Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Buna, termin clasa aXlla profil uman. As avea vreo sansa sa intru la Cluj la Radiologie și Imagistica dacă ma apuc acum de învățat?
Am de făcut un proiect la geografie despre un oraș la alegere însă în afara de (suprafață densitatea populația cultura și istoria nu stiu ce sa mai scriu aveți o idee?
Salutare,am si eu o intrebare Cu cat se intra la liceul sportiv Pitesti 2023-2024? Iar daca nu practic nimic ca un sport, pot intra?
Buna! Sunt studenta la facultate in primul an și tocmai am dat primul examen grila. Se pune ca și semn de copiat dacă am subliniat pe test? Nimeni nu ne a anunțat dacă avem sau nu voie
Dacă îmi transfer datele de pe un telefon la altul o sa mi se șteargă schițele de pe tiktok?
Buna! Sunt din Bistrita si anul asta voi da examenul de admitere in liceu. Oare care liceu e mai bun pe profilul stinte ale naturii? Liviu sau Andrei? Toti profesorii si prietenii mei mai mari au pareri...? (mai mult)
Buna TPU, am terminat școala profesională m- am înscris la seral și am început prima zi in 9 ianuarie, dar fratele meu nu a vrut să se înscrie la seral până ce am reușit să- l conving de abia...? (mai mult)
Salut, știe cineva ce preț are categoria B la scoala scorpion?
Salut! Sunt in clasa a XI- si am nevoie de sfaturi. Cu pot sa diminuez stresul acumulat deoarece am de învățat 4 pagini jumate de A4 la anatomie? Si cum pot sa invat mai usor?
Cam cat m-ar costa sa deschid o frizerie? Cu tot cu scaun, masini de tuns, shaver etc. (Am deja locul)
Stie cineva niste siteuri de unde pot invata biologia, chimia si fizica + limba romana si matematica (clasele 5- 8)? Manualele nu au toata materia de care este nevoie la clasa, profesorii nu explica...? (mai mult)
Cum se calculeaza bacul? De exemplu daca iau la 2/3 materii bacul si la o materie pic sa zicem, la cele doua materii am notele 7 si 7 si la cea la care am picat 4, trebuie sa dau din nou bacul la toate...? (mai mult)
Salut TPU! Aș dori să îmi lăsați și mie răspunsuri cu facultăți cât mai compatibile cu profilul "electronică și automatizări". Menționez să fie doar din București și Constanța, dar să...? (mai mult)
Am adaugat un "raport" pe Waze din greșeala, cum îl sterg? Sau daca stiti cand expira? Nu sunt logat
Buna! Voi când învățați când erați in facultate? Se apropie sesiunea și am început să îmi repet cursurile, însă simt că mă pierd în atâtea cursuri și, deși am citit în timpul...? (mai mult)
Un exercițiu de imaginație, de tip rebus, în engleză: "Place, Source, Essence, X?" Legătura dintre cuvinte se referă fie la ideea "de loc / de origine". Ce credeți că lipsește să- l...? (mai mult)
Ce inseamna astea? > sum for (k in 1:n) { + sum t z y sink("tsad.txt") > 10+(z/3-5*t)*8 > sink()
Am înțeles că ar mai fi o vacanta in luna februarie se aplica și la grădinițele private?
Salutare tuturor, am auzit mai demult că cică Vaticanul tine ascunse documente care atestă că Dacia a fost superioară romei, Romulus și Remus erau de fapt daci, limba latină se trage din a noastră...? (mai mult)
Este Iluminati bun? Vreau răspunsuri de la voi nu după google sau Wikipedia!
Îmi poate spune cineva un cuvânt care rimează cu ziua
Buna! Inca ma gandesc la ce sa dau bacu, la geografie sau logica.Voi ce imi sugerati? PS:sunt cam in criza de timp si as vrea sa stiu ce alegere ar fi mai buna
Buna, as vrea sa ma inscriu la BAC sesiunea 1 anul acesta, pentru ca nu l-am luat in 2021. Sunt interesat in cat ar fi taxa si in ce perioada ma pot inscrie. Dau funda.
Tot apar pe internet stiri care arata ca au aparut efecte adverse de la vaccin/au murit etc? Ce parere aveti? Eu m-am vaccinat dar nu am nimic
Salut, am primit o fisa sa alegem optionale la scoala (romana geografie etc), sunt vreo 7 materii pe foaie, trebuie sa bifez doar una nu?
Salut guys, când se vor termina rezervele de petrol cu ce vor mai merge mașinile?
Pareri colegiul economic Xenopol?
Salutare! Ca probabil majoritatea celor la sfarsit de clasa a 12- a sunt in căutare de facultăți. Eu vin de la un liceu economic (Madgearu) care sa spunem ca m- a familiarizat cu anumiți termeni economici...? (mai mult)
Pareri despre colegiul economic Hermes?
Pareri liceu Dante Aligheri?
Salut. E legal ca un profesor sa interzica copiilor sa se joace fotbal in pauze? Exista vreun regulament in legatura cu asa ceva?
Salut. Daca sunt clasa a 11 a, m-am transferat de la profil servicii la mate info ce diferente trebuie sa dau? La ce materii?
Bună dimineața! Tot încerc să șterg absențele pe platforma școlară școala365.ro dar tot nu reușesc sau măcar să scriu de mână o cerere de ștergerea absențelor dar nu știu cum să o predau....? (mai mult)
Cate ore de mate se fac la filologie/filologie intensiv engleza in clasa a X a?
Sunt la filo, pe intensiv franceza. Vreau sa știu dacă la bac pot alege alta limba străină decât franceza?
Salut guys, din ce e făcută sticla? Adica ce MATERIALE are la BAZA?
Bunaaa, vreau sa dau admiterea la medicina in Sibiu. Ar trebui sa iau materiile de la 0. Mai sunt 6 luni pana la admitere și am și bacul, credeți ca sunt șanse sa intru? Îmi doresc foarte mult ...? (mai mult)
Salut guys, Am văzut o caseta dar ce nu știu despre ea e cum se putea inregistra vocea pe banda? Cum, ce tip de tehnologie folosrea?
Buna ziua/seara! Sunt din Constanța și as dori sa mă înscriu la facultatea de medicină Stie cineva care este taxa anuală? Multumesc anticipat!
Bună! Îmi poate explica cineva cum se calculează o notă finală alcătuită din aceste procente? Activitate 30% - aici am 10 Proiect 35%- 7, 50 Examen- sa zicem un 8 sau 9, mă interesează...? (mai mult)
Salutare! Care este procedura de transfer intre școlile postliceale medicale? Acum fac Postliceală in Sibiu, dar vreau să mă transfer în județul natal
Daca la un avion QUAND MOTOR (4) ii cedeaza 2 motoare, poate zbura cu celelalte 2? Dar dacă ii cedeaza 3 poate zbura cu 1?!
Salut TPU, ma pot transfera de la o universitate la alta, spre exemplu de la UNEFS la Ovidius din Constanța, tot pe aceeasi ramura efs?
Cate absente nemotivate pot avea pana la scaderea cu un punct a notei la purtare?
Bună TPU! Dacă as vrea sa ma transfer la o alta școală, cum ar trebui sa procedez dacă acum sunt 5 module și nu mai sunt semestre?
Am o întrebare pentru cei care au atestatul CPI sau acum învața pentru el. Eu ma gândesc sa încep și eu sa învăț, dar nu prea știu cum mi- ar fi mai ușor. As avea nevoie de păreri din experienta...? (mai mult)
Buna TPU, la cate absente nemotivate nu se mai ia cererea de transfer in calcul? Mentionez ca majoritatea absentelor le am ptc racesc foarte des si parintii mei nu au mai avut timp sa se duca la doctor...? (mai mult)
Bună tuturor! Cei care sunteți din Severin și la liceul Paulian, cum vi se pare acolo? Va înțelegeți bine cu colegii? Cum sunt profesorii? Și sunt ore după amiaza?
Va rog urgent sunt a9a la mate info și am 4 sau 5 materii la care sunt pe aproape de repetenție va rog am nevoie de un meditator nu am vrut aici am vrut la filologie sau stinte ale naturii la Târgoviște...? (mai mult)
Bună, drăguţilor! Am nevoie de un sfat din partea voastră, cei care ați susținut lucrarea de licență. Îmi puteți spune mai multe despre sistemul de verificare antiplagiatură? De exemplu,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!