Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Ce facultate îți trebuie pentru a deveni designer de copertă pentru cărți?
Ce se intampla daca raman corijent in clasa a8a avand in vedere ca acum sunt module si nu semestre. am un 2 la chimie si de la începutul anului nu inteleg nimic din ce preda aia.
Unde as putea invata tiganeste?
Bună TPU! Poate să-mi explica și mie cineva care e treaba cu restanțele?
Buna ziua! Cunoașteți pe cineva din Ploiești care ofera meditatii la informatica la domiciliul acestuia?
Am o problemă. Sunt în clasa 11, la școală profesională și la sfârșit am un examen. Eu nu vreau să vin la examen și vreau să îmi zică cineva ce se întâmplă dacă nu mă prezint la examen. ...? (mai mult)
Https://alephnews.ro/stiinta/cercetatorii- creeaza- o- tehnologie- infricosatoare- prin- care- rudele- indurerate- pot- avea- discutii- video- cu- cei- dragi- decedati/ Ce părere aveți despre asta? Chiar...? (mai mult)
Pot să merg la o universitate în România pentru a studia ca inginer software? Vreau să mă înscriu la universitate, dar nu vreau să dau proba la matematică. Am înțeles că inginerul software ...? (mai mult)
La profilul protecția mediului din ce se bă bacu? Mulțumesc mult.
De ce nu se preda chirilica la scoala?
Am început sa uit cum sa vorbesc corect limba romana. Am 16 ani si trăiesc in Anglia de 4 ani. Am pierdut o parte cruciala din școala, unde limbajul mi s- ar fi dezvoltat si acum nu știu cum sa scriu...? (mai mult)
Ce trebuie sa invat la latina daca ma transfer la filologie pentru diferente?
Exista examen de italiana cum e delf-ul pentru franceza sau cambridge-ul pentru engleza? Si daca da, unde poti da?
Cuvantul military din engleza poate fi tradus ca militar in lb romana? Si cum spui in engleza la militari, deci forma de plural?
Hey! Cineva pe aici dornic sau care urmeaza sa studieze la LUT in Finlanda?
Pe o scara de la 1 la 10 unde se situează FCE si CAE ca si grad de dificultate?
Am inteles ca va fi o vacanta in februarie, citez:, , Potrivit ordinului privind structura anului școlar 2022- 2023 publicat în Monitorul Oficial, elevii vor avea o vacanță mobilă în perioada ...? (mai mult)
Salut, care ar fi sansele ca scolile sa treaca in online? Am inteles ca se discuta despre asta din cauza gripei.
Hei TPU,stiti cumva site-uri web (gratis) ca matera si fizichim,dar la rom, istorie, bio, geografie etc? Gen sa aiba lectiile explicate.
Salut TPU! Sunt clasa 9 la un liceul de prestigiu cu media de intrare 9, 30 la bio- chimie, nu stiu ce se întâmplă de când a început anul școlar am luat câteva note proaste cu care nu sunt obișnuit...? (mai mult)
Https://youtu.be/v2p9A2bVCBw salut guys aceste img îs ORIGINALE oare?
Te poti inscrie la mai multe facultati in acelasi timp? Vad ca facultatile iti cer sa depui diploma de bac originala la dosar asa ca nu stiu ce sa fac deoarece vreau sa ma inscriu la mai multe ca sa imi...? (mai mult)
1)In cadrul licentei(finalizare studii) daca iau informatia dintr- o carte dar nu o copiez(copy paste) ci reformulez un anumit paragraf mai este nevoie sa trec sursa sau nu? Ideal este sa reformulezi toata...? (mai mult)
Salut, sunt clasa 11 la profesionala și vreau sa merg la liceu când termin. Ce condiții trebuie sa îndeplinesc sa întru?
Bună seară. Sunt studentă la college în Anglia, si planific sa dau admitere la UMF Cluj pe secția de medicina dentară. Voiam sa aflu daca contează ce subiecte fac la A levels (bac)? În Anglia ...? (mai mult)
Salut. Îmi puteți spune ce materii se fac la seral? Nu găsesc nimic pe internet. Și de ce documente am nevoie la înscriere?
Salut guys, care e diferenta dintre a zambi si a ranji?
O aplicatie buna de tradus articole in limba engleza?
Bună ..am o întrebare, am 33de ani as putea să mă mai înscriu la scoala fara frecvență să- mi termin liceul? Am 11clase terminate și aș vrea să termin liceul..cum sa procedez? Ce acte am...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot lua raspunsurile la exercitiile din manualul de clasa a 9 M1 de Burte?
Buna, TPU! Aș vrea să îmi spună cineva titlul poeziei și autorul ei deși nu știu decât câteva versuri:"era în pădure o floare după care toți arborii puteau să moară de dragoste. Toți arborii...? (mai mult)
Sa intru la colegiul economic Hermes sau Xenopol va trebui sa dau vreun examen? Ma refer pentru a intra in clasa a9 in septembrie 2024
Bună! "Romanul adolescentului miop"de Mircea Eliade cuprinde și volumul Gaudeamus și Addenda și trebuie citite împreună sau nu? Pt ca la școală ne- a zis sa citim "Romanul adolescentului miop" ...? (mai mult)
Buna seara guys An Nou fericit să aveți e adevărat că INAINTE SA MOARA ENSTINE IA SPUS CV IN FERMANA UNEI ASISTENTE CARE NU STIA GERAMANA? va pup seara frumoasa în continuare numai bine
Salut guys An Nou fericit să aveți știați că COADA a unei PISICI e de fapt O PRELINGIRE A COLOANEI VERTEBRALE e adevărat? Seară faina numai bine
E adevarat ca generatiile de tineri italieni la 30 de ani majoritatea au parinti cu bani si nu muncesc decat sezonier, din cand in cand, cand e nevoie?
Este ok media generala 9.36 in clasa VI doarece am multi prieteni care abia s- au chinuit s- a ia mentiune Mama ma tot compara cu un baiat de al prietenei sale ca a avit media 9.90 Ideea este ca eu ...? (mai mult)
Daca am luat 6.15 matematica, 6.25 biologie și 5 la romana în bac 2022, mai pot da din nou la matematica sau biologie?
Am vazut pe siturile unor facultati din Cluj si Bucuresti ca prima sesiune de admitere se face la inceputul lunii iulie. Este normal ca facultatile sa- si organizeze admiterile fix in mijlocul verii si...? (mai mult)
Salut TPU! As avea nevoie de ajutorul vostru, am un text scris de mana de catre Alexandru Vaida- Voevod si ar trebui scris sub forma de text intr- o notita/fisier. Ma poate ajuta cineva? Telefon: 0755501594 ...? (mai mult)
Pentru învățământul seral sau fara frecvență pentru anul ăsta când se fac înscrierile?
Salut TPU, am o întrebare legată de limbile străine studiate la facultate. Eu doresc sa merg in Brasov la Inginerie electrică si am vazut in documentul cu materiile studiate de la profilul pe care...? (mai mult)
Salut TPU, este cineva la ASE FABIZ anul I (nu neaparat) care se pricepe la contabilitate? (de preferat sa fi facut cu domnul Vulpoi).
Stiti cum as putea gasi un verificator de plagiat bun gratis? :))
Ați văzut la biserică părintele când mergeți cu lumânarea să dați un pomelnic el vă înseamnă cu mâna în semnul sfintei cruci. Ați văzut cum își ține degetele? Întrebarea mea este dacă...? (mai mult)
Daca cineva are 5 pe primul modul 4 si 5 pe al doilea si 5 pe urmatoarele 3 module ramane corigent?
Bună. Știe cineva dacă anul acesta în iulie după terminarea liceului s-a mai dat bursa de merit?(cea oferită de primarie) Cat a fost media pentru bursa?
Ce materii se fac la postliceala, specializare educator-învățător?
Salut, am si eu o intrebare... daca vreau sa ma mut pe alt profil la acelasi liceu (aceeasi specializare) mai trebuie sa dau diferente? Sunt clasa a 10 a si doresc sa ma mut de pe mate- info pe stiintele...? (mai mult)
Bună ziua! Pot sa dau examenul de bacalaureat în alt oraș? Sau în orașul unde ai făcut școală?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a