Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre dragostea dintre Eliade si Maytreyi? Dar despre roman? V-a placut?
Care sunt cele mai bune licee cu profilul științe ale naturii din Targoviste? Dacă știe cineva după profesori și cât de bine predau
Salut! Intampin o problema destul de serioasa la facultate in legatura cu numarul de credite. Sunt anul I si am completat gresit contractul de studii la inceputul anului. Facultatea cere 30 de credite ...? (mai mult)
Care sunt momentele subiectului? Ce trebuie să conțină o compunere?
Care credeți ce e cea mai ușoră metoda de învățat eficient pentru scoala?
Salut! Orice facultate care conține,, Inginerie" se promovează cu Diplomă de inginer? Inginerie Alimentară UNITBV.
La facultatea de limbi si literaturi străine din București este nevoie de o medie mare la bac? Cat % din media de la bac reprezintă nota de la admitere? Ma refer si cu nota de la examenul care se da...? (mai mult)
Cum se numește simbolul grecesc de pe diadema reginei mamă Elena? https://prnt.sc/o371QkkeyAYw Ea era fiica regelui Constantin I al Greciei (deci mătușa regelui Constantin al II- lea, care a decedat...? (mai mult)
Cand este saptamana scoala altfel?
Una pentru azi :) Cine a inventat procedeul de fabricație pe scară largă a oțelului? Și când?
Salutare! Ați putea să mă ajutați cu câteva sfaturi pentru a memora mai rapid lecțiile pentru ca stau foarte mult până le memorez. Vă mulțumesc!
Bună seara! La facultatea de agricultură ce se face? La ce se dă licență și master?
Bună ziua! Se face silvicultură la Universitatea Ovidius din Constanța?
Buna! Voi v- ați gândit vreodată să vă retrageți de la facultate? In momentul asta chiar îmi regândesc opțiunile. Părinții mei îmi reproșează că nu sunt in stare de nimic. Insa nu...? (mai mult)
Aș putea printr-un mod excepțional să îmi dau bacalaureatul pe alt profil față de cel pe care am terminat liceul?
Am in jur de 30 de absente la profesionala in clasa a 9a, ma poate exmatricula sau chestii de genul?
Cum pot lua bacul la istorie daca sunt paleta? Daca citesc tot manualul pe care l- am primit de la liceu o sa reusesc sa- l iau? E bun de ceva manualul asta sau e degeaba? Tin sa mentionez ca vreau sa...? (mai mult)
Care este cel mai jos teren de aterizare al Terrei? Și la ce cotă față de nivelul mării?
Am o intrebare serioasa. Sunt in clasa a 10- a, in clasa de mate info. Nu ma descurc foarte bine la programare pentru facultate, nu ma voi duce la Babes Bolyai pe matematica/informatica pentru ca e...? (mai mult)
Buna ziua/seara! Cunoaște cineva, în Constanța, o școală de asistenți medicali gratuită? Multumesc!
Poate cineva să îmi explice mai detaliat, despre calendarul național de Bacalaureat, vă rog? Fiecare probă mai exact, despre ce este vorba, ce trebuie să faci. 29 mai – 02 iunie 2023: Înscrierea...? (mai mult)
Stie cineva un program care corecteaza greselile gramaticale? (Ma refer la virgula) Am incercat mai multe, dar la virgula, nu se descurca.
Buna ziua! Știți pe ce site pot sa gasesc programa pentru clasa a 11a de la olimpiada de tic in anul 2023?
În legătură cu programa la BAC la limba română. Ce ar trebui să învăț mai exact, mai pe scurt, pentru toate subiectele? Care sunt toate operele și poeziile pe care trebuie să le învăț ...? (mai mult)
Hei! Știe cineva statistica sa ma ajute pentru examen la facultate? Fac management anul 2
Dacă la simularea de la Romana din a8a am scris cu un pix, iar apoi nu am mai scris și după am scris cu un stiloul ingrosand și partea unde am scris cu pixul ca se nu se vadă se pune ca semn având...? (mai mult)
Am fobie de soareci, indiferent de cat de mari ar fi sau mici, cum pot scăpa de ea?
In ce consta admiterea la liceul Marin Sorescu din Craiova? Din anul 2024?
Salut, mai sunt 6 luni pana la Bac si sunt intr- o situatie critica, abia acum cateva luni am inceput sa invat iar individual pot spune ca la mate sunt de 2, la romana de 6, 7 iar la bio stiu abia...? (mai mult)
Bună, sunt pe clasa a 9a la un liceu cu program de după masa, dacă aș vrea să mă transfer la alt liceu de dimineață dar pe alt profil, oare aș putea face asta între module? Sunt la bio chimie...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi pe internet pentru examenul de admitere la matematică și informatică pentru facultatea de informatică. Vreau să învăț fără meditații, mă puteți ajuta să îl...? (mai mult)
Una pe zi. Care e locul cel mai însorit de pe Terra, cum se numește deșertul în care se află acest loc și câte zile pe an - în procente - sunt cu soare?
Imi poate explica cineva va rog de ce "INTARZII" se scrie cu doi "i"? Si care este regula gramaticala?
Buna, vreau sa va întreb ce acte sunt necesare pentru a da bac- ul și dacă pot sa îl dau, am de gând sa iau meditații. când eram clasa a12- a eram cam aerian și am zis ca nu am nevoie dar acum...? (mai mult)
Știe cineva o școală din România în care se învață și LIMBA ROMÂNĂ?
Nume de munți cu j
Salutare, Cum se scrie corect : mami, alex si printesa ta te iubeste mult sau te iubesc mult?
Ce facultăți poți studia în românia pentru a lucra în străinătate? Sunt aproape fluent în limba engleză.
Am o întrebare. Ce se predă la facultatea de informatică din Bacău? Se predă programare? Vreau să programez și sunt interesat să învăț programare.
Salut, daca intr-o clasa ultima medie a fost peste 7 si eu am 6, 93 inca sunt doua locuri disponibile, am sanse sa ma transfer?
Salut! Mai revin cu alte curiozități legate de facultatea de psihologie. Ni se cere sa stim o limba straina internaționala? Gen engleza, eu la engleza am A2, diploma din liceu, sincer mi- am cam ...? (mai mult)
Salutare! Cum transform CPL(carne porc lucru) 80/20 în CPL 70/30. Mulțumesc!
Aveți idee despre admiterea la facultatea de psihologie din București anul acesta? Dacă se dă examen sau se intra cu dosarul. Va mulțumesc
Una pe zi. Cine răspunde primul are funda. Care este cel mai vechi parc național de pe terra? Unde se află și cât de vechi este?
Salut! Urmează să mă mut la liceul Dante Alighieri din București! Este o școală bună? Cum sunt profesorii, copiii și cum este la filologie?
E corectă forma "rupe-mi-vei" pentru viitor? În sensul de îmi vei rupe, în cazul în care nu prea are sens.
Salut, am de făcut un referat la facultate la o profesoară care a spus că ne pică dacă e plagiat, cum as putea face să fie bine că eu până acum dădeam copy- paste la alte referate dar puneam...? (mai mult)
Cât de grea vi se pare admiterea la UAIC la facultatea de informatica sau la AC tot la Iași? Am văzut medii destul de mari ceea ce m- a descurajat puțin Știți anumite culegeri sau site uri pentru...? (mai mult)
Știe cineva regulamentul unibuc privind menținerea burselor sociale 2022-2023? Daca faci o restanta sau doua pe primul semestru, nu mai primești pe al doilea bursa?
Salut. Cineva la medicina in anul 3 (sau mai mult) care a facut anatomie patologica si clinica? Ce se face la cursurile acestea, si cum se compara cu anatomia si embriologia din anii 1 si 2 (o materie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!