Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Bună, am 28 de ani nu mi-am terminat liceul când a trebuit...acum as vrea sa mă înscriu la Fără frecvență, mă ajutați va rog și pe mine? Când se fac înscrierile și la ce Liceu?
Buna! Ma pregatesc pentru examenul de admitere la psihologie. Folosesc manualul de la editura Aramis alaturi de cartea "Psihologia prin sinteze si grile". Am reusit sa invat pana acum, dar nu atat cat...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau sa va aflu părerea. În ultimul timp primim prea multe teme. (Adică 7 pagini la mate 6 la română etc.) Avem și meditații unde primim de asemenea 6- 7 pagini. Invatam după...? (mai mult)
Buna, am o întrebare in legatura cu ordinea studiilor in domeniul medical pentru cei ce fac medicina. Trebuie sa termini facultatea de medicina generală si poți alege din doctorat si master? Le poți...? (mai mult)
Salut, mai este o vacanta in februarie sau nu am inteles bine?
O facultate de psihologie Anglia, va rog?
Salutare, TPU! Am o problema. Sunt foarte stresata deoarece anul acesta am EN de clasa a 8 a. Tot timpul ma gandesc ca nu o sa pot reuși sa iau examenul pentru ca subiectele sunt mai grele fata de cele...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o intrebare ce sunt illuminati? Ce te pun sa faci? daca acestia îti cer membri ai familiei sau sa omori) Stie cineva sa argumenteze in termenii nostri? pentru ca am citit pe multe site-...? (mai mult)
De ce căscăm? Ce declansează "starea" asta? Fara raspunsuri de genul ca ne e somn sau suntem obositi
Buna! Vreau sa imi confirme cineva treaba asta. Faca absentezi 20% din orele totale pe an la o materie, ramai la acea materie?
Salut! Este bun psihotrop pentru bacul la română? Pot lua nota de trecere dacă învăț melodiile lui?
Salut! Este bun Psihotrop pentru bac? Daca invăț melodiile lui e îndeajuns să-l iau?
Salut, o metoda rapida de invatat la bio pentru maixm 6.50/7? Cum pot sa invat (si sa tin minte) ce am invatat pana in iunie la bac? Dau vegetala si animala si tot ce invat uit in maxim o saptamana ...? (mai mult)
Cum sa gestionezi gandurile intruzive?
Buna! La UniBuc, inscrierea pentru Administratie si Afaceri (Marketing sau Administrarea Afacerilor )este pe baza de dosar sau admitere?
Bună ziua! Pot sa ma înscriu singură la facultate sau trebuie să fie și părinții cu mine?
Bună TPU! Poate să-mi explice și mie cineva care e treaba cu polinomul lui Taylor? Nu înțeleg absolut nimic, dar e logic având în vedere că am fost pe uman
Salutare! Daca sunt pe profil de filologie as putea sa ma transfer pe învățător educator? (Am înțeles ca pe profilele vocaționale nu este posibil transferul)
Ce s-ar întâmpla dacă limba n-ar mai produce salivă?
La ce facultăți pot intra cu media 6-7 și ce pot deveni? Dau funda
Sunt in a 8 a si am examenul in vara,nu stiu nimic despre Romana si matematica, aveti sugestii sau tips, in afara de invata si atat
Buna, sunt in a 8-a si am examenul in vara, nu am invatat nimic si nu stiu aproape nimic despre matematica si romana, aveti va rog sugestii/tips?
Ce medie trebuie să ai ca să intri la liceu de arte Carmen Sylva?
Buna, am absolvit in 2022 seralul la Colegiul Economic Ploiesti. Nu am intrat in Bac, nici măcar nu m- am înscris. Am văzut ca exista posibilitatea pentru o înscriere la facultate fără bac. Prefer...? (mai mult)
Hei buna, deci eu in vara am bacul și as avea nevoie de niște sfaturi, sunt o persoana care are probleme cu emoțiile și cu stresul și asta ma afectează foarte mult, la fel am pățit și in clasa...? (mai mult)
Buna! Pentru cei din Pitesti, Care liceu dintre Bratianu și Odobescu mi-l recomandați pe profil real? Va rog sa lăsați un răspuns dacă aveți o parere
Daca am restanta la o facultate și de fapt anul următor vreau sa urmez alta facultate din aceeasi universitate, pot sa aplic fără probleme de restante de la facultatea care m-am retras?
Deci am auzit ambele tabere. Tabăra profilor la ultima ședință, dar nu, numai, toți ne plângem de generația elevilor de acum și de societatea și mentalitatea educației de azi. Tabăra...? (mai mult)
E ciudat daca vorbesc cu mama celui mai bun prieten prin mesaje? Ma intreaba mai mereu ce fac
❗️❗️ Va rog frumos, poate cineva sa-mi spuna profilele de la UPG Ploiești? Este si pedagogic? Este si sociologie? Gen sa ies asistent social?
Bună! Aș avea o intrebare legata de restanțe. Sunt la facultatea de medicina, am dat avut examen lp la o materie si profa mi- a spus ca nu trec si o sa il dau in restanță. Intrebarea mea este, ...? (mai mult)
Conteaza nota de la bacalaureat la admiterea la facultate? Din cate am inteles la unele facultati conteaza doar admiterea, la altele 25% bacalaureatul si 75% admiterea?
Ce lucruri sunt învățate sau practicate în facultate, anul 1, despre aplicația Microsoft Word Document?
Am o problema. Scrie pe internet la simulări 2023 și limba maternă și limba română și matematică trebuie sa dai la toate sau da doar cine se duce altundeva? Eu vreau sa dau la Romana și mate
Salut! Caut informații despre scoala 27 București. Daca poate cineva sa imi ofere cat mai multe datlii despre aceasta scoala. Fiica mea urmeaza sa inceapa clasa pregatitoare in aceasta institutie din...? (mai mult)
Buna ziua. Aș dori să cunosc mai multe referitor la admiterea la facultatea de litere din București. Aș vrea să- mi aleg limba română de bază și adoua limba sa fie franceza. Cei care ați ...? (mai mult)
Și astăzi este o zi :) Când a început industria extractivă a petrolului și unde? Și cine a fost cel care a inventat atunci o sondă și o foreză cu motor cu abur?
Sunt la un liceu tehnologic si vreau sa ma mut la un liceu teoretic si vreau sa stiu daca dau diferentele doar la materiile pe care nu le fac sau si la cele la care fac mai putine ore decat pe profilul...? (mai mult)
Buna ziua, fiul meu este clasa a8 a si trebuie sa dea la liceu există vreun liceu unde se invata dupa- amiaza sau peste tot se invata numai dimineata?
Am media la fizica 4.67. Trec clasa sau pentru a trece am nevoie de minim 5? Nu se rotunjește?
Bună! Care este diferența dintre conversie profesională și facultate (licență)? Conversia profesională este recunoscută că fiind licență, chiar dacă se fac 2 ani în loc de 3? Pot să ...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau să fac facultatea în Anglia.Îmi poate spune cineva ce se predă ca limbă străină în Anglia? Dar vreo facultate de băieți din Londra
Am 19 ani si am o profesoara de vreo 28 de ani care se uita mereu la mine, (nu ca sunt destept, ca sunt varza la materia ei), mie imi este putin aiurea sa ma uit la ea, pentru ca e foarte frumoasa,...? (mai mult)
Pot sa dau și să intru la Facultatea de Medicina dacă am TOC/OCD care răspunde sub tratament? Am descoperit că îmi plac mult Neurostiintele.Chiar și dacă nu aș putea profesa as putea macar sa...? (mai mult)
Pe valea Sălăuții, la vreo 5- 6 km de vărsarea acesteia în Someșul Mare, se află un sat, al cărui nume este fixat în conștiința colectivă a poporului nostru. Din ce motiv? Cine s- a născut...? (mai mult)
Merita sa faci Facultatea de Istorie din pasiune și atât având în vedere că am fost în școală foarte bun la Istorie? Că nu cred că am șanse să lucrez având TOC.Sau am? Știu că ceva ce îți...? (mai mult)
Buna! Știe cineva când se va anunța despre admiterea la facultatea de info matematică din București?
Salut, am o intrebare legată de facultatea tehnică Gheorghe Asachi din Iași, secțiunea automatica și calculatoare. Sunt un roman care a facut a liceul in Italia. As dori sa știu daca cineva ma ...? (mai mult)
Care este denumirea comună a compusului chimic cu formula chimică CH3COOH?
Trebuie sa scriu un articol de blog si dorect cateva sugestii de subiecte precum : "cum pot sa devin influencer?" "cum sa devin viral pe tiktok?" Chestii de genul care sa ajute lumea. Ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!