Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Puteți să îmi spuneți cum sunt profesorii la Zinca, de care să mă feresc și care sunt minunați (vreau pe Mate-Info Bilingv) (Pitești)
Bună ziua! La facultatea fără frecvență se susțin și examene orale sau doar examene scrise?
Buna, știți cumva dacă la UBB Fsega se face sesiunea de toamna?
Bună! Doar cei care cunosc, îmi puteți spune dacă sunt facultăți de design interior în România, unde nu se cere o proba practica pentru admitere? Mulțumesc!
Salut, am de luat diploma de bac de la o facultate doar diploma stiu ca ajuns la secretariat trebuie sa completez o cerere dar cat durează pana mi- o da? Durează mai mult? Eu speram in aceeasi zi sa...? (mai mult)
Romanul Morometii de Marin Preda este roman realist sau roman modern?
Bună! In iulie prezint lucrarea de dizertație, iar îndrumătorul mi- a băgat lucrarea in semplag și mi- a ieșit incertitudinea de 80%, și a spus că e buna, dar eu știam că trebuie să fie ...? (mai mult)
Buna TPU! Cum ati procedat cu restantele in ultimul an de facultate?
Salut! Sunt in primul an la ASE si am niste restante pe ambele semestre. Unde trebuie sa le platesc si cam cu cat timp inainte de reexaminare trebuie platite? Stiti si cat costa un credit la facultatea...? (mai mult)
Bună seara, La examenul de bacalaureat, Biologie vegetale și animala subiectul 2 punctul B, modul de rezolvare îl scrii doar pe ciornă sau trebuie scris și pe foaia de examen? Mulțumesc,
Salut! Fiind la UniTBV trecand in anul 2, ma pot transfera la o alta specializare fara sa pierd anul?
Sunt ultimul an la asistenti balneofizioterapie aveti idee in ce site pot gasi si eu ceva idei despre examenul final sesiunea 2023 - in ce site le pot gasi? HELP ME
Stie cineva un site sau are un pdf cu materia la chimie scrisa pentru admitere? Mi-ar fi mai usor sa copiez scrisul
La facultatea de inginerie electrica voi avea nevoie de cunoștințe din liceu sau profesorii vor începe de la zero lecțiile? Dacă da de ce cunoștințe o să am nevoie?
Salut, din păcate am rămas corigent la chimie în clasa a 9a. As vrea să intreb ce ar trebui să invat mai exact. Va rog foarte frumos sa ma ajutați.
Dacă eram cel mai bun din clasa la istorie la scoala cu examene luate cu 10 si 9, 50 la Istorie, am șanse sa ma descurc la Facultatea de Istorie? Sau e mai greu? Cred ca îmi va plăcea dar...? (mai mult)
Bună TPU! M-ar intersa și pe mine în legătură cu admiterea la Poliție (școala de agenti mai exact) … dacă am media în bac 6, 05 pot intra? Adică contează mult?
Salut, miercuri am dat evaluarea nationala la matematica iar in timpul examenului am facut din greseala o linie mai mica de un cm pe coltul de pe prima pagina in timp ce ma jucam cu pixul pentru a ma ...? (mai mult)
Bună! Este cineva care este student la jurnalism la unibuc și imi poate vorbi putin despre admitere?
Am inca o intrebare legata de evaluarea nationala.La romana daca am taiat un cuvant, apoi am scris mai sus de el poate fii considerat semn?
Dacă mă duc pe științe sociale în clasa a X-a, pot să intru în domeniul dezvoltării personale (Gen antreprenor etc.)?
Am inca o intrebare legata de evaluarea nationala! Daca am gresit un cuvant si am scris putin mai sus de el dar sa se inteleaga se poate considera semn? Am vazut greseala dupa ce am terminat...? (mai mult)
Salut TPU, eu am fost student la usamv București, am renunțat la facultate si am fost exmatriculat ca asta e procedura si vreau sa- mi iau diploma de bac originala, trebuie sa am vreo cerere? Sunasem...? (mai mult)
Salut! Stie cineva, daca vreau sa intru la taxa la o facultate, cum trebuie procedat? Conteaza media sau conteaza cat de devreme te-ai inscris?
Cetateni de toate varstele, studenti, liceeni, veterani etc. Doresc pareri despre Facultatea de Cibernetica de la Ase, in special informatica economica :)
La liceu tehnologic profil economic ce fel de chimie se face organica sau anorganica! Mulțumesc.
Buna TPU! Vreau sa stiu din ce costau corijentele la matematica si chimie de clasa 11. Daca puteti va rog sa imi atasati si PDF as fi cel mai fericit. Multumesc anticipat! DAU FUNDA!
Salut! Tocmai am dat evaluarea nationala si cred ca am uitat sa pun initiala tatalui! Ce se poate intampla cu lucrarea?
Buna TPU, am și eu o întrebare, trebuie sa aleg un liceu (uman )și aș vrea să știu unde se învață carte mai bine, media se încadrează pe liceele Nichita, Blaga, Decebal.iau în calcul și...? (mai mult)
Cum se calculeaza o reducere de 15% dintr-un pret de 977 lei?
Buna, as avea nevoi de ajutor. Ma numesc Mihai am 19 ani și din motive personale nu am putut termina liceeul. In concluzie am terminat 8 clase. Intrebarea mea este unde pot găsi o școala online...? (mai mult)
Cum definiti cultura americana?
Dacă studiez cărțile de medicina și nutritie ale lui Medical Mediumm AnThony William am șanse sa obțin rezultate bune cu ajutorul cărților lui si a protocoalelor sale?
A folosit cineva pentru o lucrare site-ul tehnoredactare.com? Pareri?
Salut, TPU! Am dat evaluarea naționala și ma tot gândesc la intrarea in licee. Având in vedere ca la matematica a fost destul de ușor, dar și ca nu se mai ia in considerare media 5- 8 din gimnaziu,...? (mai mult)
în ce orașe din România există universități unde pot face Masterul în Criminologie? M-ar interesa mai mult acest domeniu decât criminalistica. Μulţumesc mult!
Aş vrea sa stiu si eu ce varianta e mai buna dintre liceele: Nichita Stanescu Decebal Lucian Blaga Victoria(privat) (Dau funda)
Buna ziua! Maine am examen de admitere intr- o clasa de intensiv engleza.Ce ar trebui sa am la mine? Cu cat timp ar trebui sa ma prezint in sala de concurs ca sa nu fie probleme? Mentionez ca eu am intrebat...? (mai mult)
Buna! Am dat evaluarea naționala, dar nu știu sigur ce note voi lua și îmi este cam frica ca am sa intru la un liceu economic. Când pot face transferul, in caz de nu îmi place acolo? As vrea sa...? (mai mult)
Cât mercur se găsește în termometru?
Buna,urmeaza sa intru la liceu si nu sunt sigur pe profil sa merg, Filologie sau Stiinte Sociale? Ce materii se fac la ambele si la ce se da bac?
Buna. Daca sunt pe filologie intensiv spaniola, competentele la bac anul viitor le voi da la spaniola sau la engleza? Sau pot alege?
Uite că am trecut și de Evaluarea Națională. Peste nici o săptămână vor apărea rezultatele, idee de baza este că preconizez cu ajutorul baremelor că la mate voi lua 8.10 (cei drept puteam sa...? (mai mult)
Buna, anul asta am terminat școala profesionala, si vreau sa ma înscriu încontinuare la liceu la zi, pe profil tehnician veterinar. Pentru ca vreau sa dau bacul. Mai am 2 ani de făcut, însă nu...? (mai mult)
Salut, daca ai avut o restanta in anul 1 de facultate, dar o iei in toamna, mai ai dreptul la bursa de merit daca iti iese media mare? Mersi!
Buna TPU. Care credeti ca sunt operele literare cu sansele cele mai mari sa cada anul acesta la bacalaureat? Eu sincer cred ca Floare Albastra are sanse foarte mari sa pice.
Buna, dacă pentru bac avem de învățat județele și reședințele de județ, și ni se cere "orașul" ce scriem? Ca nu la toate este la fel, spre ex Dolj, Craiova! Mulțumesc mult
Salut! Pot intra la vreo universitate din România cu testul GED, dacă sunt cetățean al R. Moldova? Detalii: Nu am terminat liceul în R. Moldova, am făcut doar 11 clase. Acum muncesc de acasă...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă am media 7, 85, iar media liceului este de 7, 50, am șanse să intru?
Bună ziua! Dacă am media 7, 85, iar media liceului este de 7, 50 pot intra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!