Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut tuturor! Are cineva idee care a fost ultima medie de admitere la buget la facultatea de biologie a Universității din București pe anul 2022? Eu am obținut media 7, 55 la bacalaureat, am o ...? (mai mult)
Salut! Este vreun dezavantaj daca raman repetent? Intreb deoarece imi doresc sa raman fiindca nu sunt multumit de nivelul de educatie cu care ies din invatamant (mi- am dorit mereu sa invat serios si m-...? (mai mult)
Salut.Credeti că este prea târziu să dau la facultate la 21 de ani? Ma simt nașpa că nu am dat când trebuia
De ce oamenii cuminți, liniștiți nu sunt bine văzuți în societatea noastră și sunt câteodată de unii idioti ridiculizati? Vad că și multe fete drăguțe sunt cu ghiolbani cu țărani, cu drogați,...? (mai mult)
Trebuie neaparat sa dau proba la limba italiana ca sa intru la liceul Dante Aligheri?
Care este mai bun, premiul de excelență sau premiul 1?
Ce înseamnă un om needucat pentru voi? Care nu are studii dau care se comporta execrabil sau prost?
Pot intra cu nota 7 la liceul de filologie?
Știe cineva dacă anul scolar viitor o sa revină chestia asta cu 2 semestre sau o sa fie tot 5 module?
Are voie un profesor sa puna o absenta pe o zi precedenta daca el nici nu a facut prezenta?
Sunt clasa a 8 a si vreau sa merg la liceu in București. Nu știu dacă la evaluare la matematica pot lua nota de peste 7, având in vedere ca in simulare am luat 6, 60, știți vreun liceu...? (mai mult)
Am citit pe net că cea MAI MICA TEMPERATURA S-A ÎNREGISTRAT IN ANTARCTICA -89°C ei întrebare e pe Pluto e mai CALD sau mai RECE? Ținând cont că SOARELE NU AJUNGE LA EA!
Anul trecut am dat bacul si l.am picat doar la o materie, doresc sa dau bacul si anul acesta dar in toamna, insa mi s- a spus ca daca il pic si anul acesta, a 3- a oara va trebuii sa le redau pe toate,...? (mai mult)
Salut! Ma intrebam daca stie cineva cum este la liceul Carmen Sylva din Ploiești, ce pot face dupa liceu, daca conteaza media din examen si ce ore voi avea. Dau funda!
Bună! Am o întrebare la care rog seriozitate, ce știți exista licee profesionale in Ploiesti? M-ar interesa sa știu dacă există profesionala la Virgil Madgearu, Nichita sau Mihai Viteazu.
Bună! As avea o curiozitate. Sunt clasa a 10a, am aproape 18 ani si as vrea sa ma transfer la un liceu- profesional in alt oras. Mentionez ca am mai facut un transfer anul trecut. Vreau sa stiu daca ...? (mai mult)
Ce întâmplă dacă scriu toată rezolvarea la evaluarea națională sau la bac în majuscule? O sa fie anulată lucrarea?
Bună! Într- un eseu e greșit să folosesc numerotarea? De exemplu să enumăr câteva caracteristici, folosind numerele. Cred ca e la fel de greșit ca folosirea liniuțelor. Deci sunt greșite ambele,...? (mai mult)
Salut, nu știu daca întrebarea mea se potrivește cetegoriei pe care am ales- o. Ce doresc eu sa va întreb este dacă se rotunjesc mediile la sfârșitul anului școlar, ca tot s- a schimbat programa...? (mai mult)
Ce credeți, e adevărat? Eu cred că da. https://youtube.com/shorts/T_Je__RCavQ?feature=share
Astăzi este ziua Europei. Deci aștept să aud ceva informații sau ceva cunoscut doar de voi despre Europa sau statele ei. :) P.S. Nu lăsați linkuri, nu citați Wikipedia. Ci vreau să aud ceva...? (mai mult)
Hei.Sunt la facultate in anul I si imediat termin. Tocmai am aflat ca nu voi avea oportunitati de angajare dupa ce termin aceasta specializare(deloc)Si nu vreau sa o termin degeaba. Am vrut sa întreb...? (mai mult)
Câte note trebuie să am la o materie cu 2 ore pe săptămână, ma refer pentru încheierea mediei pe anul respectiv?
Salutare. Sunt din Cluj, am 25 ani și lucrez în IT de 5 ani (momentan ocupând o funcție de nivel 3 suport global într- o firmă din Cluj, iar acum îmi doresc să încep și o facultate pentru ...? (mai mult)
Salut! Ce ore sunt la stiinte sociale la Cuza, Focsani, la care se da teza si care sunt cele mai grele/usoare ore?
Buna! Vreau sa ma duc la liceu pe profilul comerț pe intensiv germana, dar bacul se da si la germana?
Evaluarea nationala iti poate mari o medie la o materie? De ex. daca la mate iau 8 se mareste cumva sau?
Bună, sunt în anul 2 la facultatea de inginerie, specializarea biotehnologii, fac modulul psihopedagogie, vara viitoare (fiind sfârșitul anului 3) îmi pot depune dosarul pentru titularizare? Am...? (mai mult)
Salut! Aș avea o mică întrebare...La căte absențe se scade nota la purtare? Am văzut pe un site că se scade la 20 absențe, am întrebat- o pe Diriginta la cate absențe se scade nota la purtare...? (mai mult)
Dacă am 9 la purtare în clasa a 7-a, ma afectează cu ceva? De ex pot sa mai întru la liceul Grigorescu?
De ce minte diriginta elevii ca se scade un punct la purtare din 10 în 10 absente când pe internet scrie clar că s-a schimbat legea în februarie și acum se scad din 20 în 20.
Ce spuneți dacă as face doua facultati la zi? Fsega și una la UTCN
Buna ziua, care a fost ultima medie la Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică din cadrul Politehnica Bucuresti in ultimul an? Sectiunea mecanica si robotica.
Buna ziua, As dori o recomandare pentru o facultate unde sa urmez un master pe Administare, management, in principiu economie, însă exclus contabilitate. Poate sunt persoane care au urmat acesta...? (mai mult)
Am nevoie de o recomandare de psiholog din Galati. Din cautarile mele am ajuns la Luretia Preda sau Oana Rafa ca fiind unele dintre cele mai bune si sunt indecisa pe care sa o aleg. Daca aveti alte sugestii...? (mai mult)
Salut, cum se intra la ubb cluj la mate info? Cat de greu este sa tii pasul avand in vedere ca sunt un elev de 7- 8 la mate si info. Ce posibilitati ai dupa ce termini facultatea si cat timp dureaza aceasta?...? (mai mult)
Buna! Sunt in clasa a 12a si imi doresc sa fiu studenta la medicina generala la UMF Carol Davila Bucuresti. Ieri a fost simularea la dentara si am luat doar 34/100. Credeti ca am vreo sansa sa fiu admisa...? (mai mult)
Cu ce medie se intră la liceul sportiv Tg Jiu?
Dacă nu te duci la o săptămâna de practica din cele 3 ce se poate întâmpla?
Are voie doamna învațătoare să ne puna nota pe o lecție nepredată? De exemplu daca deranjăm ora domna de geografie ne scoate la tablă să continuăm lecția și dacă nu știm să continuăm ne...? (mai mult)
Cum au supravietuit oamenii era glaciara? Cum s-au adaptat la frig?
Bună, salut, am 24 de ani și am terminat profesionala pe profil agricol la 18 și as vrea sa termin liceul. Care sunt pașii necesari și de unde ar trebui sa încep? Și sunt curios dacă trebuie ...? (mai mult)
Buna, cu ce medie se intra la finante si banci la Iasi?
CICA AM UN 4, întrebarea e cu 5, 6,4 și dacă cumva mai iau un 5 îmi d media? Unii pe Grp zic că nu
Bună! Sunt în primul an la o postliceala sanitara, am terminat liceul însă nu am luat bacul la mate.Si oricât de mult m- as strădui nu știu dacă o să- l iau la mate în viitor.Intrebarea mea ...? (mai mult)
Hei. Știți vreo carte bună pentru dezvoltare personală? (Nu pentru business) Vreau ceva pentru personalitate, relații, încredere în sine. Ceva mai psihologic. Posibil ceva ce ați citit și voi!...? (mai mult)
Eu vreau să dau proba la bilingv engleză și la liceul Eminescu și la Hașdeu, pot să le dau pe ambele?
Salut! Ma pregatesc sa dau examenul de bilingv franceza si am nevoie de cat mai multe simulari de teste (oral, scris, ascultat si citit). Ma puteti ajuta?
Salut, vreau și eu sa aplic pentru liceul Racoviță dar media de întrare e foarte mare pentru mine. Vreau sa întru pe profil sportiv la baschet, am fost acolo și mi- au spus ca cel mai important...? (mai mult)
Bună ziua! Cunosc engleza de baza(in general cuvinte, propoziții simple). As dori să învăț să vorbesc bine spre foarte bine limba engleza de unul singur, dar nu știu de unde sa încep. Aplicația...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Thelostlover întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!