Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Hey! Daca eu am dat bacul acum un an și l-am picat dar vreau să îl dau anul viitor, nu mai trebuie sa dau probele orale din nou nu?
Buna, daca un elev este absolvent de 10 clase la o scoala profesionala este considerat absolvent al invatamantului general obligatoriu?
Poate sa ma ajute cineva cu o organigrama pentru magazinul La Doi Pasi? Nu trebuie sa contina nume reale, doar sa am idee cate compartimente si functiuni sunt. (E pentru licenta.)
Buna TPU, am o întrebare si ma chinui sa gasesc un raspuns concret de ceva vreme, sunt clasa XII a si as vrea sa dau la politehnica, unde am nevoie si de media la fizica, eu am facut fizica doar in...? (mai mult)
Salut! Deci am absentat de la scoala altfel si am depasit 20 de absente si dirigina a zis ca imi trimite o instiintare acasa. Are cineva idee cam in cat timp ajunge instientiizarea la domiciliu? ^^
Buna! Daca a crescut capitalul propriu (analiza facandu-se pe 5 ani), ce interpretare ar fi ok? Pentru lucrarea de licenta
Ați dat vreodată bani pe o scutire pentru școală? Dacă nu ai un motiv întemeiat îti poate da scutire contra cost? Dacă fara nu vrea? Nu mi-a cerut bani niciodată.
Buna, de ce materia de la bio pentru bacalaureat e mult mai usor de reținut (si e multa) in comparație cu comentariile la romana? Doar eu nu prea rețin comparațiile si caracterizările alea? Invat...? (mai mult)
Ce se intampla daca nu ai media incheiata la o anumita materie?
Pareri UNITBV Ingineria sistemelor de energii regenerabile? Imi doresc mult sa urmez aceasta facultate deoarece ma pasioneaza tot ce tine de energie verde...Intrebarea este urmatoare. Pot oare sa ma angajez...? (mai mult)
Hello. Pentru cei care ați avut de făcut licența. Vreau să știu dacă ați cumpărat- o, de pe ce site și dacă a fost totul ok cu raportul de plagiere. Sunt în criză de timp, nu știu cum...? (mai mult)
Ce ziare sau reviste cumpărați și citiți de obicei?
"Muzica mea preferată sunt manelele" sau "...este manelele"?
Ce măsură ar trebui să fie luată pentru a îmbunătăți sistemul de învățământ în țara noastră?
Bună! Știți cumva un program de doctorat online pe Afaceri internaționale, în limba spaniolă? Mulțumesc!
Cineva la medicină în Oradea? Ma interesează daca si anul asta ramane admiterea doar dintr- o materie si cat la suta se ia in considerare media din bac? De asemenea, as vrea sa stiu cateva detalii...? (mai mult)
Lista de medii admitere toate facultățile din Craiova. Link va rog, dar sa aibă și mediile atașate
Cum se face constatarea defectelor mecanismului cu șurub și piuliță?
Se poate sa ma transfer in timp ce am practica comasata, ca cred ca eu as dori sa imi fac transferul la o alta scoala
Ce stiti despre Nepal? Am auzit ca ei tocmai au sarbatorit intrarea in anul 2080.
Salut TPU. Maine se incepe scoala sau poimaine?
Salut TPU, stie careva care este programa pentru BAC la romana pe real anul asta? Ca nu gasesc nicaieri mai exact ce opere poate sa pice
La ce dau diferența daca ma transfer de la liceu la colegiu militar? Dau din matematica de clasa a9a?
Bună. Se dau diferențe pentru transferuri de le mate-info la chim-bio și viceversa?
Salut TPU! Îmi poate spune cineva de unde provine promisiunea cu degetul mic?
Buna TPU, sunt clasa a 7 a și sunt foarte stresată cu scoala. La limba romana stau foarte bine dar la mate nu ma descurc aproape deloc, ori cat a- și învața. Îmi este foarte frica de examen și...? (mai mult)
Este adevarat ca la impozitul pe domiciliu este calculat numarul de incaperi al locuinței?
Ce facultate recomandati cand vine vorba de una la privat asa ca si pret calitate?
Care era "faza/meteahna" cu creionul chimic in perioada comunista 1970- 1989? Se mai fabrica in 2023 pe undeva sau e alta amintire vintage ingropata? Ce anume continea mina de se colora in mov la umezeala? ...? (mai mult)
Ce fel de ortografie vi se pare mai bună: cea etimologică (precum ortografia adoptată în 1871 de către Academia Română) sau cea fonetică (spre care s- a mers treptat cu reformele din 1899, 1901,...? (mai mult)
Credeti ca unirea Basarabiei cu Romania e inevitabila?
Salut! Care este media de admitere la Liceul "Vasile Alecsandri" Iasi? (La profilul filologie-franceza) Stiti daca scoale are si camin? Va multumesc!
Bună ziua! Vreau să mă mut la școala Octavian Stroia în Cluj, mi s- a spus că după vacanță să vin să dau o probă de aptitudini, oare nu știe cineva ce trebuie să conțină această probă?...? (mai mult)
Buna, daca la bac pica caracterizarea de personaj din "o scrisoare pierdută " pot scrie de ex caracterizarea lui Zoe Trahanache in loc de Cațavencu sau Stefan Tipătescu?
Salut TPU! Îmi poate spune cineva ceva despre Liceul Tae Moo din Pitești? Pentru cât timp e închis?
Salut, Fac 18 ani și sunt abia în clasa a 9-A, să mai continui liceul sau nu? Sunt la profesională unde se fac 3 ani adică 11 clase, este prea târziu?
Cum se face repararea mecanismului cu șurub și piuliță? Am mare nevoie pentru un capitol dintr-un proiect,mai am doar asta și am trecut de el,e atât de greu, nu găsesc nicăieri informații...
Se pune o notă la copil doar daca a fost prezent la ore?
La materia de opțional, daca am o nota la ea rămân corigent?
Bună dimineața! Este obligatoriu să participi la competențele digitale?
Bună! Îmi poate spune cineva ce ore se fac la filologie?
Bună! As putea urma un master și un program de licență la distanță in paralel? Eu am licenta in istorie dacă voi intra la master la psihologie judiciară îmi doresc să mă înscriu și la psihologie...? (mai mult)
Cum se face întreținerea la mecanismul cu șurub și piuliță? Am mare nevoie de asta și nu găsesc nimic pe internet...
Buna! Sunt la facultatea de cibernetica, statistica si inform econom din cadrul Ase, profil informatica si urmeaza sa aleg optionalele. Pentru cunoscatori, imi poate spune cineva cate ceva despre aceste...? (mai mult)
Bună TPU! Daca aș dori sa merg la o facultate de arhitectură in America New York și o sa trebuiască să dau testul SAT, la ce profil ar trebui sa merg daca nu as vrea sa merg la mate-info
De ce Olimpiadele naționale durează mai multe zile? Gen sunt mai multe probe sau? Am văzut ca aia la matematica este de pe 10 pana pe 12 aprilie
Salut TPU! Îmi poate spune cineva unde să fac facultatea: În Anglia la University College London sau în Australia la Macquarie University?
Hey salut, oare stie cineva ce inseamna mai exact aceasta fraza? STATCOMs accomplish this by modifying the magnitude and polarity (that is the phase) of the reactive constituent of the current flowing...? (mai mult)
Poate sa pice la bac la romana, la subiectul al treilea la profil real, caracterizare de personaj?
Pot sa ma transfer la Colegiul Militar de la Campulung daca sunt a 9a? Și cu ce medie se poate intra? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?