMENT ȘI STRATEGII DE AFACERI" din cadrul FACULTATII DE ȘTIINȚE ECONOMICE ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR și "Managementul Afacerilor în Industrie" din cadrul Facultății...? (mai mult)
Stie cineva ce program are un secretariat de la facultate in general? daca știe cineva la usamv poate?
Daca ti se anuleaza lucrarea la evaluarea nationala cum mai ti se calculeaza media?
Salut, tot la evaluarea natioanala, este gresit daca am scris cu litere mici de tipar? Nu mi-a spus nimeni ca sunt interzise si asa este scrisul meu. Acelea se considera semn?
Buna! Poate sa pice Barbu sau Nichita la bac la real singuri, fara sa dea de ales intre doi? Stiu ca e mai mult subiect de uman, deci.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)