Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună ziua! În urma repartizării la licee, fiica mea a fost repartizată la un liceu foarte departe de casă. Ce pot face și unde mă pot adresa pentru a merge la un liceu mai aproape de domiciliu?...? (mai mult)
Salut, astăzi am aflat ca am intrat la științe sociale, am oftat pentru filologie, dar a fost o diferență de 0, 20 de puncte și am fost respins. Până la filologie, e un obstacol, științe...? (mai mult)
Buna! Am trecut clasa a 9a și am avut la examen media 8, 45. Daca eu am intrat Intr o clasă cu 21 de elevi și sunt a 3a care a intrat, conform legilor, știam că se dă o bursă de reziliență...? (mai mult)
Am intrat la un profil cu ultima medie 4.57, mai pot sa dau bacu, nu? Si daca da, la ce dau bacu pe profilul fabricarea produselor din lemn?
La un liceu adventist se face religie adventista pe profil mate -info sau nu are legătură?
Salut TPU, trec clasa a 9- a si astăzi am aflat ca am intrat la liceul economic, profilul este servicii, si as vrea sa ma mut la un alt liceu pe stiinte ale naturii, va trebuii sa dau examen de diferențiere?...? (mai mult)
Vi se pare normal așa ceva? Am fost la teoretic să mă transfer și chiar dacă îndeplineam condițiile, am fost refuzată pentru simplul fapt că eu sunt de la un liceu agricol. Secretara a zis ...? (mai mult)
Bună! Știe cineva ultima medie de anul trecut de la administrație publică ID, Univ. Nicolae Titulescu?
Bună,la Facultatea de Geografie,specializarea Geografie pură.Se face multă engleză în facultate, problema este că eu la liceu am făcut doar germană și franceză.Am sanțe o să mă descurc?
Cum v-ați acomodat cu viața la facultate, cămin? Ce experiențe ați avut?
Am fost admisă la Economia comertului, turismului si servicilor - loc bugetat de stat (find a 3 a optiune de pe lisa. Voiam sa stiu daca pot renunta la acest loc pentru alt domeniu, mai exact Management...? (mai mult)
Este la facultate acum in perioada de admitere posibil sa se ocupe toate locurile? Teoretic mai este o sesiune de admitere in septembrie. Am covid si nu cred ca ajung la admiterea din sesiunea asta.
Pentru scoala de subofiteri de la Campina trebuie sa am bacul luat?(peste 6) Cu ce nota se intra? Ma intereseaza ca am inteles ca se fac 6 luni teorie si 6 practica
La ce universitati cu "limbi straine aplicate" sunt sanse sa prinzi loc in toamna? (taxa) Engleza, spaniola, franceza. nimic exotic. Banuiesc ca Unibuc e f cautata si nu se vor elibera locuri pentru...? (mai mult)
Daca doresc sa mă transfer in alt liceu, unul de tip "Teoretic" pe filiera de filologie, trebuie sa am media egală sau mai mare față de ultimul de acolo? Sau doar trebuie sa dau diferențe? Țin ...? (mai mult)
Bună.Galaxia Andromeda e lângă Calea Lactee?
Salut TPU. Am o întrebare, as vrea sa ma reinscriu la școală, dar eu lucrez, ce liceu pot urma?
Ce poți face după ce termini facultatea de geografie pe specializarea de hidrologie și meteorologie
În iulie ( la începutul lunii ) am avut examenul de certificare profesională nivel 3, după mi am depus cererea pentru continuarea studiilor liceeale în cadrul aceluiași liceu. Care e un "Colegiu"...? (mai mult)
Buna TPU, ma intereseaza o informatie despre lichidul VAPE, am cumparat acest lichid sa il folosesc cu tigara electronica https://www.emag.ro/lichid- tigara- electronica- the- vaping- giant- blue- berry-...? (mai mult)
Bună, ceva sfaturi pentru examenul de admitere la medicina veterinara? Chiar am emoții și nu stiu ce se întâmplă exact în sala de examen
Va salut! Ce notiuni ar trebui sa am pentru clasa a 6 a caci am uitat tot de anul trecut.
Buna, la medicina veterinara Bucuresti grilelele de la examen sunt din cartea de grile a facultatii? exact grilele din ea pica?
Salut, am fost admis la Taxa la facultate, care este ordinea prioritatii la camin? Oare am sanse sa intru la camin si de la Taxa?
Salut! Urmez să intru în clasa a 12 - a pe profil de comerț. Doresc să mă înscriu, la anul, în cadrul facultății Contabilitate și Informatică de Gestiune. Vreau să știu ce părere aveți...? (mai mult)
Bună seara, la admitere la medicina militara știu ca dai prima data proba sportiva, proba psihologica și fisa medicala, apoi examenul propriu zis. La rezultatele admiterii pe internet la candidați...? (mai mult)
Bună ziua, am terminat clasa XI la liceu, am 33 de ani pot face clasa XII la liceu și da bacul? Sau vârstă nu mai îmi permite decât pentru seral? Mulțumesc
Cum se calculează media de admitere la politehnica?
Bună TPU! Sunt pe profilul de agricultură și vreau să mă transfer la teoretic ori pe filologie ori pe științe sociale. Media mea anuală este 8, 47 iar ultimele medii de la profilurile respective...? (mai mult)
Sunt din Timisoara, nu stiu ce profil si liceu sa aleg?! Imi place româna și engleza. NU VREAUU SA FAC MATE SAU CHIMIE/FIZICA/ISTORIE. Mereu mi- a placut româna si daca as face si alte materii precum...? (mai mult)
Bună TPU, ce ar trebui să fac să mă transfer de la alt liceu de la tehnologic la teoretic. Practic m- am interesat și mă încadrez, îndeplinesc toate condițiile, și media anuală, și locurile...? (mai mult)
Bună! Stiti din ce se dă admiterea la Umf Cluj?
La ce facultate trebuie sa dau daca sunt interesat de entomologie(gandaci)?
Salut! Avand in vedere faptul ca la umfcd s- a bagat legea ca daca intri la buget ramai la buget toti cei 6 ani, la fel si cu taxa, sunt curioasa daca se aplica si la asistenta medicala sau la alte specializari...? (mai mult)
Am primit azi rezulatatele la unibuc la marketing si sunt al 800 lea pe lista de asteptare si am media 8, 30 de admitere, nu stiam ca atat de multi dau aici.
Unde se duce cererea de transfer de la un profil la altul? La directorul liceului s au la secretariat?
UMF Cluj sau UMF Târgu Mureș? Eu trec pe a12a, vreau sa dau la medicină, problema este ca sunt profil umanist și nu am făcut chimie. Eu sunt născută în Cluj- Napoca, iar varianta de a părăsi...? (mai mult)
Salutări. Am o întrebare: Sunt la o școală profesională, domeniul Mecanică și ăsta urmează de a fi ultimul an. La vara viitoare s- ar zice că aș avea examneul, dar întrebarea mea este alta....? (mai mult)
Stiti pana la ce ora este deschis la secretariat in timpul vacantei de vara? Vreau să mă înscriu la bac.
Este cineva aici care a încercat sa învețe limba chineza? Cu ce ați început? Am înțeles ca în chineza nu exista conjugari!
Care facultate de drept este mai buna Titu Maiorescu sau Nicolae Titulescu? Mai sunt cateva zile pana la sfarsitul sesiunii de inscrieri si nu stiu pe care sa o aleg... (tin sa precizez faptul ca o sa ...? (mai mult)
Bună TPU. Am o rugăminte la voi, în special cititorilor. De curând, am început să iubesc istoria, geografia, psihologia, am început să caut informații, să încerc să- mi îmbunătățesc...? (mai mult)
Upb Automatica si Calculatoare. Parere care serie este mai buna? Intre cb si cc ma gandesc. Cb am auzit ca e cea mai buna, dar cc e mai lejera.
Salut tpu..sunt anul 2 la facultate dar am vreo 15 restante si ce ați face în locul meu? ați încerca să le luați vara asta sau sa repetați anul? sunt f multe și nu știu csf
Salut! Pentru cei din Craiova si nu numai! Vreau sa ma cazez la căminul studențesc de la universitatea din Craiova! Și as vrea sa va întreb dacă e obligatoriu sa fiu la ora 22 înapoi în camera...? (mai mult)
In 2021 am picat bacul la matematica m2 si dupa nu am mai dat pana acum cand m- am inscris la sesiunea de toamna.Mam pus sa ma uit la lecti video sa incerc sa recapitule si sa invat insa nu prea stiu nimic...? (mai mult)
Cu ce meserii poti iesii dacă termini facultatea de construcții civile, industriale si agricole UTCB? Este buna facultatea?
Bună TPU! Oare ştie cineva care este student la facultatea de pedagogie sau a terminat facultatea, dacă la proba de dictare e un text de copii dau nu?
Buna! Se poate sa schimbi banii (moneda straina in lei)la BNR? Mi-a zis cineva ca au cel mai bun curs valutar, dar mie imi da cu virgula, ori sunt eu pe alta planeta.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?