Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Am auzit ca cică se vor desfinta scolile profesionale, e adevarat? Daca da, vor fi inlocuite cu altfel de scoli profesionale? (Nu stiu daca am pus intrebarea in categoria corecta!)
Ce domenii sunt la liceu în Hârlău? Se învață de dimineață? Caut un domeniu sportiv.
Bună seara! Ce domenii la facultate implica teorie?
Bună! Ştie careva care a fost ultima medie de intare la buget la facultatea de biologie, secţia biochimie Pitești?
Îmi spune și mie cineva câteva licee din Focșani la care poți intra cu medie de 5-6? Dau funda
Am facut o scutire pentru ca am lipsit saptamana trecuta. Treaba e ca miercurea trecuta am fost la scoala, iar eu i- am spus medicului ce mi- a facut scutirea ca nu am fost(nu am inteles intrebarea) si...? (mai mult)
Bună ziua, sunt un elev de clasa a 9 a, îmi doresc sa ma transfer la alt liceu pe alt profil (științe sociale) ce diferențe trebuie sa dau?
Care sunt niste licee cu internat sau camin din Romania, de preferat cu nota de admitere la mate info peste 8.50? Dau funda
Pot să dau examenul de admitere la medicină dacă sunt in categoria de "romani de pretutindeni?"
Știe cineva ce materii se fac la facultatea de istorie din Craiova? Presupun ca nu faci doar istorie
Vreau sa îmi continui studiile in străinătate, trebuie sa susțin examenul de evaluare națională?
O actriță franceză, o actriță franțuzoaică sau o actriță din Franța? Care vi se pare vouă varianta optimă?
Salut TPU, is clasa a 10 si as vrea sa fac meditatii pentru bac, dar stiu matematica cam pana in clasa a 5- 6, dupa mi se rupe firul, pot face meditatii si gen sa ma invete el usor usor sau imi preda...? (mai mult)
Am facut o scutire pentru scoala, iar doctorita m- a intrebat de cand stau acasa, si eu i- am spus ca de miercuri, dar miercuri am fost la scoala, asa ca am scutirea pana marti (inclusiv), nu se ...? (mai mult)
Buna seara, vreau si eu sa stiu daca se castiga bine ca medic veterinar, multi spun ca mori de foame cu meseria asta, acum eu nu stiu ce sa cred..Ma tot invart intre medicina veterinara si asistenta ...? (mai mult)
Buna! Ați avut și voi profesori oribili in facultate, tipul acela de profesori care, din două ore, cat tine un curs, întârziau in ultimul hal și cursul ținea mereu cate o ora și niciodată...? (mai mult)
Salut, am reusit sa termin toti cei 3 ani de facultate/am absolvit dar la final nu am dat si lucrarea de licenta iar intr- un final am fost sa mi retrag dosarul de acolo pentru a ma inscrie la alta facultate....? (mai mult)
Salutare tovarăși! :D Am editat un video și am observat că uneori mă aud mai tare, și alte ori mai încet, deci: Există vreun site web în care să urc un fișier.Mp4 și în mod automat să...? (mai mult)
Unde găsesc subiectele simulare ev.naționala romană Sibiu 2022-2023 varianta3? Am găsit baremele pe Limba și literatura romană Prof Negrea Ioana isj Sibiu!
Buna ziua! Ce inseamna baza nautica la ora de sport?
Buna! La facultate, in general, daca vrei sa mergi la măriri, și, sa zicem, daca iei o nota mai mica decât la examenul precedent, nota rezultata din examenul de mărire este cea finală, nu?...? (mai mult)
Imi poate spune cineva la ce trebuie sa dau diferente daca vreau sa ma mut de pe economic pe stiinte ale naturii(Xenopol-Babes) avand in vedere ca si la economic se fac chimia, biologia si fizica.
Ce medie ar trebui să iau la evaluarea nationala ca să pot intra la liceu de silvicultură Transilvania Năsăud? Vă rog să- mi răspundeți căt de căt concret, vreau să știu dacă mai trebuie...? (mai mult)
Buna! Scriu asta pentru ca vreau sa ma calmez. Mi- e super frica de examenul de a VIII- a si din păcate eu nu am voie sa fac pregătire pentru că părinții mei se descurcă deja la mate si română...? (mai mult)
Salut, stie cineva ce s-a intamplat cu teritoriile romanesti dupa ce s-au retras romanii?
Care e diferența dintre elementele coordonatoare si subordonatoare? (Clasa a 8-a, Română)
Ce beneficii au cei care intră în grupa de olimpici de la FMI unibuc?
Bună. Cineva a primit dezinformarea cum ca o femeie poate ramane insarcinata cu lichidul unui motan. Este o întrebare stupida și eu cred la fel. Vreau sa cer părerea voastră.
Bună! Programele de conversie profesională, sunt recunoscute la nivel internațional ca și în cazul celor de licență și masterat? Mulțumesc!
Cu ce as putea șterge scris de marker nepermanent de pe o coală de carton.
Bună! Există învățământ la distanță la facultatea de chimie? Dacă da, îmi puteți spune, vă rog frumos, în ce oraș și la ce Universitate? Pentru mine este foarte important să fie învățământ...? (mai mult)
Daca prin noi curge sange de dac asta inseamna ca Burebista, Decebal si alti regi care au fost inainte sa fim cuceriti de romani fac parte din istoria Romaniei, asta inseamna ca ii putem pune la categoria...? (mai mult)
Cum imi eliberez diploma de bac de la ASE? Sunt anul I Management la taxa, nu am diploma de bac depusa aici pentru ca am fost la REI in 2020 si am lasat diploma de bac la ei. Mi- au zis atunci sa fac ...? (mai mult)
Salut! Unde se afiseaza rezultatele de la simulari/bac?
Salutare comunitate! Care este imperiul/civilizatia istorica preferata? Si ce lider din toata istoria omenirii v-a placut cel mai mult?
Salutare, am o întrebare, sunt în clasa a 9- a și Vreau să mă mut la un liceu de Mate- Info, cand am dat EV. am luat nota 2, nu știu cat. Că nu m- a interesat atunci, din octombrie- noiembrie...? (mai mult)
Buna seara, ce este un rezidentiat? In ce consta el? Este la fel de stresant ca si facultatea?
Buna! Nu știu la ce liceu să mă duc: 1. Dinu lippati Este cam departe de casă și cred că trebuie să iau 2 autobuze, iubesc arta și acel liceu dar pare cam prea complicat deoarece nu știu sigur...? (mai mult)
Pentru facultatea de farmacie trebuie să provin obligatoriu din liceu cu specializarea de științe ale naturii sau se permite oricare specializare? Se permite și școala post- liceală se farmacie? ...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi poate spune cineva un liceu de băieți cu profil de științe naturale din Argeș?
Ce sanse am sa raman blocat in zapada cu un a8 4.2 quattro? :))
Salut. Întrebare. La facultate se învață engleza americana sau britanica? Eu vreau sa mi perfectionez engleza si nu stiu pe care sa o învăț
Ce este dizolvarea?
Ce inseamna gravitatie?
Salutare comunitate! Ce parere aveti despre sfincsii din Romania? Pe langa binecunoscutul sfinx din Bucegi mai exista alti 17 sfincsi in Romania. Acesti sfincsi sunt creatii ale naturii sau sunt construiti...? (mai mult)
Anul asta vreau sa intru la liceul de arte din Buzău, pot sa aflu cu ce medie pot intra acolo? E urgent
Hey! Dau funda! Imi puteti spune va rog, stiu ca existau niste soldat obligati sa poarte la camasa sub gat un cui, pentru ca, daca isi lasau capul mai in jos de o anumita pozitie, sa ii intepe si sa...? (mai mult)
Cum pot sa devin astrolog?
Ce as putea pune sa nu mai intre zapada in cusca la caine?
Poate sa imi explice cineva va rog diferenta dintre "de" si "du" in franceza? Am cautat si pe internet dar as dori o explicatie mai clara.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!