Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Detalii, opinii & impresii privind Facultatea de Litere a Universității „Alexandru Ioan Cuza" din Iași! Mă interesează îndeosebi tot ceea ce ar putea fi legat de următoarele catedre de limbi...? (mai mult)
Doar mie mi se intampla sa fiu mai productiva cu învățatul intre orele 9-16? Efectiv dupa 4 nu mai pot retine nimic
Detalii, opinii și impresii despre Facultatea de Litere a Universității „Transilvania" din Brașov (mă interesează catedrele de engleză și germană), respectiv despre orașul Brașov! Vă...? (mai mult)
E cineva aici care a încercat să facă terapie cu un psihoterapeut virtual, cu inteligență artificială? Văd că a apărut și la noi și e gratuit pe www. mihaela.app - dar eu nu am încercat...? (mai mult)
Buna! Îmi poate spune cineva in ce consta mai exact admiterea la litere Sibiu..as vrea sa optez pentru specializarea engleza- chineza, nu știu engleza atât de bine dar îmi place mult, la fel și ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, pe 7 aprilie (vineri) se merge la liceu? atunci se intra in vacanta dar nu stiu daca pe 7 se merge la liceu sau nu
Stie cineva un site cu subiecte pentru teza la mate sem 2 clasa 9? Se apropie teza si vreau nota mare ca vreau sajung ingener. Dau funda!
Bună TPU! Am mare nevoie de ajutorul vostru. În ce zile se dau simularea la Medicină Brașov, dar și admiterile la Brașov și Constanța? Am tot căutat și n- am găsit, iar la Brașov am auzit...? (mai mult)
Buna, stie cineva pasii in mare pentru a da examenul si lucrarea de licenta pentru anii anteriori? (Bacau) Trebuia sa predau lucrarea in 2020 La secretariat nu m- au ajutat cu prea multe informatii. ...? (mai mult)
Bună! Puteți va rog sa îmi spuneți părerea voastră despre Colegiul Sava? Aș dori sa învăț in acest colegiu și prin auzitele mele este unul foarte bun. Pueti să- mi spuneți va rog cum sunt ...? (mai mult)
De la profesională poți să te transferi la un profil uman? Dar de pe o filiera tehnologica?
Hey, oare are ceva dacă pentru licența ma folosesc de un program pentru parafrazare? Mai rescriu și eu dar am auzit ca mulți se ajuta de alea.
Cum să vorbești în public?
Buna! Sunt clasa a X-a și am 187 de absente, trec anul sau?
Salut, dau examen la vara si ma descurc bine la scoala, iau note destul de ok as zice la romana si mate, dar la simularea asta am luat 5 la mate si 6 la romana. Oare am vreo sansa sa iau macara 7 la...? (mai mult)
Cu cât este egal 2+2×2?
Colegiul, , Ștefan Odobleja" - Craiova. Stimtati cititori! Ma mut din Viena, Austria la Colegiul, , Ștefan Odobleja" din Craiova pe profilul mate- info. Am la cunoștința faptul ca școlile/liceele...? (mai mult)
Bună, oare are cineva cartea politici bugetare europene? Implicații asupra economiei întreprinderii de Paul Zai (în varianta pdf).
Salut! Are cineva subiectele de admitere de la Facultatea de Informatica de la Iași, la disciplina matematica din anii: 2015, 2017 și 2018? Le caut de zile bune, dar în zadar...
Pe cât e ziua Rusiei?
Deci:nu pot să merg încă și nici mișca mâna dreaptă. Am 4 atacuri cerebrale pe creier. 5săptămâni, am fost în comă. 1 an am de când sunt acasă, întrebarea este dacă mă poate ajuta cineva...? (mai mult)
Prieteni, unde vine Mălăiață, Filipine in apropierea Chinei cumva?
Hi, TPU! As avea o intrebare pentru cei de la FSEGA la contabilitate. Cum e viata acolo?
Salut, TPU! As avea o intrebare in legatura cu schimbarea facultatii in Cluj. De la una la alta. Cand am terminat clasa a 12- a nu stiam ce sa fac cu viata mea. Ca sa mai trag de timp am ales sa ...? (mai mult)
Buna! Sunt intr- a 11- a si incep sa ma gandesc la viitorul meu, ceea ce m- a dus cu gandul spre Facultatea de Limbi si Literaturi Straine. Stiu foarte bine engleza si urmez, de cateva luni, un curs...? (mai mult)
Unde as putea sa studiez psihologia artei/terapie prin arta ca program de studii universitare de licenta? (preferabil in Romania sau cel putin in europa)
Buna ziua, anul acesta media anuala la o materie se rotunjeste la sfarsit de an? Clasa a 12-a
Buna TPU! Mă pot transfera la alt liceu având in vedere ca mai este un modul?
Salutare! As vrea sa stiu daca in Sibiu exista posibilitatea, ca prin facultatea de informatica sa fiu la ID( invatamant la distanta) sau daca nu, sa imi spuneti alte facultati care ofera acest ID. Am...? (mai mult)
Cat de des citiți cărți online? Adică o carte în întregime pe net?
Salut TPU. Deci mediile la materii nu se mai rotunjesc, asa mi-a spus profesorul. Deci daca media imi iese 4, 8 inseamna corigenta?
Cum, unde și cum (in ce mod) s-a încheiat al WW2?
Buna ziua! Verișoara mea are copilul bolnav de leucemie. Ar vrea sa facă o strângere de fonduri însă nu știe dacă se impozitează aceste donații. De la ce suma și cum poate face asta...? (mai mult)
Vreau sa devin techinican veterinar și nu stiu ce liceu pot urma ca sa pot sa devin techinican veterinar gen generala sau profesională? Ce imi trebuie mai exact?
Buna, la bac la limba romana daca de ex pica poezie se da doi autori la alegere despre care putem scrie, nu doar unul, nu?
Salutare tuturor! Aș avea câteva intrebari cu privire la examenul de clasa a 8 a. Mă puteti ajuta va rog cum pot să imi gestionez timpul la proba de la Limba si Literatura Romana? Efectiv nu imi ajunge,...? (mai mult)
Bună! Aș dori să dau la PIPP, am media 6 în bac, aș dori sa dau in Buzau sau in alt oras, daca nu IF as dori ID, ce parere aveti, as putea intra…?
Bună! A urmat careva dintre dumneavoastră cursurile de engleză de la școala Burlington English? Am o întrebare: - după acest curs ați avut rezultate? Sunt în căutarea unui curs bun care să...? (mai mult)
Va salut! Am ceva prieteni plecati in UK si atunci cand mai stam de vorba, ne mai vedem cand vin in tara in concedii, se lauda ca studiaza in UK, ca primesc finantare anuala de 10k lire sterline si ca...? (mai mult)
De ce unele animale hibernează?
Salutare. Azi am avut ora de religie, iar in spatele clasei sunt niste banci. Eu si niste colegi ne- am ascuns in spatele lor cat timp profesorul preda. Am tacut, n- am zis nimic. Apoi a plecat dupa ...? (mai mult)
Care este limba străină ce ați învățat-o cel mai repede și cam cat a durat?
A făcut cineva un sondaj de opinie sau ceva asemănător al jurnalismului? Mă refer specific la reporterii reali care adresează diverse întrebări pentru oameni pentru a face sondaje reale, dar...? (mai mult)
Buna, daca aveti putin timp v-ati putea uita pe aceste comentarii si sa-mi ziceti daca sunt ok ca structura pentru bacalaureat? https://bacromana.neocities.org/
Bună TPU, mai e o întrebare. ..sunt clasa a 8 a și vreau sa știu dacă rămân corigenta la doua materii și nu trec nici de testele din vara la corigenta, pot sa- mi scot dosarul și sa merg la ...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 12- a, pe filiera teoretica, filologie si doresc sa mentionez faptul ca frecventez liceul, am note la toate materiile, note destul de mari, insa am o mica problema. Am in jur de...? (mai mult)
Bună seara! Am terminat facultatea anul trecut, dar nu am dat examenul de licență, plănuiesc să îl dau anul acesta în vară. Mă pot înscrie și la titularizare?
Buna! Cineva care a dat simularea la bac la chimie? E corect daca acolo la acid am scris CH3- COOH in loc de C2H4O2 cu toate ca e aceeasi formula? stiam ca ambele sunt considerate formule...? (mai mult)
Buna seara TPU, am si eu o intrebare, daca vreau sa merg la facultatea de medicina si iau loc bugetat mai trebuie sa mai platesc taxa anuala? Si locul bugetat se poate pierde si ce imi impune acesta...? (mai mult)
Au venit notele la simulare si am luat 9.30 la mate (profu de la med a zis ca era de 9.40- 9.60 când a evaluat la ședința) si 9.05 la Romana pentru ca am greșit la gramatica de fraier. Dacă nu greșeam...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!