Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Buna, la Universitatea Andrei Saguna Constanța pe Contabilitate si informatica de gestiune, cursurile sunt fara frecventa? Doresc sa ma inscriu.
Salutare! In prima sesiune nu am luat bacul la mate și la romana am luat o nota mica. In toamna, a doua sesiune, m- am înscris pentru a susține probele la aceste materii, dar nu m- am prezentat, ...? (mai mult)
Salutare, din Septembrie vreau sa ma mut la alt liceu, întrebarea mea este: Dacă sunt Rrom numai trebui sa dau acele diferențe? Liceul Teoretic Constantin Brancoveanu
Bună seara, îmi poate spune cineva vă rog frumos din suflet cum se scrie corect și perfect gramatical cuvântul "spuneți" sau "spune- ți" în propoziția: "Să îmi spuneți vă rog frumos din suflet...? (mai mult)
Bună ziua! Câte zile și câte ore au loc competențele pentru examenul de bacalaureat?
Se rotunjesc medile sub 5 la o materie? Am ajuns intr- o situatie destul de aiurea acum la sfarsit de calas 12, am media la geografie 4.8, am inteles ca acum cu noile legi, media se rotunjeste dar...? (mai mult)
Salut! Sunt băiat și aș dori să dau la Facultatea de Litere, dar vreau să cer și părerea voastră. Poate sunt persoane pe aici care au mai întâlnit persoane apropiate care fac parte din domeniu....? (mai mult)
Am dat probe la filo billingv engleza Mihai Eminescu Baia-Mare si nu gasesc rezultatele, am cautat pe site-ul lor si nu gasesc doar franceza si germana, tin sa precizez ca nu sunt din BM, ce sa fac?
Dacă sunt la profesionala și am 19 ani ma primește la zi?
Salutare! In curand voi da bacul si nu sunt decis la ce facultate vreau sa merg. As vrea in domeniul informaticii, astfel una dintre variante ar fi UBB la Cluj, dar nu stiu ce note ar trebui sa iau in...? (mai mult)
Salut, sunt la liceu cu profil de electrica, vreau sa ma transfer la liceu cu program sportiv dar nu sunt sigur daca sa ma stransfer sau nu. Merita, care sunt avantajele si dezavantajele fata de liceul...? (mai mult)
Ce profiluri are liceul Iulia Hasdeu din Lugoj?
Salut,daca imi iese media 4.50 se rotunjeste?
Am chiulit de la o ora și diriginta mi-a făcut referat, se poate anula dacă mai sunt 2 saptamani de scoala?
Salut TPU. Pe diploma de la atestatul de franceza imi scrie doar ca sunt admis sau si nota?
Pot face facultatea de contabilitate daca am terminat pe specializarea filologie?
Bunăm mă numesc Adriana din România, mamă unei fetițe de aproape 15ani face în decembrie. Sunt în Belgia din 2006. Am hotărât să revenim acasă in România definitiv. Aici în Belgia fetița...? (mai mult)
Salutari la toata lumea! Cu ce lider politic/militar din istorie si realitate se aseamăna Sauron din Stapanul Inelelor? Care e opinia voastra?
Bună ziua! Sunt foarte dezamăgită, deoarece n- am luat bilingv ul la engleza, deși o înțeleg și vorbecx destul de bine in general, nu știu ce sa fac, moralul mi- a scăzut, iar simt ca m- ...? (mai mult)
Nu inteleg argumetul profesorilor legat de pregatirea materiei pentru a doua zi. Mai ales in contextul profesorilor cu 20+ ani de experienta. Daca in 20 de ani tu, care ai predat aceeasi materie de minim...? (mai mult)
Dacă pica la bac caracterizare de personaj sau relația dintre doua personaje, dar eu am învățat doar opera în sine, ce as putea sa scriu ca să punctez măcar 10 puncte?
Știți cumva dacă mâine se va merge la liceu sau profesorii sunt tot în greva?
Buna ziua! Realizez o lucrare de licența la materia Managementul Investițiilor și as vrea sa ma ajutați cu ce as putea aborda in cadrul prezentării firmei care sa aibă legătura cu investițiile ...? (mai mult)
Salut, maine se merge la scoala pentru ca azi am stat acasa?
Care este planul orasului Riga? Ma refer mai exact la trama stradala a orasului. Am incercat sa ma documentez, insa n- am reusit sa gasesc nimic...As avea nevoie de un raspuns serios si coerent, daca...? (mai mult)
Pentru admiterea la Academia de Poliție sau la școlile postliceale ale MAI, dacă doi sau mai mulți candidați au obținut aceeași medie la admitere și se ia drept criteriu de departajare media de...? (mai mult)
O medie de geografie de 5.8 se rotujeste la 6 sau ramane 5? Nu prea inteleg cum se calculeaza acum media si nu sunt sigur daca se rotunjeste
Buna seara, am 18 ani și aș vrea să îmi continui studiile pe care nu le-am putut termina, îmi puteți spune va rog licee fara frecvență din judetul Bacău?
Am bacul intr-o luna si putin. Am timp sa invat pentru romana si istorie?
Dacă profesorii sunt în greva se mai da bacul?
Salut! Cineva care a dat admitere anul trecut la UTCN la AC sau ISE si poate sa mi spuna cati participanti au fost?
Daca vreau sa dau la facultatea de limbi străine din București pe japoneza- engleza la ce limbi trebuie sa dau examenul de admitere? pot sa imi aleg oricare 2 limbi? lamuriti- ma si pe mine că nu prea...? (mai mult)
Buna! Urmează să mă decazez din căminul universitar în care am locuit în ultimele luni. A fost primul an în care am stat in cămin. Nu știu exact ce proceduri se urmează, da as vrea, daca...? (mai mult)
Salut Eu ma îmbolnăvesc Repede și Am lipsit mult de la Scoala și Am doară o nota la mai multe materi rămân repetent sau ce trebuie sa fac?
Cea mai bună specializare de la USAMV IAȘI?
Urmeaza sa dau admiterea la facultate, iar anumite circumstante ma impiedica sa raman in casa unde am locuit pana la 18 ani si as fi avut o intrebare. Daca am domiciliul in Bucuresti pot sta la un camin...? (mai mult)
Am primit acum o săptămână o foaie cu înscriere pentru teste de limba străină pentru diferite licee și liceul la care vreau sa merg nu era pe foaie pot să mă duc la profil cu bilingv?
Salut Aș vrea să dau la facultatea de business și administrarea sau la management care din acestea sunt mai potrivite? Care au făcut facultatea respectivă ceva impresii, păreri? Merită făcută,...? (mai mult)
Mai pot intra la profil cu bilingv/ intensiv daca nu am dat testul de limba străină?
Ce este cel mai probabil să se întâmple cu greva aceasta? Numai la mine o încă o să facem ore cu profesorii care nu au semnat?
Hey tpuuuu! As avea o mare curiozitate. In doi ani termin liceul si as vrea sa dau la Facultatea de Litere, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Specializarea e Traducere si Interpretare, Engleza-...? (mai mult)
Aveți idee unde aş putea găsi lucrarea "Discurs asupra istoriei universale" (1681) a cardinalului Bossuet în format pdf? Preferabil e să fie în română, dar şi în engleză este bine. Franceză,...? (mai mult)
Bună TPU! De când a început anul acesta de școală am avut foarte mari probleme cu istoria și am media 4, 50 pot rămâne corigent?
Sunt într-un proiect de îngrijire a mediului înconjurător la școala mea. Ce activități ar fi adecvate acestei teme?
Hey guiiiiz xo xo :) :x Deci, ma poate lămuri j pe mine cineva cu greva asta din invatamant, gen? Ca eu nu vreau sa mai fac o data clasa a 9- a penrru ca niste idioti so gasit sa protesteze, gen. :))...? (mai mult)
Buna ziua, vreau sa va intreb ce opinii aveti despre meditatiile online la romana. Merita? Cei care ati facut meditatii online ati invatat ceva? Va rog frumos sa fiti cat mai seriosi
Cat tine dupa voi greva?
Este profil de filologie fara bilingv la Iiceul Iulia Hasdeu din Lugoj?
Salut cineva care a făcut programul a doua șansă știți cumva dacă se pot face 2 ani într-unul?
Poți planta copaci în curtea școlii chiar dacă directoarea nu știe? Știe o profesoară care ne-a dat un proiect și unii au ales să facă asta
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)