Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Pentru diferentele la limba franceza, proba orala, ce se cere? Ma transfer la bilingv.
Dacă nu mai am contracandidați și sunt locuri din belșug la o clasă unde vreau să mă transfer, se mai dau diferențe sau mă lasă așa? Țin să precizez că am depus transferul și nu mi s- a...? (mai mult)
Bună tuturor, de ce miros urina și fecalele - excrementele?
Bună tuturor, mierea de albine care curge este lichidă sau vâscoasă?
Buna! Trec in clasa a 10-a si dau diferentele din geografia Franței. Vreau sa stiu daca probele sunt in limba franceza.
Salut TPU Voi ce parere aveti legata despre genul cel mai popular si cel mai controversat manelele voi daca ati vedea o petie cu eliminarea manelelor din tara voi ati accepta/refuza aceasta propunere daca...? (mai mult)
Bună. Sunt anul 3 la facultate. daca am cea mai mare medie din grupă dar am o restanță pe care o sa o dau în toamnă o sa mă mai încadrez la bursa de merit?
Cum este la profilul tehnician aviatie? este mai usor sau mai greu decat stiinte sociale? si din cate am auzit dau BAC-ul la matematica deci este similar cu stiinte ale naturii?
Bună tuturor, în DEX online găsești toate cuvintele din limba română?
Bună ziua, care știe gramatica limbii latine si poate sa ma ajute? Un Instagram, ceva?
Bună tuturor, clorul distruge mizeria de sub unghii?
Salut TPU, ce s-a intamplat la "farsa electorala din 1883" si ce documente sustin macar existenta acestui evenimet?
Examenul de diferența este greu sau ușor, am presimțirea că nu rețin nimic,
Salut TPU. Am niște probleme cu coloana, am 14 ani, din septembrie incep la un liceul tehnologic cu specializare in turism si alimentație. Eu am o hernie de disc l5 si probleme la nervul sciatic din...? (mai mult)
Buna tuturor, Am absolvit masterul de Psihologie Clinica in Bucuresti, 2015- 2017. Am nevoie de programele analitice dar facultatea sustine ca acestea s- au pierdut din arhiva si nu le pot elibera....? (mai mult)
Bună tuturor, problema României în Primul Război Mondial a fost nepregătirea?
Bună tuturor, o frunză verde cu șapte petale înseamnă droguri?
Cum sunt examene de diferența? Eu o sa dau examenele săptămâna viitoare și sunt 6 la număr, și nu cred că o să fiu în stare să le iau, că nici nu știu exact ce sa învăț am 6 caiete pe...? (mai mult)
Salut iar TPU care a fost cel mai penibil lucru pe care l- ati facut voi toata viata? eu am stricat o ora de mate, romana, franceza si una de sport in pandemie la cele trei materii bagam manele si ma...? (mai mult)
Salut TPU voi credeti in paranormal? eu sincer nu cred ca misepare trucaj daca voi credeti spuneti!
Bună tuturor, am auzit, de multe ori, că în România se trăiește prost, nivelul de trai fiind scăzut. Este adevărat, și dacă da, de ce?
Rămâneau repetenți/corigenți pe capete pe vremea lui Ceaușescu? Cineva mi-a spus ca nici jumătate din elevii din ziua de azi nu ajungeau nici măcar în clasa a-VIII-a darmite la liceu!
Bună tuturor, există oameni care vorbesc mai mult de două limbi străine?
Bună tuturor, ce vor teroriștii, adică de ce dau teroriștii atacuri teroriste? Teroriștii îi ucid pe oamenii cărora li se pare lor că nu cred în Dumnezeu?
Salut sa zicem ca facem un exercitiu de gandire TPU dispare voi cum mai raspundeti/intrebati si pe ce?
Medicina militară sau medicina general? Am 23 de ani, tocmai ce am terminat o facultate și fac shaorma, fără nici o caterincă. Mă simt ca ultimul gunoi și vreau să o apuc pe un alt drum, ce ...? (mai mult)
Bună tuturor, există emigrare în România? Am citit de multe ori că din România pleacă foarte mulți locuitori. Cauzele emigrării sunt comunismul și distrugerea industriei?
Buna, stie cineva daca diploma de bacalaureat are pe ea ceva in genu "exam centre number"? Ma gandeam ca poate fi acel Nr. de jos de langa data eliberarii dar nu sunt sigura. Am nevoie de exam centre...? (mai mult)
Bună tuturor, cum arată smântâna râncezită?
Bună tuturor, dacă lași un pahar cu smântână pe masă, mult timp, la temperatura camerei, jumătate din smântână se va face zer / va deveni zer?
Salut! Doresc sa imi retrag dosarul de la ase am fost student dar nu am trecut anul, stiti daca trebuie plătita o taxa ceva?
Salut! "Magician" are hiat si "ciuma" nu are diftong? Multumesc anticipat!
Bună tuturor, care este diferența dintre geam și fereastră?
Bună tuturor, oamenii, animalele și plantele au stare de agregare solidă, nu - i așa?
Pot face master în criminalistică dacă sunt la facultatea de electronică, telecomunicatii si tehnologia informatiei? Ce alte mastere de la alte facultăți pot face?
Bună tuturor, Uniunea Europeană va deveni Statele Unite ale Europei. Ce limbă sau ce limbi se vor vorbi în Statele Unite ale Europei?
Bună tuturor, de ce Federația Rusă este în război cu Ucraina?
Bună tuturor, care este cel mai sănătos suc din comerț?
Adicția este o problemă Pshihoemoțională? Dacă un om simte căi lipsește cel face fericit cu Adevărat. Acel gol pe care nu- l poate umple sufletește în interiorul lui ajunge să aibă o atracție...? (mai mult)
Bună tuturor, care sunt coapsele și care sunt șoldurile?
Am nevoie de un sfat, în septembrie intru clasa a 12 și automat voi da bacul, faza este ca la matematica sunt foarte slaba, sunt profil tehnologic M2, am început pregătirea de aproape o luna dar...? (mai mult)
Bună tuturor, de ce Afganistanul este o țară atât de săracă? Are resurse care nu sunt exploatate?
In clasa a10 ca materii noi este doar psihologia?
Buna! Știe cineva dacă persoanele care sunt la conversie profesională au vreo reducere la tren CFR?
Buna tuturor. As avea si eu 2 intrebari. 1. La liceu cum sunt orele de mate (se face 2 ore de algebra, 2 ore de geometrie pe saptamana in a 9- a si a 10- a, respectiv 2 ore de algebra si 2 ore ...? (mai mult)
Bună tuturor, smântâna se transformă în zer dacă o lași la temperatura camerei?
Buna! Am nevoie de un raspuns rapid de la cineva care a dat examen de diferente la liceu de pe profilul real pe profilul uman. Eu am fost pe profilul stiinte ale naturii si vreau sa ma transfer la stiinte...? (mai mult)
Bună tuturor, vă rog să îmi dați niște exemple de stări de dezagregare a orice vreți voi și să explicați de ce acele lucruri se află în stare de dezagregare.
Bună tuturor, dați - mi niște videoclipuri în care se face smântână.
Salutare, ma poate ajuta cineva cu un pdf la cartea It essentials Pc hardware and software companion guide fifth edition? Am nevoie pentru admitere Fundaa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!